IRC-Galleria

Ennikatariina

Ennikatariina

IG @_ennikatariina_ Snap: ennikatariina1

Nightwish live@ Hartwall-areena 10.11.12Maanantai 12.11.2012 19:22

Kello 18 lähdimme kohti Helsinkiä, junalla. Saavuttuamme paikalle, totesimme ryysiksen olevan sitä luokkaa, että on turha yritää päästä ostamaan mitään. Suuntasimme yläkertaan, koska katsomomme sisäänkäynti oli siellä. Istuimme siinä aikamme, mutta päätimme poistua pian istumaan. Paikat olivat kohtuullisen hyvät, katsomo 314 ja rivi 3. Istuimme ja odotimme, aivan liian kauan. Sitten se tapahtui. Koko alarivi alkoi huutaa, ja taputtaa myös. Ihmettelimme siinä sitten, kunnes Taikatalvi alkoi. Onneksi aloittivat sillä, kiva biisi. Sitten alkoi soida Storytime. Koko katsomo ikään kuin "räjähti". Kun esirippuna toiminut harso putosi esiin tuli Floor Jansen ja toki muu bändi. Floor oli aika "pelottavan" näköinen. Täytyy kyllä myöntää, että osasi se laulaa.
Noh, keikka nyt oli jotain sanoinkuvaamattoman hienoa. Mutta se wow elämys puuttui, johtuen suurista ennakkoluuloista Flooria kohtaan. Ne kyllä karisi... Olivat sentään ONNEKSI jättäneet tekotaiteelliset Nemon ja Wish I had an angelin pois settilistasta. Hyvä niin.
Siirtykäämme elokuvaan. Alussa en tajunnut mitään. Mielestäni leffa oli hieman sekava. Kyllä se sentään oli ihan kiva, mutta ei siitä ollut paljoo kerrottavaa.
Kivaa oli!

Settilista

Taikatalvi
Storytime
Dark Chest of Wonders (jes)
Amaranth
Scaretale
Ever Dream
Slow, Love, Slow
I Want My Tears Back
(With Troy Donockley and Pekka Kuusisto)
Last of the Wilds
(With Troy Donockley and Pekka Kuusisto)
Arabesque
(With pyro dancers)
Planet Hell
Ghost River
Song of Myself
Ghost Love Score
Last Ride of the Day

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.