IRC-Galleria

Evelyn-^

Evelyn-^

It's the opposite of obvious.

Uusimmat blogimerkinnät

OHI ON!Lauantai 30.05.2009 13:13

Äidinkieli
10
Ruotsi
9
Englanti
10
Matematiikka
10
Fysiikka
9
Kemia
10
Biologia
8
Maantieto
9
Terveystieto
8
Uskonto
9
Historia
9
Yhteiskuntaoppi
9
Musiikki
9
- valinnainen
9
Kuvataide
9
- valinnainen
9
Käsityö
8
Liikunta
6
Kotitalous
9
- valinnainen
9
Saksa A2
9

"Armeija tekis sulle hyvää."Sunnuntai 17.05.2009 04:44

Voin kertoa, että luokanopettaja apinalaumoineen = elämä. Ne on piikki lihassa, mutta selkeesti oon liian masokistinen ottaakseni poiskaan. Nam.

HEARD TODAY (actually yesterday):
Disarm (Smashing Pumpkins)
Champagne Super Nova (Oasis)
Got What I Came For


Hateyouloveyouneedyou.

//EDIT: Ainii ja vittu...
...Viivi peru mun ja sen kitaran treffit lopullisesti, kun väitin (= valehtelin = huijasin, etc.) et Ashban suunnittelemat kitarat ois hienompia ku sen =(

//EDIT2: Purin tuntoja eilisestä...
... Elluksi lle

<Evelyn-^> No just nii! Sit kaiken lisäks SE PASKA PITI MUN KÄSISTÄ KII JA KÄSKI RIITAN JA LUNAN KUTITTAA MUA

//EDIT3: P.S. Vihaan sinua ihminen =) Tai en, mutta Torsti painaa ihan saatanasti ja se mies on ärsyttävä (viitaten yllä olevaan) ja ahahahah Vii-vii-aan! =D

Tosi söpöä oli tänään hei!Torstai 14.05.2009 02:00

Ensin jumitettiin siellä hemmetin keilahallilla. Sit läskeiltiin Raxissa.

Sit Anne oli vaikee ja vittumainen, eikä meinattu löytää sille mekkoa. Ja se valitti. Paljon. Seuraavals toki mentiin tivoliin, Anne makso (kiits!), mutta Henna onnistu paukauttamaan sen turvatankohöskän mun päähän, ai saatana. Sitten kun kävin Ellan ja sen randomin kanssa siellä (= Waltzerissa) taas, niin se randomheebo (Ladjako?) nauro mulle. YHYY.

Sit VIELÄ onnistuin osumaan Henkan kohdalle just sopivasti kun DI ja ND sattu olemaan siinä kamojaan purkamassa autoista. DIn jätkät kyyläs ilkeesti. Se randomheebolaulaja NDstä (jonka nimee en muuten vittu vieläkään tiedä (=(=(= ) sit mukamas "lohdutti" mua kuinka kauheeta on olla alaikänen. Yhyy. Hyvähän sen on sanoo, kun ei edes itse muista kuinka kauan on jo ollut täysikänen (failed! =D).

Menin siis angstaamaan töihin Incubusin ja Tehiksen tahdissa.

P.P.P.P.P.S.Maanantai 20.04.2009 01:01

"Kyltti rikki, sorge! Tsekataan! T: Julle"

P.P.P.P.S.Maanantai 20.04.2009 00:39

Sain muuten Markolta halin eilen =) Tetriltä siis. Se oli sööttiä, kun se oli niin hiton _kömpelö_ haliks =D Tui.

P.P.P.S.Sunnuntai 19.04.2009 23:04

Kuulin muuten Berliinissä ensimmäistä kertaa elämässäni Jullen kiroilevan. Hah. Ja sekin kiros vaan sitä, kun selitin, että miten mulla oli about 4 tuntia aikaa ehtiä takaisin hotellille, mennä nukkumaan, herätä, käydä suihkussa ja kävellä Frankfurter Alleelle. Niin ja pakatakin.

Moi, tulin just Saksasta ja syön pääni!Sunnuntai 19.04.2009 22:53

Omnom. Voisko olla et öö...

Niin joo, perjantaina lähettiin illalla Sakssaaaan, Berliiniin, lento Frankfurtin kautta. Sitten lauantaiaamuna kaivauduin aikaisin peiton alta katselemaan maisemia (ihan liian aikaisin teidän mielestä varmaan, joskus ennen seiskaa kai) ja pyörin siellä sun täällä, ja bongasin Strifyn ja Kiron niinkun vilaukselta. Niinku sillai hienosti. Sit 11am alkaen jumitin K17 (Lööveksin keikkamesta) edessä, ja lagin.

