IRC-Galleria

GoldenLove

GoldenLove

on timantti.

Suvi sydän Aasi!Sunnuntai 08.03.2009 16:22

Nyt on minun hanista kuvaki!
Se on niin uskomattoman ihana tapaus, pitkät korvat, ja käheä ääni, ko se hinkuu mulle jostaki aidan raosta, aww...<3

No kuitenki, Unkarissa on menny tosi hyvin, vettä on vähän tullu( oikeastaan aika paljonki, just silloin ko käytiin rattastamassa). En mie kuiten sokerista ole, eli ei hätää, ja tuleepahan vihreää nopeammin:) Hevoset on mahtavia, mukava majatalo missä asun, ja elukoita ainaki riittää! On hevosia, poneja, minun rakas aasi, emuja, strutseja, koiria, kissoja, kanoja, kukkoja, ankkoja, hanhia, riikinkukkoja yms.. Niin, ja hämähäkit on ihan helvetin isoja!
Kävin tänään eläinmarkkinoilla kattelemassa tarjontaa, ja kyllä niitä komeita miehiä näyttää olevan, harvakseltaan tosin. Ja oli siellä toki eläimiäki, oikeastaan kaikkea romua maan ja taivaan väliltä, ja tarttuhan sitä matkaanki jonku verran. Stetsoni oli kyllä paras ostos, minusta tullee vielä lehmityttö täällä! Välillä on kyllä semmosta villi länsi-meininkiä, ko hevoset on ollu koko talven laitumella kahessa isossa laumassa, niin ei meinannu antaa kiinni kunnolla, vähän villiintyny talven aikana:D
Mutta naisilla on keinonsa, eli ei hätiä mitiä.

Eli hyvissä sielun ja ruumiin voimissa ollaan, ainaki toistaiseksi. Saa nähä kuinka kauan tätä sitten loppujen lopuksi kestää. On mulla onneksi oma mies jo täällä, niin jotaki mielenkiintoa yllä pitävää on. Niin ja paperit lähtee kohta taas ammattikouluun..

Kettu kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.