IRC-Galleria

Gamma

Gamma

Omne ignotum pro mirifico

Selaa blogimerkintöjä

TilannekatsausMaanantai 12.11.2007 17:21

Tällä hetkellä olen keskittynyt tekemäni paragallupin parissa työskentelyn ohella tietooni tulleisiin selittämättömiin kokemuksiin ja tapahtumiin, joita itse asiassa on tullut tietooni varsin runsaasti juuri tuon gallupin kautta – se on osoittautunut suhteessa käytännössä yhtä tehokkaaksi menetelmäksi parakokemusten keräämisessä kuin erilaiset tähän mennessä toteutetut julkiset aineistopyynnöt. Suunnitelmissani on ollut aloittaa vuoden vaihteessa kansainvälinen keräyshanke, jossa toimitan aineistopyynnön julkistettavaksi merkittävimmissä tiedotusvälineissä Pohjoismaissa, Venäjällä ja englanninkielisessä maailmassa. Toteutuessaan tämä lienee yksi kansainvälisesti huomionarvoisimmista tämäntyyppisistä hankkeista ja tuo toivottavasti samalla uutta painoarvoa para-adressin tavoitteille: http://www.adressit.com/paratutkimus

Kansainvälisen tutkimuksen tavoitteena on saada kymmenenkertainen määrä tapauksia kuin mitä allekirjoittanut on saanut kerättyä viimeisen kymmenen vuoden aikana, mikä merkitsee noin kahta, kolmea tuhatta tapausta. Näistä keskitymme ensivaiheessa suorittamaan lisätutkimuksia kaikkein akuuteimmista tapauksisista kansainvälisten kontaktiemme tuella ja seuraavassa vaiheessa puolestaan keskitymme vähemmän akuutimpien tapausten edellyttämiin tarkistuksiin. Tutkimuksen loppuvaiheessa keskitymme sen varsinaiseen tarkoitukseen, eli tapausten välillä tehtäviin laadullisiin vertailuihin. Tavoitteena on siis nostaa Suomi viimein maailmankartalle rajatieteissä!

Viime aikaisista tutkimuksistani löytyy kummallisia tapauksia laidasta laitaan. Telepatiaa ja selvänäköä, enteitä ja aavistuksia, psykokinesiaa ja apportteja, poltergeisteja ja kummituksia, ruumiistairtautumisia ja kuolemanrajakokemuksia, jälleensyntymäkokemuksia ja kielilläpuhumista, mediumismia ja transkommunikaatiota, spiritismiä ja EVP:tä, ufoja ja abduktioita, kontaktihenkilöitä ja muita erikoisia ihmisiä, merkillisiä kultteja ja kykyjä, synkronisiteetteja ja maan energioita ja kuvioita, pallosalamoita ja hämmästyttäviä valoilmiöitä, selittämättömiä sateita ja muita luonnon mysteereitä, hirviöitä ja outoja olentoja, kirouksia ja riivauksia, salaliittoja ja salaseuroja, salaisia teknologioita ja hankkeita... Vaikka merkittävimmät löydöt antavatkin ehkä vielä odottaa itseään, tutkimukset ovat saaneet paikoin hyvinkin odottamattomia ja merkittäviä käänteitä – takaiskuista huolimatta tämä antaa voimia jatkaa työtäni suurten totuuksien jäljillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.