IRC-Galleria

Jännää...Torstai 30.09.2010 01:15

Ensinnäkin kiitos Hetelille VIP-oikeuksista~ X3

Toiseksi Urumi teki jännät tänään. Olin tehny Chibiconiin (että inhoan tota nimeä X() ennakkotilauksen (sis. Griffith-figu ja Cloud-figu hardy-DAYTONAn kanssa) Urumilta. Odotin saavani ne conista, mutta tänään ne tuli isossa paketissa postiin ilman postimaksua.
Ehkä he ajattelivat että eivät jaksa raahata tuota Cloudin isoa pakettia paikalle tai sitten heille tuli joku virhe. Niin tai näin, voin sanoa olevani kiitollinen! Tuota Cloudin pakettia en olisi koko päivää jaksanut raahata ja nyt hän on niin cool ja upea tässä koulupöydällä vieressäni! X3 I love it~ Ja Griffith-figu on tosi hienosti tehty vaikka on vaan 8 cm korkuinen. Herran asento on kyllä aika gay X'D Lantio keikallaan~
Pitää saada Cloudista otettua kuvia, hän on niin cool. Eikä ole kuin kolmas Cloud-figu mulle, ehee~ Vielä puuttuu ainakin Dissidia-versio ja se Advent Childrenin version Fenririn kanssa X)

Kolmanneks Dinon takki lähes valmis, pientä fiksailua vaatii, mutta oon siitä ihan hiton ylpeä! En ole tehny mitään cossia tai vaatetta noin tarkasti, huolella ja suunnitellusti!! Rakastan tota takkia, käytän sitä varmasti muutenkin.
Ruoska tosin ei vielä ole tullut, sormus tuli jo viime viikolla. Paniikki.
Ehkä kohtalo haluaa mun cossaavan Vincentiä siskon Pandora-ryhmään, kun niiden Vince ei pääse.... Mut mä kyllä haluan cossata Dinoa, kun toi takki onnistu niin hyvin.

Ja peruukin kanssakin on jo pelattu, tosin se pitäis laittaa kuntoon. Ehkä mä jaksan sen huomenna... On se pakko, kun perjantaina mennään siskon kaa photoshoottaamaan (hää tulloo Hibarina) ja kuvaillaan sen Bonten-cossia~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.