IRC-Galleria

DjDeemu

DjDeemu

Muokkaa tilaasi

Selaa blogimerkintöjä

Poliisi ei ollutkaan ystäväSunnuntai 01.11.2009 18:28

Kuten valveutuneimmat pikaruoan kuluttajat ovat jo huomanneet, Snacky-pikaruokaketju on tullut takaisin. Niittykumpuun on vastikään avattu Snacky-ravintola (tai pikemminkin kioski), joten pitihän sitä mennä testaamaan.

Ostin kuuluisan Poliisi-aterian, juomaksi Jaffan sekä Hot Oriental-dippikastikkeen, ja kiikutin satsin kotiini kilometrin päähän. Tällä matkalla ruoka kerkesi jäähtyä, mutta en viitsinyt jäädä paikanpäällekään syömään ahtaaseen ja tunkkaiseen koppiin seisten. Ainut asia, johon olin annoksessa tyytyväinen oli ranskanperunat. Sen sijaan hampurilainen oli suht. kuivakan oloinen ja dippikastike oli kaikkea muuta kuin mausteinen (saati tulinen). Se oli lähinnä majoneesia.

Ihmettelen suuresti, mihin Snacky-ketjun suosio perustuu. Tuotteet eivät ole sen kaksisempia kuin esim. MacDonaldsissa, vaikka ovat kalliimpia. Ruoka pitää kiikuttaa käytänössä kotiin ja kioski on hyvin ahdas ja epämiellyttävä. Kolmas ja eniten ihmetyttävä asia on, että miksi Niittykummussa, joka on Tilastokeskuksen vertailussa yksi Suomen rikkaimpia alueita, ei ole kunnon ravintolaa. Sen sijaan MacDonalds, Esson snägäri ja Snacky sijaitsevat vierekkäin.

003/100: Kävely 1 h

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.