IRC-Galleria

Enkelitomu

Enkelitomu

Ulos ei pääse kun oot kerran menny sisään. Helvetistä taivaaseen ja sieltä takasin. Elämästä paeta, olla ihan sekasin.

JATKOT KATKOLLA!!.. loppu..Tiistai 14.12.2010 07:48

NÄÄÄäin se pääs käymään, liitteenä kuvaakin oikein laitan kunhan saan laattua...
(ja toki oikein oma kansiokin, kauhistelkaahan vaan..kaikkia kuvia ei voi kyllä välitettävästi laittaa, on sen verran rankkaa settiä... :::::::D)

Itte oisin ihme kyll' ollu valmis oleen loppuun saakka vaan rakkaanipakkaani oli lähösä KÄVELEMÄLLÄ keskellä saatana vittumaisinta pakkasta poijes ko ei kestäny pÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Niiii ni mitäs vittua siinä sitte voi muuta tehä? Ku lähtä messii. Meinasha tuo otuooles ja pakkases itkuu lykkää pääl kö ei tunne muutakö tuskasen kylymän ja tavaraa oli melkee koko omaisuus messis....
Ku mulllei noi jalakkaa ja selekäkkkää kestä mittää. Vaa väkisil läpi harmaan kiven tallustettiin... Välilllä pysähyttiin antamaan voimahaleja toisillemme ja vituttti nii että nauratti...

Ei ois ollu kivaa lukee jostai lehest tai jottai et 21v jätkä löyetty kuollleen kylmää tai auto alle tai iha mitä vaa. Ko yksi auto jonka kyyis litaamal päästii pari kilsaa ni meinas tulla pääl, pimeet kö oli eikä mitii heijastimii sun muut paskaa.

MUTTA, hienoint on se, et vaik viä viekkaa pukkaa TOSI VÄHÄ ni voi sanoo olevansa siitä pallosta kuivilla. Mulle on iihan se ja sama joillekki rahoille jokka menettää kö lähti keske kaike ko muute o ihmistyneempi, hengis ja voimissaa. Vaiks selkä ja jalat paskana vaa soo pient verrattuna siihe onnee et o kuivil siit paskast.

Vaa huome pienet juhlat vanha possen kaa sen kunniaks tosiaa vanhas tutus khettos ja sit vaa ruvetaa katteleee asuntoo iha urakalla ku on voimiaki.

Ja Mika ei oo mulkku.
No ja nyt tuli sitte kunnola kuvvaaa... :DDD :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.