IRC-Galleria

Edleyreahg

Edleyreahg

Olen palavasti rakastunut

Ketutus-gallupi PART 1Maanantai 07.05.2012 01:09

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia.

Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

Mikä sinua vituttaa:

1. Talvessa
♦ Kaikki ko pittää vettää akikki päälle ja aina pittää pukeutua lämpimästi ja tunkea joku haieva huivi kaulaan ja hattu päähän ettei varmana tule aivokalvon tulehdusta!!!!! Eikä ole lämmintä eikä paista aurinko juuri koskaan ja iskee kaamosmasennus ja itkee ko ei voi mennä ulos chillailemaan koska kaikkialla on kylmää eikä missään ole vihreäää
2. Kesässä
♦ Ötököitä kaikkialla ja aina kaikki mennee jonnekkin festareille eikä minua kukaan huoli mukaansa, eikä äiti päästä lähtemään. Sitten pitää elää perheen kanssa monta piinaavaa ja tuskallista ja itkunvuodattamaa kuukautta ja pitää hankkia työpaikka niskalimassa ja hankkia hienot mopot ja skodet jotta ois mahdollisimman siisti!
3. Paikkakunnassasi
♦ Pieni kuten kaikki sannoo ja täynnä rumia ja ahisavia maahanmuuttajia jotka kaikki pitäis tunkea laivalla ruotsiin, koska ne koko ajan ahistelee alaikäisiä. Ihan kuin ei muuta elämää. Sitten kaikki onnettomat turistit pukkii tänne, ikäänkuin ois jotakin siistiä mut tää onkin vain harmaa haiseva rovaniemi joka on ainoastaan kesällä hieno jos sitäkään tulis
4. Naamakirjassa
♦ Lagaa ja lagaa ja aina pitäis kirjoittaa teinisti, koska yleiskieli on niin in. Sitten jokku täydelliset ei voi tulla koska ASD ja sitten jokku ei tule koska ne on niin tallaajia ja ne jokka on siellä, eivät tule sinne kun eniten kaipaisi!
5. Kännykässäsi
♦ Pieni, ruma ja se lagaa yhtä viestiä kaks minuuttia. Äiti hukkas edellisen eikä osta uutta ja mie oon mukamas niin ernu tämän kanssa!
6. Koulussa/Töissä
♦ Täynnä rumia lissuja joilla ei ole mitään elämää plus pikku teinejä jotka pitäis juutalaisvainota pois maailmankartalta. Ärsyttää ko kellään lissulla ja tuollaisella ole mitään tekemistä ja keksitään sitten hyvistä tyypeistä paskapuheita ikäänkuin ei olisi mitään muutakaan elämää!
7. Huonessasi
♦ Pieni ja haiseva, tää haisee koko ajan ja koko ajan pitäisi pitää ikkunaa auki ja sitten on kylmä ja sitten kaikki kolisee kun temppuilee tuon kanssa. Sitten katossa on ruma lamppu jonka isän siihen vaihto ja voi SDZFSFGTSKÖLDRKg minä vihaan tuota!!! Se pilaa mun huone projektin kokonaan!!!!!
8. Kavereissasi
♦ Aina pitää olla niin täydellinen ja kelpaava eikä juuri ja juuri omaitsensä ja ärsyttää kun elämä menee siinä kun yrittää aina nousta jaloilleen ja samalla heilua sosiaalisessa ympäristössä joka on kaikki kaikessa. Sitten on niin junior ja kaikki pitää aina niin epäuskottavana eikä minua voi ottaa tosissaan ja tunnen itseni nollaksi kun kaikilla muilla on töydellistä!
9. Radiossa
♦ Tuommonen meinaa kokoajan pudota pöydältä ja kokoajan väärässä kulmassa ja nytkin niin kaukana etten yllä. Sitten se pittää irrottaa ja laittaa läppäriin ja takas ja kuka kestää?! Sitten sen luukku osuu näytön sivuun eikä aukea eikä siihen mee ees kuulokkeita
