IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri

Ne hyökkää mun kylää!!!Tiistai 13.03.2007 16:33

Sisko valitti, että on vähän jäänyt blogin pitäminen. Hän oli oikeassa. En kuitenkaan usko että jatkan tätä kovin aktiivisesti. Muutenkin on galleriassa roikkuminen jäänyt vähemmälle kun on tullut vietettyä enemmän aikaa ircissä.

En ole taas käynyt luennoilla kahteen viikkoon. Lupasin itselleni mennä huomenna. Itsensä on vaan niin pirun helppo pettää... Saa nyt kattoo. Opinnot on nyt ihan hyvällä mallilla, kurssit läpi ja sillee. Pitäis vaan nyt lukea noita meneillään olevia kursseja kun en oo tosiaan siellä käyny. parin viikon päästä alkaa yks uus wetan kurssi. Sitten ainakin viimeistään alan käydä luennoilla.

Olen taas onnistunut hankkimaan itselleni muutaman uuden riippuvuuden. Irc nyt on ollut pidemmän aikaa mutta nyt on taas sellainen "pakko istuu tässä" -kausi menossa. Lisäksi olen löytänyt Travianin. Mainio, tosin hieman hidastempoinen, strategiapeli. Tänään kimppuuni on hyökätty jo kahdesti. Molemmat rosvot joutuivat palaamaan kotiin tyhjin käsin ja harventunein rivein. Oikein niille! Päätin näin heti kättelyssä alkaa tehdä listaa niistä urpoista, jotka ovat käyneet kimppuuni. Sitten joskus kun olen suuri ja mahtava minun ei tarvitse miettiä ketä vastaan hyökkäisin :) Pienempien kiusaaminen on niin raukkamaista.

Tänään olen ollut niin reipas, että olen käynyt lenkillä. Se oli aika ihanaa. Aurinko paistoi ja mp3:ssa oli hyvää musaa. Ainut vaan, että tuuli aika paljon lammen rannassa, joten olisi pitänyt pukeutua paremmin. Ehkä saan loppuviikosta aikaiseksi uusia urotyöni ja kesäksi kilotkin kuriin. Kunto onkin ehtinyt pitkän lenkittömän tauon aikana rapistua reilusti. Mutta kyllä se vielä tästä.

p.s. mare, ootko nyt happy?! :P

yleisön pyynnöstä: SATAMILJOONAA HALIA MAREMURULLE!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.