IRC-Galleria

viikonloppunaSunnuntai 31.05.2009 11:41

koulukurssi meni hyvin. perjantaina pari tuntia Mustalla. tehtiin kokoamisia ja lopussa väistöjä käynnissä ja ravissa. Musta löysi takajalkansa, wuhuu! Rupes taas alun jälkeen menee tosi hyvin. On se kumma ku mä osaan ratsastaa vaan silloin ku Anne on kentän laidalla ;)
Oli tosi upee tunne ku ponilla takajalat ja persus alla ja selkä ylhäällä pyöreenä, kuulemma näyttikin tosi hienolta.

Väistöt meni kanssa hyvin, Musta ei oo viel ravissa paljon tehnytkään, mut teki silti hyvin.

Lauantaina Katan kanssa ensin vajaa pari tuntia. Alotettiin väistöillä, niin että tehtiin ravi- ja käyntisiirtymät väistössä. Aika vaikeeta, mut sitten kun itte hiffas miten tehdä niin poni rupes toimiin tosi hyvin. Sitten avoa ravissa ja siitä laukannosto, meni hyvin taas kun itte tajus ;)
Vastalaukat ei Katalle oo koskaan mikään ongelma ollukaan, sehän nostaa sen laukan minkä käskee. Ainoo ongelma on et on tosi hankala pitää suorana nostoissa.. persus kun tuppaa seilaamaan puolelta toiselle.

Iltapäivällä lauantaina vielä hypättiin Mustan kanssa. pysty-okseri linja (21m - 6 askelta) ja sama toiste päin. ja pystyltä kaareva pystylle (18m - 5 askelta). Meni tosi hyvin, alan pikkuhiljaa löytää rytmiä Mustan kanssa hyppyihin ja ponikin on saanut rohkeutta/itseluottamusta. Sen hypyt on niin nättejä ja pyöreitä. Kerran jäin okserilla jälkeen kun ei ponnistus osunu yhtään kohdalleen, mut onneks poni anto anteeks mun mokailut ja meni viel tosi nätisti sen jälkeen. Ei hypätty älyttömästi, Musta väsyi aika nopeesti, ilmeisesti perjantai painoi vielä jaloissa, joten lopettettiin ennen kuin väsyi liikaa. Siitä tulee tosi hyvä! Ens viikolla totutetaan vesimattoon ja hiotaan vähän sarjoja. Myöhemmin kesällä maahautaan (musta vesimatto myös) ja muuriin sekä muihin erikoisesteisiin. Loppukesästä voikin lähtee tyrkkään parit kisat..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.