IRC-Galleria

<3Perjantai 19.06.2009 01:48

Kai sitä jotain vois kertoo pikku Helsinki -visiitistä.

Lähettiin siis tiistai-iltana ja oltiin yöllä perillä. Parin tunnin yöunien jälkeen virkeenä kohti maikkarii, jossa oli ilonen jälleennäkeminen Anden kanssa. "Mun kirkuvat fanit." Ja ihana kuva Novan sivuilla, "Mie ja mun tytöt." Kyllä :D

Juteltiin vähä RMJ:stä:
"Sie tuut kans?"
"Eeen tuu."
"Miks, missä oot?"
"Nooo, mulla on muuta suunnitelmia.."
"Mikä on muka tärkeempää?!"
no ehkä ens vuonna sit ;D soriiiiii.

No sitten oltiinki Ylellä, Metro Stationin takii tietty. Innokkaimmat odottivat heitä nenä kiinni ikkunassa :D Ande tulossa ja katjja häätämässä hänet pois :(:(:(

No joo.. Sit lähettii keskustaan pyöriskeleen ja sitten haettiin Jennifer lentokentältä ja sen jälkeen nukkumaan... Tai no nukkumaan :'D Virgin Oilis piti olla 20:30 ja herättiin 19:30, tuli vähä kiire vetää kamppeet päälle ja juomaa nassuun :D Hyvin me kyllä kerettiin.
Virgin Oilissa sitte hengailtiin ja välillä käytiin autolla hakemassa "S-ETUKORTTIA", namnam ;D Enni toteamassa "Kelaa, mä nään Samun tunnin päästä..." ja kas kummaa kuka käveleekään samaan aikaan rappusia ylös Virgin Oiliin TÖNIEN MUA. "Anteeks, anteeks.... AI MOI!!!" hahhaa, herran tikit päässä oli aika kivat.
No sitten oli keikka, joka oli PARAS, UPEIN, HIENOIN ja kaikkee mitä kuvitella voi. Meininki oli ihan uskomaton :D Samu melkein kaatamassa juomiamme ja "on these endless streets with your smell", kiitos :D Ja Richardo lähentelemässä... No joo..
Keikka sitten loppu ja lähdimme pihalle. Näin sitten Henry Saaren ja siinä hengailimme kun tajusin että missäs Tepzu on... No sehän oli perseellään rappusissa :D Hyvä hyvä.
Sitten palattiin baarin puolelle ja pian nähtiinkin tuttuja... Haaperi kertomassa mm. parisuhteistaan: "Mä seukkasin kerran yhen Tiinan kanssa... se petti mua ihan sikana." Voooooi.
Siinä hengailimme kera mannekiinin ;) ja se on hyvä tietää, ett meillä on Smaun kanssa "kaikki hyvin niin kauan, kun isi ei saa tietää" hahaahaaa. Joo.
Myöhemmin vielä pihalla hengailimme ja saatiin kutsu Molly Malone's:iin, jonne oltiin menossa. Kiitos ihanan portsarin ei kuitenkaan päästy sisälle <3<3<3 Ensiks "Tervetuloa, jos ootte kiltisti" ja hetken päästä "Joo, nyt ei kyllä onnistu. Heippa" Ilta loppu vähän kesken, mutta ei voi valittaaa. Oli parasta <3

Oli kyllä kaikinpuolin ihanin reissu vähään aikaan <3 Pian on päästävä uudestaan.
Kiitos sunkkareille, Tealle, Tarjalle, Jenniferille, Ulrikelle ja kaikille ihanille <3 pusss.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.