IRC-Galleria

Fiwkernes

Fiwkernes

Höpöheinäää

KäärmePerjantai 05.10.2007 00:14


Niljakas käärme herättää yleensä usein inhoa ja vastenmielisyyttä, ja se muistetaan ikuisesti paratiisin kierona juonittelijana. Itämaissa käärme tuottaa onnea, rakkautta ja rikkautta. Kiinalaisessa horoskoopissa tyypillinen Käärme on erittäin viisas ja kaunis. Hänessä yhdistyy kiehtovalla tavalla viattomuus ja seksikkyys, jotka tekevät Käärmeestä lumovoimaisen viettelijän.

Käärme on huumorintajuinen hauskuuttaja, jonka nokkelat sutkaukset saavat ihmiset viihtymään hänen seurassaan. Omaa seuralaistaan kohtaan Käärme on omistushaluinen kuin kuristava boa. Käärmeen pettäjää odottaa karmea kohtalo, sillä Käärmeen kostonhimo ei laannu koskaan.

Käärmettä kuljettavat eteenpäin hänen omat vaistonsa, eikä hän kuuntele muiden ihmisten neuvoja. Hän on hyvin itsenäinen ja perusteellinen. Toisin kuin paratiisin käärmeen sanoihin, Käärmeen vuotena syntyneiden ihmisten lupauksiin voi aina luottaa. Käärmetta ohjaavat myös hänen yliluonnolliset kykynsä.. Hänellä on usein selvännäkijän lahjoja ja hän on kiinnostunut henkimaailman asioiden lisäksi eri uskonnoista ja filosofiasta. Käärme rakastaa rauhaa ja vastustaa jyrkästi väkivaltaa. Hänestä tulisi erinomainen poliitikko ja rauhanneuvottelija. Usein käärmeihmiset saavat elantonsa laulajina tai tanssijoina. Yleensä Käärme kiemurtelee rahoissaan, mutta silti häneltä harvoin liikenee lanttiakaan sitä tarvitseville.

~~~~~~

Hmm.. oon kyllä väkivaltanen! Mutta se ei ratkase aina kaikkea! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.