IRC-Galleria

Exterminated

Exterminated

~Never grow up, never grow old.

Kuolinpas nolouteenKeskiviikko 15.05.2013 20:41

Viikonloppuna kahdesti. Nää molemmat kävi mulle, samana päivänä ja olin silleen "oh shit" ku kävelin aamul vessaan tyyliin puolalasti ja eteises oli joku mies. D:Ja tää oli aika awkward, koska porukoitten katseet porautu mun selkään huutaen jtn "OH GOD SAVE HER, SHE'S WATCHING SOFTPORN!"
..kuolin.

Hei ihmiset. Emppu on syvällinen.Keskiviikko 01.05.2013 01:16

Ensimmäinen. Millasta elämä olis ilman unelmia? Jotkut sanoo niiden olevan turhia. Mun mielestä unelmat ja haaveet on aika olennainen ja tärkee osa elämää. Eiks keksinnötki oo syntyny unelmista, esimerkiks halusta lentää? Maailma, jossa kellään ei olis haaveita, olis aika tylsä.

Ja toinen. Onks aikuisten unelmat jotenki arvokkaampia ku lasten ja nuorten? Monestihan aikuiset ns. kieltää lapsiaan seuraamasta omia unelmiaan ja sen sijaan esim. opiskelemaan pitkälle ja täten usein toteuttamaan vanhempiensa haavetta valkolakista tai vastaavasta. Eiks unelmat oo unelmia joka tapauksessa? Usein vanhemmat pettyy pahasti jos lapsesta ei tuu jotain hienoa mitä lie maisteria tai jotain mitä ne nyt ikinä jälkikasvustaan onkaan toivonu. Jos vanhemmat haluu vaikkapa tyttärestään lääkäriä mut se haluaakin ite olla rekkakuski, ni miks se ei sais olla rekkakuski? Ammattihan sekin on. Ja millasta elämä olis, jos kaikista tulis lääkäreitä eiikä maailmassa olis ainuttakaan rekkakuskia?

..anteeks tää purkaus. Tässä vaan selvennys eräälle nimeltä mainitsemattomalle henkilölle, joka ei tainnut vielä ymmärtää mun kantaani asiaan. Ja voihan muutkin toki tän lukea, ei siinä mitään :--D

You can't sleep?Tiistai 30.04.2013 22:53...Tsududumm älkää kysykö. Tuli vaan tällanen fiilis.

Joo-o.Maanantai 29.04.2013 22:36

Perheenlisäystä kaks kappaletta~Sunnuntai 21.04.2013 23:52

Me saatiin pupuja cx sellasia ihania kääpiöluppia jotka juoksee päin ja rakastaa rapsutuksia ja toisiaan.


Ja ei, tos vikas toi toinen EI syö sen toisen päätä. :'D

Järki mikä? D:Lauantai 13.04.2013 00:54

Se fiilis, ku frendis käy Egyptis ja tuo sulle sielt haribokarkkeja.Fiksusti sanottu, pakko myöntääTorstai 11.04.2013 03:00

"Loppujen lopuksi emme muista vihollistemme sanoja, vaan ystäviemme hiljaisuuden".
- Martin Luther King

Gah, näin käy aina :cKeskiviikko 10.04.2013 01:36..samanlainen sekasotku kyl aivoissaki o:


..KÄYTTÄMÄÄN RIPSENTAIVUTINTA. Ja se tunne, kun tää samainen veli puuhastelee kyseisen taivuttimen kaa varmaan tunnin, ja sielt kuuluu ain välil "no voi Pertti tätä laitetta!"

Hei mäki mun pikkuveljee. :D