IRC-Galleria

DjDeemu

DjDeemu

Muokkaa tilaasi

Selaa blogimerkintöjä

JokelaRock 2010Sunnuntai 22.08.2010 20:30

Tämän viikonlopun olin järjestämässä jo neljäntenä vuotena peräkkäin järjetettyä JokelaRock-tapahtumaa. Tänä vuonna olimme rakentaneet ison stagen kahdesta traktorin peräkärristä ja lippakaton kakkosnelosista ja pressuista.



Tänä vuonna pääesiintyjänä oli Be My Guest. Rendezvous Parkin basisti-kitaristi oli sairastunut, joten heidän keikkansa peruuntui. Sen sijaan lavalla jamiteltiin muilla extemporé-kokoonpanoilla. Yleisönä oli sukulaisia ja naapureita, mutta yleisön innostuneen palautteen vuoksi jatkossa järjestänemme tapahtuman julkisena tapahtumana, lääniä kun Jokelan tilalta löytyy.



Soundi oli tänä vuonna erittäin hyvä, kiitos isojen PA-kaappien, ja lavalla monitorointi ainenkin itselläni toimi hyvin. Valaistukseen käytimme kahta led par64-kannua ja yhtä halogeenivalonheitintä.

Keikan jälkeen vieraita kestitettiin Bar Jokelassa me bändiläiset läksimme mökille saunomaan ja viettämään iltaa. Kieltämättä tällä hetkellä tuntuu voittajan valinnalta, että otin maanantain lomapäiväksi, koska stagen purku on vielä kesken ja huomenna täytyy vielä roudailla rakennusmateriaaleja, ennen kuin ajan "keikkarekan" takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.