IRC-Galleria

Voi näitä nykyajan ihmisiä.Torstai 23.11.2006 16:43

...ja näitä nykyajan nuoria, lainaa kyllä kehdataan ottaa, mutta sitten kun olisi takaisinmaksun aika... Ensin muututaan 12-vuotiaiksi esiteineiksi floodaamalla "blaa blaa":ta, jonka jälkeen kaikki mahdolliset yhteydenottoyritykset jätetään vain kylmästi huomioimatta. Seuraava vaihe lienee säälittävä vetoaminen surkeaan elämäntilanteeseen ja siihen kuinka "sä et voi tietääkään kuinka perseestä mun elämä on, mulla on parempaaki ajateltavaa ku jotku velat!". Tämä velkakarkuri ei luonnollisestikaan tule ottaneeksi huomioon sitä, että myös lainaajan elämäntilanne saattaa olla kehnohkonlainen ja rahalle olisi tarvetta. Ihmiset jumalauta jos otatte lainaa niin maksakaa ne takaisin, tässä omia rahojani puoli vuotta takaisin odotelleena. Ja ei, minähän en tarvitse koulukirjoja enkä ajokorttia, suoranaista turhamaisuutta sellainen.

Annoin tänään myös kurinpalautuksen eräälle sanalla sanoen daijun näköiselle teinitytölle Sunan risteyksessä, tämä kun juoksi suojatien yli punaisia päin vain nipinnapin väistäen linja-autoa, ja tietenkin monien pienten silmäparien katsellessa. Jos välttämättä tahdotte riskeerata henkenne, harrastakaa vaikka itsemurhahyppyjä, mutta liikenteen seassa sekoillessanne miettikää millaista esimerkkiä annatte pienille, liikennekäyttäytymistä opetteleville lapsille, ja millaista kaaosta saatatte saada aikaan liikenteen seassa. Laskekaa huviksenne, kuinka pitkä on monikymmentonnisen linja-auton jarrutusmatka.

Joukkoliikenteestä olisi taas paljon sanottavaa, mutta koska pienet ja hieman vinotkin sormeni alkavat kyrpiintyä jatkuvaan rasitukseen, tyydyn mainitsemaan vain parista asiasta. Muunmuassa niistä vitun liukuportaista. Ja siitä, että ruuhka-aikana kerrassaan MIKÄÄN ei ole sen raivostuttavampaa kuin nämä omaan napaansa tuijottavat, muita ihmisiä vierastavat nyhvöt jotka täydessä bussissa/junassa istuvat ulommaiselle penkille ja asettavat sitten kapsäkkinsä ihailemaan maisemia ikkunapaikalta. Joku samaan asiaan hermostunut joskus kysäisikin, että onkos tuo sinun laukkusi minua väsyneempi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.