IRC-Galleria

Edleyreahg

Edleyreahg

Olen palavasti rakastunut

Ketutus-gallupi PART 2Maanantai 07.05.2012 01:11

20. Juorulehdissä
♦ Pittää nyt valehdellä julkkisparoista kun ei ole mitään muuta tapaa hankkia rahaa!
21. Sudokuissa ja sanaristikoissa
♦ Aina kun mie teen niin ei muka onnistu, mutta ootappa kun sisko tekkee niin se onnistuu. Ei ole mitään järkeä tuollaisissa kun haluais tehä mutta pyhittää ristikkoonkin kokonainen vuosi et sais puoliarkkiakaan tehtyä!
22. Conan O'Brienissä
♦ Äiti vihaa koska pelleilee Halpsella jota vihaa kuitenkin. Sitten sen piti mennä vanhenemaan ja mennä rumaksi, enkä minä ole koskaan pääsyt seuraavan sen ASSKÖTHKTLJdl jhd Talk Showta koska OLEN NIIN HEMMETIN EPÄSIVISTYNYT ROSKA
23. Aamussa
♦ Aina on väsyny ja aina on ätillä olla tyytymätön käytökseen. Ja aina pitäis syödä jotain että selviäis ruokailuun ja aina äiti valittamassa jostakin. Sitten äiti tekee huonoa kahvia ja sitten menee loppupäivä pilalle.
24. Elukoissa
♦ Aina ne on niin yhä ihania ja söpöjä ja niistä pittää ottaa kuvia ja söpöstellä. NE ON VAIN ELÄIMIÄ. voi jeesus ja sitten kun on hyönteisiä jotka ovat myös ELÄIMIÄ niin pitää pelätä koska ne on niin kammottavia vaikka niissä ei ole mitään muuta eroa kuin pari fysiikallista ominaisuutta.
25. Kirkossa
♦ On ne niin pyhiä paikkoja ja aina pitäis sinne mennä tekemään koko juttu ja uhrata tärkeää elämää tuollaiseenkin. Sitten pitää olla hiljaa mutta idiootit muijat kantaa niiden vauvansa sinne rääkymään, aivan niinkuin nekin osaisivat olla hiljaa ja tietäisivät missä on.
26. Elokuvissa
♦ Kellään ei ole minkäänlaista mielikuvistusta, olla käyttämättä uusia juttuja. Sitten keksitään hyville leffoille surkeita jatkoosia ja MIKÄS SIINÄ repikää loputkin palasiksi mikäs siinä tuhotkaa hyvätkin leffat kliseisillä raiskauksillanne. Kaivakaa samantien hyvät ohjaajat haudoistaan, tehkää niistä zombeja käyttämällä surkeat leffarahanne niiden lääketieteellisiin herätyksiin ja pistäkää ne kirjottamaan ja ohjaamaan lisää!!
27. Autoissa
♦ Jos on aikuinen niin pitää hankkia auto ja oikein hieno semmosen, koska muuten ei saa vaimoa ja mitä jos nainen hankkii auton? onko se joku rekkalesbo tai muutenvain huora, jonka kyytiin pääsiis kuka tahansa vai onko se sitten valmistuva perheenäiti.
Sitten pitää olla hienot autot kaikilla ja ne on niin hirveen köyhiä joilla ei ole ja sitten se on niin kauhean noloa. Sitten autojen pitää olla niin järjettömän kalliita, aivankuin ei olisi muutakaan tapaa hankkia rahaa ja sitten se korttikin on niin järjettömän kallis. Sitten ne kortit pitää luovuttaa niille surkeille aikuis-lissuille jotka eivät erota edes oikeaa vasemmasta tai vihreää punaisesta!
28. Vanhemmissasi
♦ Aina pitäisi olla niin täydellinen ja hoitaa niinkuin äitikin hoitaa ja sitten kun ei hoida niin on kovin laiska ja kauhean surkea ihminen ja minua ampuu mielessään kymmentä tuhatta kertaa. Sitten ne huutaa ja purkaa kaiken tressinsä kasvaviin lapsiin, ikäänkuin se olisi jookin tapa tehdä noista aikuisia ja kun sanoo vastaan tai puolustautuu rauhallisesti niin nuo huutaa naamapunaisena et MITÄ MULLE HUUAT MIE OLEN POMO ja kaikke muuta sontaa mitä en halua sanoa.
29. Kengissä
♦ Nykyteknologia on raiskannu kenkienkin tekemisen niin ulapalle ettei ole mitään järkeä. Kengät menee rikki viikossa ja pohjat irtoaa. Sitten kun haluaa ostaa jotkut hyvät niin pitää TAAS uhrata rahaa!
