IRC-Galleria

Fiwkernes

Fiwkernes

Höpöheinäää

Ideologia sopii vartalolleniTiistai 04.09.2007 17:29


Nykyään on muotia olla vahvasti jotakin mieltä ainakin jostakin yhteiskunnallisesta aiheesta. Suosittuja alueita ovat eläintensuojelu, ydinvoima ja globalisaatio. Helpoin kannatuksen kohde (ja nopeasti palkitseva) edellä mainituista on eläintensuojelu, sillä ydinvoimaa ei juuri huomaa ja globalisaatiokin on vaikea tunnistaa vaikka tulisi vastaan.
Ihmisellä in ikäkaudesta riippumatta vahva tarve kuulua johonkin lössiin. Se lössi voi olla perhe, potkupallojoukkue tai anonyymit kissanpelastajat - kunhan jossakin porukassa tuntee olevansa omiensa seassa. Ryhmään liittyminen (perhettä ei tässä tapauksessa lasketa) on komea asia. Täytyy vain muistaa miksi siihen kuuluu. Jos joudut imeytymään mukaan kulmakuntasi uusnatsiporukkaan, ettet saa nenään, saattaa olla, että yhdistys on kuitenkin väärä sinulle. Jos imeydyt globalisaation vastustajiin, jotta pääset vihdoinkin Brysseliin matkalle (etkä uskalla lähteä yksin) , sekin on heikko syy.
Oikean asian puolesta vaahtomaninen on aina kannattava asia, olipa kyseessä ihmissuhde tai muu asia. Mieti siis tarkkaan miten perustelet kantaasi, ennen kuin lähdet eduskuntatalon portaille huutelemaan: "Ehdoton ei liivatteella suurustetulle jogurtille!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.