10. Televisiossa
♦ Äiti vain käyttää sitä ja katsoo sitä isin kans, aivan niinkuin minulla ei ole mitään asiaa sinne. No ASD kiva saan oman töllän huoneeseeni, niin isä käy viemässä parin kk päästä digiboksin koska vanha menee rikki. Siis TODELLAÄ KIVA HERMANNI nyt minulla ei ole mitä kattoa ja tuokin töllä on niin romu ettei siihen mene pelijohtoa, että vois pelata omassa huoneessa. Eikä sitten pääse ikinä pelaamaan koska äitin ALKJGADDGTJ käyttää sitä 24/7 työläppärinsä kanssa!!!
11. Syntymäpäivässäsi
♦ SE ON KAUKANA JA LOPPUVUODESTA. Voi jeesusen muna minua raivostuttaa kun äidin ja isän piti nussia liian myöhää, etten mie pääse ajamaan mopomma ja aina pitää olla kaikessa viimeinen
12. Vastakkaisessa sukupuolessa
♦ Aina pitäisi olla joku jonka kanssa seurustella ja sitten kun ei ole niin pitää hankkia joku ääri best friend joka käy melkeimpä tyttöystävästä mutta ei ole tuollainen!
13. Musiikkikappaleissa
♦ Kaikki lissut aina päättää ne koulussa ja tienkin SURKEAA NRJ MUSIIKKIA joka on vain kaupallista ROSKAA joiden kuuntelijoilla ei ole mitään muuta maailmaa kuin tehdä niinkuin muut. Maailma on täynnä erilaista musiikkia JA TE VALITSETTE NRJ-MUSIIKIN?!!?
14. Korttipeleissä
♦ Ei saa pelata missään ja siellä missä pelais, ei ole ketään kaveria joka osais eikä itekkään osaa. Sitten kaikki ovat osaavineen plärätä niitä käsissä ja mie katon vaan et NONI mieki ossaan tuon todella hyvin kun pelasin mustaa maijaa viimeksi 8v
15. Kirjoissa
♦ Koulut tunkee kirjoja ja sitten ne pitäisi lukea viikossa kaikkien kokeiden keskellä ja sitten ne on niin surkeita ja surkeimmat saavat säälipalkintoja kirjallisuusmotuudeilta koska kirjailija on niin säälittävän ruma höröhammas.
16. Vaatekaupoissa
♦ Kaikki lissut ja teinit romppaa niissä kavereidensa kanssa ja osoittavat kunniakkaan ystävyytensä ostamalla samallaisia kokonaisuuksia yhdessä. Sitten kun minulla on oam tyyli ja sentään edes elämä niin hitto, aivankuin viitsisi edes astua tuollaiseen paikaan. Jotka ovat muutenkin tunkkaisia ja kuumia.
17. Naapurissasi
♦ Aina pitäisi olla niille ystävällinen ja hiljaa ettei herätä mutta ite meuskaavat koko ajan ja saa vanhemmat peloissaan olevaksi. Sitten minun pitäis olla ihana ja kunnon naapuri ja mitä minä niiltä hyödyn? en mitään. Eivätkä edes voi laittaa parkkipaikan lämmitystolppia kiinni ja lapset juoksee koirien kimppuun kun menee kävelylle.
18. Yössä
♦ Aina kun ois hyvä hetki olla ja fiilistellä, niin pitää mennä nukkumaan. Sitten kun päättää et HEI MIEPÄ KUUNTELEN PARI BIISUA KUN PIIRTELEN niin julmettu huomaa että kello on kaks yöllä. Sitten juomaa et Hei, julmettu koulua huomenna. Sitten kun valvoo so much niin ei jaksa olla koulussa ja aina pitäis nukkua ja nukkua....!!!!!
19. Farkuissasi
♦ Kiristävät vaikka olen biologisesti tyttö, eikä mistään mienaa löytyä täydellisiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.