IRC-Galleria

Enkelitomu

Enkelitomu

Ulos ei pääse kun oot kerran menny sisään. Helvetistä taivaaseen ja sieltä takasin. Elämästä paeta, olla ihan sekasin.

JAAAAUU!Torstai 31.03.2011 21:17

JOOOO ETTÄ VETÄSKÖ PÄÄÄÄÄÄÄÄÄN CCCC888 . . . . . ?

Jooooooooooooo00000000oooo.
Näin me tehhää!

DIIPADAAPA.Torstai 24.03.2011 20:53

kuka menis mun kanssa naimmisiin galtussa <3 voi jeesus ku sitä taas on...diipadaapa,,,

Onnellinen lääkepäivä.Torstai 10.03.2011 21:03

Jeejee lääkepv. ja melkeen vielpä mukavampaa: postista tipahti kauan kaipaamani korut ja sun muut. <3 2 x hopeiset tunnelit, 1 x semmone hanmppu kasvilla kuvitettu plugi, 1 x sieni plugi, 1 x musta venypuikko, muutamia kivoja irtopalloja ja neuloja ja ööööööööööööö <3 nii ja kaikki 12mm, en kehannukkaa niitää 14mm laittaa, ehkä joskus... entisethän oli 10mm...

mulla onki ylimääräne hampunlehellä varustelu plugi ja punane venytys puikko (10mm) joilla ei ole käyttöä enäääään... nii jos joku tarviiiii..

nii ja laettoin pinkkiä tukkaa päähä lisukkeeksi :> kiitos mammalle! <3 ihan kivatkainää ::))

plööööööööööäääTorstai 30.12.2010 23:50

kaikki on taas hyvn.. ainak jotenki. :) ukko haki mut takas tolta kaukaa ku oplin siskon sytttäreitä viettämässä parin saan km päässä..suppanasta olaan oltu ilman.. nyt vaan mennää nii lujjaaettä hyvä ku lenkkarit jalasa pyssyy.. ;))

Yöpaikkaa?Lauantai 25.12.2010 14:49

Kelle pääsis yöksi tännää?

hui hUUUUmeita!Perjantai 24.12.2010 20:15

3vk kohta kuivilla suunnillee...vähä pääl.. ja koko ajan ollu jretön ahistus, itsari mieles tyylii koko ajan, en oo käyny pesulla, en oo syöny... ja nyt ratkesin kamalaan kannabispiikitykseen ja helvetti: ei ahista! ja kummasti alakaa ruokaki maistua ja mieliki kohentua. kauhiaa narkkausta! kuolenkohan mää nytte?

propaply, jos pahastikki jumiudun saunan lauteille miettimään syntyjä syviä...

Rauhallista
vitun joulua...
...tv. hengenvaarallinen kannabispiikittäjä.

PAS KANA.Torstai 23.12.2010 16:58

rikkipoikkipaskana koko ihminen.

aina ku mietin et ei enää vois mennä paskemmin ni kyll vaan voi ja menee...

JATKOT KATKOLLA!!.. loppu..Tiistai 14.12.2010 07:48

NÄÄÄäin se pääs käymään, liitteenä kuvaakin oikein laitan kunhan saan laattua...
(ja toki oikein oma kansiokin, kauhistelkaahan vaan..kaikkia kuvia ei voi kyllä välitettävästi laittaa, on sen verran rankkaa settiä... :::::::D)

Itte oisin ihme kyll' ollu valmis oleen loppuun saakka vaan rakkaanipakkaani oli lähösä KÄVELEMÄLLÄ keskellä saatana vittumaisinta pakkasta poijes ko ei kestäny pÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Niiii ni mitäs vittua siinä sitte voi muuta tehä? Ku lähtä messii. Meinasha tuo otuooles ja pakkases itkuu lykkää pääl kö ei tunne muutakö tuskasen kylymän ja tavaraa oli melkee koko omaisuus messis....
Ku mulllei noi jalakkaa ja selekäkkkää kestä mittää. Vaa väkisil läpi harmaan kiven tallustettiin... Välilllä pysähyttiin antamaan voimahaleja toisillemme ja vituttti nii että nauratti...

Ei ois ollu kivaa lukee jostai lehest tai jottai et 21v jätkä löyetty kuollleen kylmää tai auto alle tai iha mitä vaa. Ko yksi auto jonka kyyis litaamal päästii pari kilsaa ni meinas tulla pääl, pimeet kö oli eikä mitii heijastimii sun muut paskaa.

MUTTA, hienoint on se, et vaik viä viekkaa pukkaa TOSI VÄHÄ ni voi sanoo olevansa siitä pallosta kuivilla. Mulle on iihan se ja sama joillekki rahoille jokka menettää kö lähti keske kaike ko muute o ihmistyneempi, hengis ja voimissaa. Vaiks selkä ja jalat paskana vaa soo pient verrattuna siihe onnee et o kuivil siit paskast.

Vaa huome pienet juhlat vanha possen kaa sen kunniaks tosiaa vanhas tutus khettos ja sit vaa ruvetaa katteleee asuntoo iha urakalla ku on voimiaki.

Ja Mika ei oo mulkku.
No ja nyt tuli sitte kunnola kuvvaaa... :DDD :)

NYTMENIPOIKKINIIETTÄNÄÄÄKSÄHTI.Lauantai 27.11.2010 03:49

Ainaski toivon mukkaa...
Maanantaina katkolle. Meinnaa kai se vähä pelottaa... eikä ihavähhääkkää... vaa pijetän peukkuja että myöö kestämmä kunniallla loppuhu... se o sitte pitkkäks aikkaa MORO ku ei saa ottaa konet meshiii jajaksa puhelimel sotkee... että näin tällä kertaa!

RAAAVERAVERAVE!Lauantai 30.10.2010 19:00

MINULLE NYT JOKU NAINEN SEURAKSI ILLALLA REIVAA!!
onkkai se ku aina joutuu ukko poruka mukana menemmää... :DDD