Sit oli hienoo kun jätkät oli saanu sellasen hienon Babaran ja hienon kitaran ja stuff, ja siellä oli outoja ihmisiä mukana. Tai siis niinku Mige kotona kai ja Laurisetäkö se tais olla tilalla sit. Sit nii. Sit oli ihan pirun outoo, kun jätkien tullessa _kukaan_ ei menny jutteleen niille oikeestaan tai mitään, toisinku Suomessa kaikki juoksee kimppuun. Minäkin juoksin kimppuun, tosin vaan moikkaamaan Viiviä (joka oli muuten söpö, kun oli vaan et "Morooo, kiva kun pääsit tulee =)") ja sit Jullen kaulaan (joka oli lähinnä et wtf, kun tein salakavalan yllätyshyökkäyksen) ja omnom.

Sit lagittiin. Saksalaisilla oli hienoja juttuja, kuten "First the stomach and then Torsti", jonka opetin niille suomeks (Ensin maha, sitten Torsti - porukka toisteli sitä koko illan. Niiden r-oli tosi söpö!) ja näin. Sitten mentiin joskus illasta sisälle pippaloimaan, ja nauroin ehkä vähän niille parille ekalle bändille. Sitten oli New Deadline (joka oli muuten kiva, mut miehistöstä puuttu joku, en tie kuka) ja huutelin sööttejä paitoja niille suomeks ja sit joku niistä oli vaan et "o__O Kuka sen huus?" ja nauroin sit sillekin. Nauroin kaikelle ja kaikki oli söpöö =D

Parasta ehkä oli niinku Divine, jonka kuulin viimeks vuonna nakki, Love&Lust oli soundcheckissä (joka kuului hyvin pihalle), kaikki toosi tyhmät jutut, Kenji ja Dani <3, se neljän hengen saksalaispoppoo, en ees nimiä muista, mut anyway, nii, kiva keikka, jejejejej! Hitto noilla on parempi meno just jossain Saksassa ku Suomessa. SAMA ASENNE KEHIIN KOTOPUOLESSAKIN NIIN OIS AIKA KYMPPI! Nii. Ja lagilagilagilagilagi. Ainii ja AA alotti ja GA lopetti koko touhun, sekin oli kivaa. Kaikki oli kivaa! Varsinkin se, kun Julle soitti kitaraa =D Ja Julle nyt muutenkin, se piristi mun elämää paaaaaaaaaaaaaaaaaljon, kun juteltiin syntyjä syviä siellä fiksumeitten keskellä.

Oh, Berlin - love it! Miten voi noin iso kaupunki olla noin vihreä ja tuoksua noin hyvälle? Nam.

P.S. Sieltä sai hyvää tupakkaa. Tai siis AkaneKenji ehe toi Puolasta some cigarettooos, jotain Sunday's Fantasy tai jotain sellasta, ja sitten isukin sain ylipuhuttua ostamaan Vogueueueueue frn theee airport! Hoho. Tonne lähetään vielä uudestaan.

P.P.S. En muuten yhtään kadehdi jätkiä, niillä on kai vika keikka Keski-Euroopassa nyt niinkun tiistaina, mut Julle oli niin selkeesti sitä mieltä, että ne on himassa perjantaina. Hyvällä tuurilla. Autoillen <3 HAHA.

Fuckyou.Lauantai 14.02.2009 18:13

If you did see me, you did not
...want me.
It hit me hard below the belt. I gave all back with fists.

This tension between us is more than just a glance.
Power: up.
No more taking control.

If it goes on like this, I swear I'll be dead by Chrismas.
Your fault - guilty you are!
I never decided to have headaches.

And I never preferred someone else - I promise,
I told not to compete.
As they obviously couldn't compare.

It was - will be - only you. Always and all ways.

Saatoin hieman googlettaa...Perjantai 06.02.2009 21:16

...hakusanoilla "Vivian Sin'Amor". Ai että diggaan tästä kuvasta, mietin vaan et onko muokattu, piilarit vai sit vaan valo jänskästi, näyttää tooooooosi vihreiltä.

Tuli vaan mieleen, et...Lauantai 31.01.2009 16:13

...mun pikkusisko ja Törstig on ehkä maailman fiksuimpia otuksia. Mursu ja ryhävalas. Sööttiä.

P.S. TORSTI ON LIIAN PITKÄ. Ainakin tossa kuvakulmassa. Ja hetki tuosta, niin jätkä sai turpiinsa, ha <3 No ei vais, kiusattiin vaan vähän =)