IRC-Galleria

DjDeemu

DjDeemu

Muokkaa tilaasi

Selaa blogimerkintöjä

Vittu kun vituttaaMaanantai 07.09.2009 00:59

Rakas päiväkirjani... tänään on jälleen kerran taas päivä, jolloin pääsen aukomaan sanaista arkkuani aiheesta MacBook. Tällä kertaa tilanne on siitä lohdullinen (tai lohduton), että yhteinen taipaleemme armaan perheenjäseneni MacBookin kanssa on lopullisesti päättynyt. Syynä tämän ystäväni poismenoon on itse Kuningas Alkoholi, tarkemmin ottaen sen maltainen muoto, olut.

Joskus pe-la-välisenä yönä olin onnistunut läikyttämään olutta MacBookkini näppäimistölle, enkä vahvan humalatilan vuoksi huomannut mitään. Läppä kiinni vaan ja ohrapirtelö imeytyi rakosisa sisään. Vasta myöhään eilisiltana tuli kaivettua kone esiin, ja todettua että huuruinen ja kostea (sekä kaljalle haiseva) läpyskäni ei enää inahdakkaan. Karaoke-DVD:kin jäi sisään. Akku ja laturi toimivat vielä, joten niistä saa sentään varaosat.

Ei kai tässä sitten muutakaan, kuin ATK-kauppaan asioimaan. Verkkokaupasta irtoisi about samanlainen yksilö 940 eurolla. Tuli siis pikkuisen kallis ryyppyreissu. :P

Tästä hölmöilystä rankaisen itseäni siten, että seuraavaan kolmeen viikkoon en juo tippaakaan, ja vietä muutoinkin askeettista elämää harrastaen liikuntaa ja syöden kevyesti. Ainut sallittu huvitus on musiikki, ja sitäkin treenataan nöyrin mielin.

ÄRGH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.