30. Ulkonäössäsi
♦ Voi ASGKÖJSJ JEPA MITÄ IHMETTÄ TÄMÄKIN aina pitäisi olla kaunis ja huorahtava ja loppujen lopuksi vain sen takia jotta saisi poikaystävän. Aivankuin ei saisi ilman ulkonälöäkin ja ilman ulkonäkönsä pilaamista. Muutenkin kauheita ulkonäkö kriisejä joka toinen viikko ja aina meikataan jotta ollaan tyytyväisiä. Sitten kun mie meikkaan vain sen takia koska ite diggaan niin sitten se on kauhean outoa koska minä olen niin poikamainen ja silti niin tyttömäinen, ikä tässä tyylissä ole mitään järkeä. Pitäisi vetää poikamaisesti mutta miten sekin onnistuu jos jokku pitää siitähuolimatta tyttönä ja sitten tuntuu siltä ettei voi seurustella NEVEr koska on vain niin poikamainen ja sitten muutenkin luullaan ettei voi seurustella jos on poikamainen, joten silloin ollaan varmasti lebo. JOO toki.
31. Ruotsissa
♦ Miksi ihmeessä tämmöstäkin pitää opettaa, ihankuin suomi ei olisi yhtään niin itsenäinen ettei voisi irtautua tästäkin. Nämä päättäjät eivät taida tietää kuinka lapsia ei saa työllistymään koska tuo surkea kieli pistetään pilaamaan hyvin opetetun englannin kielen!
32. Joulussa
♦ Aina pitäisi olla perheen kanssa ja hymyillä ja toivottaa joulurauhaa. Miksie vois olla myös kavereiden kanssa?! Ja vaikka bilettää. Ihan mitä vain muuta. Ärsyttää tämmöinen, sitten perhe sorsii koska on niin surkea ihminen ja silti pitää osallistua syömiseen ja olla niin tyädellinen.
33. Horoskooppimerkeissä
♦ Aina niiden pitää olla pilaamassa päivä, ikäänkuin elämä ei olisi varmasti huonosti. Sitten sanotaan ettei tuo ja tuo sovi toisilleen ja sitten ärsyttää täydellisesti, eikä se kuitenkaan mene noin.
34. Uimahalleissa
♦ Aina niitä maahanmuuttajia tuijottamassa like a pedobear tyttöjä ja aina jokku tirkistelee ja se on niin oksettavaa. Sitten pitäisi osata uida niin järjettömän hyvin ja asdasdasdasdasdasdasd MINÄ EN OSAA UIDA. Muutenkin surkeita paikkoja koska koulu pakottaa tuonne!!!!!!!!!1
35. Kameroissa
♦ Pitäisi omistaa järkkäri koska se on niin järjettömän siistiä ja sitten jokku ylihemmotellut teinilissut ja wannabee teinit reppii semmosia isiltään ja ottaa rumia teinipeili kuvia ja valokuvaavat oikein hienosti, aivan kuin se olisi heidän harrastuksensa
36. Räppäreissä
Ennen veettii hyvää kamaa ja nytte lauletaan surkeaa musaa ja ne vähäisimmätkin hyvät on unohettu kun kuunnellaan teinilissu poppia.
37. Euroviisuissa
♦ Miksi euroviisuihin, siis edustamiseen, tungetaan kaikki surkeimmat laulajat jostain hikisestä Narniakomerosta. Kukaan ei ota tuota enää tosissaan ja sitten kaupitellaan jotkut läppähiiret porukan surkeimmat jatkoon JA OLLAAN NIIN IHQ VOITIMME EUROVIISUT asd
38. Vanhuksissa
♦ Vanhuksissa ei haittaa mikään. Piste.
39. Lapsissa
♦ Lapsilla ei ole mitään elämää, siksi se on vain niillä edessä. Mutta NE ON NIIN SURKEA KEKSINTÖ MITÄ IKINÄ OSAA OLLA etenkin kun niiden surkeat vanhemmat ei osaa kouluttaa niitä. Aina pittää tunkea ne naamat koirien luokse, aivanniinkuin kaikki ois kilttejä ja sitten pillitetään kun koira puree. Sitten niien pitää kiljua joka ikisessä maailmankolkassa ja ne pittää tunkea kaikille ikäänkuin se ois niien erityisoikeus
40. Sinussa itsessäsi
♦ Minussa ei ole mitään valitettavaa Kakosi piste viiva dee dee dee koska ei enää ketuta

No, vituttaako nyt?
Ei :----D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.