IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 02:30

1. Listaa asioita 20 eri ihmiselle, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.


1. Sinä, joka olit joskus mun läheinen. Mitä sulle kuuluu? Näin sua vasta uudessa elämässäsi, millon tuut käymään? Pelaatko vielä?

2. Oot ihan mahtava, ilone, vaatimaton, ahkera ja hyvä ihminen. Sun seurassa tulee hyvä fiilis Onneks asiat meni näin.

3. Jännää, mut mul on usein ikävä sua, ei mitään sellaista, kuin ennen.. vaan jotain muuta. Iloinen luonne, jonka kanssa olis mukava vaan hengata joskus. Pääsenkö vielä elämääsi? Kerro papulle terkkuja.

4. Heh, tuu jo takas sieltä kaukaa. Pysyvästi! Oot ollu ehkä kaikista pitkään mun elämässä ja voisin tulla millon vaan sun luo vetämään uutta singstarria, vaik häviin kuitenki, ku oot nii hyvä laulaja. Oot tosi jees ja ois kiva pitää yhteyksiä läpi loppuelämän.

5. Sinä.. ei taideta päästä koskaan eroon toisistamme, vaikka jompikumpi haluisikin. Hetket sun kanssa oli aina mahtavia, harmi sinänsä, et asiat meni sillon keväällä niinku meni. Ois ollu kiva antaa sille elämälle mahdollisuus. Rakastan kuitenkin.

6. Kauheeta, ku en nykyään tiedä susta muuta, ku tyttöystäväs nimen. Muistatko, kun joskus oltiin parhaita kavereita? Oot mahtava, sun seuras on kiva olla ja sulle pysty kertoo melkein kaiken. Lohdutit, pidettiin hauskaa ja kaikki oli hyvin.. mitä tapahtu?

7. Kauheeta, ku en nykyään tiedä susta muuta, ku tyttöystäväs nimen. Muistatko, kun joskus oltiin parhaita kavereita? Oot mahtava, sun seuras on kiva olla ja sulle pysty kertoo melkein kaiken. Lohdutit, pidettiin hauskaa ja kaikki oli hyvin.. mitä tapahtu?

8. Sä oot ihana, tollasia ihmisiä ei oo ikinä liikaa ja meil ollu nii kivoja hetkiä.. toivottavasti tulee olee jatkoski.

9. Vaikutat tosi mukavalta, ei silleen olla kauheesti viel tutustuttu, mut nyt jo tuntuu, et ois kiva tuntee sut aina. Ainanki sillo kerran oli niin kivaa. Lähetään joskus taas jonnekki, vaikka ihan päivällä? :D

10. En oikeestaan ees tajuu mitä haluut musta? Kyselet tyhmiä, puhut outoja, höpötät kokoaja jostai ja tuntuu, et ahistun.

11. Haluun olla kanssas aina <3

12. Mitä sulle on tapahtunu? Minne oot hävinny? Ei oo kuulunu eikä näkyny. :(

13. Mitä sulle kuuluu? Onko kaikki kohdallaan? Tää menee vähä tämmöseks, et ketä kaikkia en oo tavannu aikoihin, mut suakin on ikävä. En oo jutellu sun kanssa sen yhen baari-illan jälkee..

14. Miks kaikki hyvät tyypit muuttaa täältä pois. Toivottavasti oot saanu paljon uusia hyviä biisejä!!

15. Miks ihmees kaikesta pitää aina tehä nii vaikeeta ja säätää nii paljo? Ota joskus rauhallisesti, se tekee hyvää..

16. Joo kiva, mut ei silti tarvii matkii ihan kaikessa.. ärsyttää pikkasen kyllä. Omakin elämä on kiva, usko pois :)

17. Oot ehkä itserakkain ihminen, jonka tiedän, mut mun mielestä vain hyvällä tavalla. Mennääkö mäkkiin hajottaa pillejä? :D

18. En oikeen osaa sanoa susta nyt mitään ihmeellistä, mut kiitos, et oot olemassa. Tietääpä, et on aina joku kuka kuuntelee :)

19. Mei on pitäny nähä jo vaik kui kaua, mut se on vähä jääny. Jos nyt kuitenki viel enneku muutan pois? Voisin ottaa vaikka niitä valokuvia ;)

20. "Forgive me, I need more than you can offer me"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.