IRC-Galleria

Evelyn-^

Evelyn-^

It's the opposite of obvious.

Uusimmat blogimerkinnät

Lontoon metrossako käy viereeni istumaanMaanantai 29.11.2010 01:47

Vai käveleekö mua vastaan matkalla Syyriaan, tomuisella tiellä?

We're pretendingLauantai 13.11.2010 22:25

but you're remembering how it used to feel.

I've got no confessions to make.Torstai 11.11.2010 12:53

Day Ten: One confession.

Day Eight: Three turn ons.Maanantai 08.11.2010 17:44

Iholle puhaltelu.

Tukistaminen.

En kerro.

Day Seven: Four turn offs.Maanantai 08.11.2010 01:01

Epähygieenisyys.

Sairaalloinen liikalihavuus.

Monta kokoa liian pienet vaatteet.

Suora ehdottelu.

Day Six: Five people who mean a lot.

Luna

Elyy

Lilja

Nanski

Vilhelmiina

Day Five: Six things that you're afraid of.

Pimeä.

Myrkylliset eläimet/ötökät/matelijat.

Menettäminen.

Oon aika huono pelkäämään.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Näyttö.

Työ.

Koulu.

Mitä mulle tapahtuu ku valmistun?

Ens kesä.

Autokoulu.

Ihmissuhteet.

Day Three: Eight ways to win your heart.Keskiviikko 03.11.2010 21:46

Hymy.

Hassuttelu.

Aitous.

Huumori.

Halit.

Läheisyys.

Välittäminen ja sen osoittaminen.

Pikkujutut.

Day Two: Nine things about yourself.Tiistai 02.11.2010 20:58

Mulla on jatkuvasti ikävä jotakuta, koska mulla on hirveesti kavereita joista tykkään oikeesti tosi paljon.

En aina jaksa käsittää kuinka mun ex-tyttöystävä on nykyään mun BFF, ja sit tyttö jota inhosin on nykyään mulle niinku pikkusisko.

Oon monien mielestä itsekäs, vaikka oikeesti tosi usein ajattelen muita ennen itteeni, en vaan osaa ilmasta sitä aina oikein.

Vaikka oonki tosi laiska, ni oikeesti nautin työnteosta.

Mulla on ailahteleva itsetunto. Ja kun sanon ailahteleva, tarkotan et oikeesti ailahteleva, eikä niin et peittelisin egotuksella mun surkeeta itseluottamusta, vaikka sitäkin tapahtuu.

Oon kova arvostelemaan ihmisten ulkonäköö, mutta tosiasiassa sillä ei oo lopulta mulle mitään merkitystä, niin kauan ku mennään viel hyvän hygienian puolella. Kuulostaa kliseeltä ja paskalta, mut siis se on mun kohdalla oikeesti fakta.

Arvostan ihan vitusti ihmisiä, jotka osaa pitää ittensä ja frendiensä puolta välittämättä siitä mitä muut sanoo, mut ei silti flippaa jonkun arvostelusta, vaan osaa asiallisesti olla eri mieltä.

Mulla on paha tapa toistaa samoja asioita uudestaan ja uudestaan.

Kyllästyn ihmisiin vähän liian helposti, ja sit rupeen ignoraamaan niitä oikein antaumuksella.
Moi miks oot apina? Oot tärkee ja ihana ja rakastan sua enemmän ku ketään, eikä kukaan mene sun ohi kovin helposti, mutta sä et jaksa uskoo, ja ison osan ajasta tunnut työskentelevän sen eteen, et joku muu ois mulle tärkeempi. Oot ihan vitun tyhmä ämmä aina toisinaan mut who cares, tykkään sust silti.

Gangsta.

Miksi et vastaa puhelimeen horatsu? Tarviin sua än yy tee nyt ja my hair ♥ you.

Emmä tiiä tykkään susta ihan hirmusti ihmisenä ku oot tollanen tyhmä, mut sit en oikein tiiä et miten tykkään susta kuitenki ja välillä kelaan vaan et miten päin mun pitäs oikein olla sun kanssa, mut sit taas sun seurassa kaikki mun yliajatteleminen hävii ja olo on vapautuneempi ku aikoihin. Siks varmaan ahdistelenki ja haluan olla sun kanssa niin paljonnn. Hehe.

Välillä mietin, et mihin sä hävisit? Tuntuu et katosit yhen ihmisen mukaan ihan kokonaan, ja mulla vois olla ikävä sua.

Tykkään susta tooosi paljon, en ees tajua et inhosin sua aluks ihan hirveesti - okei sua mustamaalattiin! - ja arastelin ihan vaan sun veljes takia tai siis you know, mutta susta on ollu tosi tärkee, ja oot mulle oikeesti niinku pikkusisko, varsinki ku mun oma on tollane kakkapää, ni on ihanaa et mulla on sut. Mun elämä ois varmaan kauheen erilaista jos sua ei olis, oon oppinu kuitenki avautuun sulle sellasista jutuista, joista harvemmin taas avaudun muille, ja sun kanssa on aina ihan sairaan hauskaa, vaikka me yleensä vaan ollaanki datispellei tai teiniemoi tai jotai muuta paskaa ja oot ihana ja tykkään sun perheestä ja ehkä mä joskus opin tykkäämään sun bf:stäki, tai pakotan itteni siihen viel joskus ku tykkään susta niin paljon ja tiiän et se on sulle tosi tärkee ja rakastat sitä hirveesti ja mä selitän taas kauheesti mut oot mahtava.

Miksi, oi MIKSI sun piti tulla häirihteen mun hyvää elämää taas sillee dissaamalla tost noi vaa mitä vittua ei olla pidetty yhteyttä varmaan vuoteen, ja itseasiassa suurin osa aivot omistavista ihmisistä ois tässä vaiheessa myös tajunnu, et en haluu olla väleissä. Mut ei. "Jännä ku oltiin joskus niin läheisiä." Voi huoh mee pois ennen ku alan itkemään. Taas.

Musta tuntuu et ikääntyminen sopii sulle. Tai siis, en tiiä onkse tää et tunnet olevas nyt vanhempi ja kypsempi, vai se et oot pyöriny vanhempien ja kypsempien ihmisten seurassa, mut oot jollain tapaa fiksuuntunu tässä, sulle on itseasias ihan kiva avautuu välillä, jos joku juttu pyörii mieles koko ajan, vaikka sielt ei mitään järkevää neuvoo tuliskaan. Ja sovellan mun hoivaviettiä selkeesti sun kuuntelemiseen ja jotenki piristämiseen.

Oot niin ihanan höpsö ettei mitää järkee! Piristät aina ja oot nii hassu ja söötti ettei mitää järkee, paras kaimis ikinä ja kukaanhan ei täst tajuu kestä puhutaa ja AAAH rakastan miehistä jauhamista sun kanssa ku sä et koskaa ragee mulle mun mies mausta tai jonkun iästä tai mistää pikkujutuista ku oot vaan sillee nii! Vitsi oot huippu!

Mee ittees joskus ja lakkaa syyttämästä muita niistä asioista mitä sä ite oot ja teet.

"Äitii...!"Lauantai 23.10.2010 17:25

Se ois sit bileet.