IRC-Galleria

Tajunnan kuolema.Perjantai 09.03.2007 13:44

Ystävät rakkaat ottakaa nyt ne aivot käyttöön ja ymmärtäkää että ihmiset nukkuvat öisin. Tai ainakin minä nukun. Olisin hyvin kiitollinen jos yölliset tekstiviestitulvat alkaisivat hieman ehtyä, koulussa on vaikeita, keskittymiskykyä vaativia kursseja ja joinain aamuina edessä on ajotunti. Väsyneen kuljettajan huonontunut huomiokyky ja hidastunut reaktioaika saattavat saada aikaan vaaratilanteita liikenteessä. Toivoisin säilyttäväni henkeni, jalkani ja kurssiarvosanani jatkossakin, joten jättäkää ne tekstiviestinne aamuun. Kiitos.

//EDIT: Ja ennen kuin kukaan ehtii heittää sen fiksun kommentin "no pistä kännykkä kiinni": en voi sulkea puhelintani yöksi, se on ainoa herätyskelloni eikä tod. herätä jos siinä ei ole virtaa. Olen herkkäuninen ja herään pelkkään piippaukseenkin - joskus jopa näytön valoihin.

Jos en vastaa vielä viidenteenkään tekstiviestiin kellon ollessa yli yhdeksän illalla, perään soittaminen on huono idea - todennäköisesti nukun, tai omaan jotain muuta kännykän vahtimista tärkeämpää aktiviteettia.

P.S. Messengerissä on mahdollisuus asettaa tilaksi "Poissa" - joka ainakin minun käsitykseni mukaan myös tarkoittaa poissa. Jos olen tällaiseen tilaan itseni luokitellut, tuhannetkaan "vittu mikset sä vastaa missä oot vitun horo"-kommentit eivät todennäköisesti saa ainakaan iloista reaktiota aikaan, puhumattakaan niistä kirotuista herätteistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.