IRC-Galleria

Elkkunen

Elkkunen

Frotee-neiti roskiksesta

Pretty LifeSunnuntai 01.05.2011 02:37

Listaa 10 asiaa jotka tekevät sinut iloiseksi. Ei ilmiselvät asiat. Esimerkitsi ; perhe, rakas, suklaa, harrastukseni ovat liian ilmiselviä. Niiden ei tarvitse olla järjestyksessä.

1. Ratsastus
Se tunne ja vauhti yhdessä sellaisen olennon kanssa. Varsinkin silloin kun molemmat nauttii ja paahtaa menemään, yhdessä.

2. Taivaalle katselu
En tiedä, tuli mieleen. Monesti olen katsellut taivaalle ja hymyillyt. Jospa siellä jossain on kaikki ne asiat jotka olen menettänyt.

3. Lepääminen
Varsinkin silloin kun ei ole ainuttakaan ongelmaa ja murhetta tiedossa saati tulevaisuudessa. Kun saa olla ja köllötellä niinkuin haluaa. Mieluiten jossain lämpimässä ja mukavassa paikassa.

4. Pöksy & Puntti
Niin, onko mukavampaa kuin ne kaksi kun tietää että sinua odotetaan ja sinusta pidetään. Yhdessä ulkona riehumassa, näyttelykehässä ravaamassa taikka koko kööri sängyllä nukkumassa.. Onhan niitä ankeitakin aikoja välillä mutta. Olen onnellinen kun nämä kaksi ovat rinnallani.

5. Miseinen
Kun vain kuulen tämän kappaleen. Itseasiassa minua itkettää useasti, monesti. Tulee niin paljon asioita mieleen, eli hmm.. Okei, enemmän väitän tulevani onnelliseksi Miseinenistä.

6. Norva
Kesämökki, voiko sitä muuta sanoa, metsää ja vettä, hiljaista ja mukavaa. Yksi kesän kohokohdista.

7. Lämpö
Rakastan sitä kun on lämmintä ja mukavaa, mieluten jonkun vieressä~ Oikein paksu peitto tekee hyvän mielen, ja vaikkapa lämmin kaakao sillointällöin.

8. Juokseminen
Ah se tunne kun saa vain mennä, mennä, mennä, mennä, mennä..
Varsinkin jonkun vauhdikkaan kappaleen mukana. Jalat taitaa olla hevosten jälkeen paras kulkuväline..

9. Halaus
Tarviiko edes perustella? Minut saa aina vähän paremmalle mielelle kun joku halaa, varsinkin rutistushalit kohottaa mielialaa.
Eleenä että välittää.

10. Positiivinen persoona
Ihmisen oma persoona sellaisena kuin se on. Se jos mikä piristää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.