IRC-Galleria

JEESUSTEIPPI PELASTAA !!!!!Keskiviikko 08.07.2009 02:04

Suoraan sanoen tää on tuskaa !! Eilen tehtiin kymmenen kappaletta rannekkeita ja viidet pupunkorvat (pannalla)kolmen ihmisen voimin ja silti meni 12 tuntia. Ja nyt näin tuskaisen kokemuksen kautta voin informoida, että en kehota ite tekemään pupunkorvia.

Ekaksi pannat jouduttin maalaamaan kaikki eri värisiksi. Sitten varmaan kymmenien ehdotuksien ja kokeilujen jälkeen ei vieläkään saatu ideaa, että miten korvat saataisiin liitettyä ite pantaan. Ei, ensiksi mietittiin, että miten edes ne korvat tehään. Luojan kiitos ne menikin sitten suhtkoht hyvin kun honattiin oikea tekniikka.

Homma täällä varmaan muistutti jotain kiinalaista massatuotanto tehdasta -___-`

Takaisin niihin korvien kiinnittämiseen. Tässä vaiheesa hyvänä ideana oli ollut se että kieritämme ylimääräisen rautalangan korvista pannan ympärille. Mutta!! rautalanka oli liian paksua eikä todellakaan vääntynyt niinkuin oli loistavasti suunniteltu. Toinen idea oli että korvat liimataan jollain helvetinmoisella pikaliimalla kiinni pantaan. Ok, ensimmäinen ongelmä tässä tilanteessa oli että meillä ei ollut pikaliima. Onneksi tarjoustalo oli tässä vaiheessa vielä auki ruhtinaalliset puolituntia. Juuri kun oltiin sitten lähössä autolla klaukkalaan nii äitee repäsee et onhan meillä täällä pikaliimaa. ... Jahas, eikun takasin sisälle ja homma jatkuu. Korvien liimaus alkoi prosessin aikana tuntumaan vaan paremmalta ja loistavammalta idealta. Jess, liima on kuiva, nyt testataan pitääkö se korvan pystyssä.... FIIIU !! ... Liimaus ... FAIL !!! ok tuhosimme korvan jolla yritimme liimausta ja eikun uutta kokeilua putkeen.
Tässä vaiheessa epätoivoon vajoominen alkoi. Kello oli jotain puoli yhdeksän illalla ja yritimme miettiä seuraavaa kokeilua. Siinä puhuessamme joku mainitsi sanan "jäätelö".
DING DING DING !!!! JÄÄTELÖTIKKUJA ....
Tämän loistavan älynväläyksen johdattelemana lähdimme valtsuun joka vielä oli viisitoista minuuttia auki. Onneks oli auto. Tarvitsimme kymmenen kappaleta jäätelötikkuja, joten paketti eskimoita mukaan ja menoks. Loistavaa !! nyt homma alkoi taas sujumaan ja elämä hymyilemään. Vetästiin sitte eskimoita naamaan ja etittiin jesaria kaapista. "JEESUSTEIPPI PELASTAA!!!!!"
tada-da-da-ta-da-daaa !!! Tukitikut paikoilleen ja korvien ompelu käsin paikoilleen.
Wihiii tässä hommassa menikin sitten jonkin aikaa.
Kolme muijaa on ties missäkin asennossa jossain päin huonetta ompelemassa korvia paikoilleen ja samalla katotaan tölsystä pasilaa ... ratkiriemukasta ...
Homma olikin melkein valmis siinä kahentoista paikkeilla keskiyötä ja Henna ja Tanja lähti nukkumaan. MUTTA SE ONNISTUI KUIN ONNISTUIKIN !!!! xDDD (-____-)

jeeeeeees ... ja tänäänkään ei oo muuta tullu tehtyä ku ommeltua ja kiinnitettyä täytteitä rintsikoihin. Syy miksi olen koneella ja kirjotan tätä raporttia eilisestä päivästä niin tarvitsen pientä taukoo tästä touhusta. (Selkä on kipeenä)

P.S. mun huone on kun kangaskaupan ja rautakaupan ydinräjädyksen jäljiltä.
P.P.S. pihal sataa ku esterin perseestä ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.