IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 20:33

Yeah,

Eilen olin paikalla todistamassa maailman parhaan bändin comeback-keikkaa. Melkosen upeeta oli WooDoon bänditreeneissä. Jotenpa sekä eilisen, että tämän päivän biisi on ehdottomasti tämä:

Twilightning - Enslaved to the mind

Deeper, I wanna go, hesitating no longer!
Mr. Reaper, let me show, my soul has grown much stronger
Deeper, I'd surely go, if I had no doubt about it
So, bear out it! I wanna know who will stifle my screams tonight?
Thrilled me, like never before, the silence was unbroken
Filled me with sagacious lore, the stillness gave no token
Deep into that darkness peering, I stood there, fearing

I could bear those hypocritical smiles no longer... no longer!

Obsessions need to swell
A genius in his cell
Wondering what went wrong
Suppression of his grind
A slave to his mind, in his head's game
Like a madman in his game, get insane...

Obsession deep in brain
He found it all in vain

A bitter lapse, not insane
Regression he can't find
Enslaved to the mind, not blind

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 16:16

Täytyy lisätä tuohon studioraporttiin sen verran, et jännä huomata miten joku ihminen saa näkemään asiat ihan eri tavalla. Tässä tarkoitan tuota äänen miksauspuolta. Kävin meinaan meidän viime demon tiimoilta Imatralaisen ääniguru Miitri Aaltosen juttusilla. Kuunneltiin biisejä läpi ja hän kerto ihan käytännön juttuja ja näytti hyviä kikkoja tiettyihin juttuihin. Se tapaaminen ei kestänyt kokonaisuutena, kuin ehkä reilun tunnin, mutta siitä jäi varmasti enemmän käteen, kun tuhannesta tunnista teoriakirjojen lukemisesta. Nytkun tässä oon snadisti alkanu miksailee näitä koenauhotettuja biisejä, ni on tullu monesti sellasia ahaa-elämyksiä, et "Näinhän tän kuuluiski mennä"


Studioraportti, osa 4Lauantai 27.06.2009 15:36

Hei lapsukaiset ja aikukaiset.

Luminosityn projekti etenee. Kahdessa päivässä saatiin äänitettyä kitaroita, joista nyt on n. 95% äänitetty. Vielä pitäisi muutama soolo ja liidi nakata narulle. Espoon keikkajärkkääjä Sampsa Pietilä kävi viime kerralla haistelemassa meisinkiä, kun 5 karvaista ukkoa sääti pienessä kopissa ääntä narulle. Ihme mies tuo Sampsa, kun matkustaa noin pitkän matkan tänne ja käyttää aikansa noin.

Tällä hetkellä biiseissä on raitoja kutakuinkin 30 (10 rumpuja, 10 kitaroita ja loput sitte syntikoita tai muita härpäkkeitä), joten melko massiiviseksi tuo raitamäärä tuosta vielä nousee, kun käydään säätämään bassojen, laulujen ja loppujen syntikoiden kanssa.. tietysti efektiraidatkin tuohon vielä täytyy lisätä.

Mut kitaroista tuli hyvät.. ja vaikkakin tässä vaiheessa ollaan vielä koeäänitysvaiheessa, niin muutama biisi alkaa kuulostamaan jo suht valmilta kauralta.. toisaalta muutamassa taas on se tilanne, et niistä ei oikeen saa vielä mitään tolkkua.

Tässä on myös otettu kuvia ja videoita, joten ehkäpä jotain materiaalia jossain muodossa tulee jossain kohdassa näytille :)

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 13:34

Muistatko vielä sen vuoristoradan?
Haluan sinne uudelleen, vaikka olen jo täällä

Muistatko sen tunteen, kun kädet tärisevät odotuksesta..
Kun silmät kirkkaat loistavat auringonpaisteessa?

Halusit olla viimeisessä vaunussa
Tuntea kuinka jokainen käännös kutkuttaa vatsaasi

Nyt minä olen täällä..
Kierros kierrokselta hymyilen aina alamäessä
Pohjalla odotan, että minut nostettaisiin taas takaisin ylös

Toivoen hartaasti, että rahani riittävät muuhunkin, kuin hattaraan.

*********************
[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 16:42

Asunto Jyväskylästä saatu, muutto maanantaina. Voipi alkaa ihan uus elämä, mut eipä siin ketää :)

Pitäkähän hauskaa BB-viikolla, kun olette sitä kerran odottaneet..

Lepää rauhassa MJ, kiitos musiikistasi.

Studioraportti, osa 3Maanantai 22.06.2009 09:55

Huomenta taas. Tässäkun on vähän tylsää ja allekirjottanut pitää pientä taukoa äänityksistä, niin kirjottelenpa nyt sit tänne taas kuulumisia. Juhannus meni kivasti ja projekti oli sen aikana jäissä, mutta nyt taas eilisestä asti oon vääntänyt hommaa etiäpäin. Eilen eräs potentiaalinen rumpaliehdokas teki meille uudet rumpusovitukset yhteen näistä uusista biiseistä ja nehän toimi, ku tauti.

Tänään mulla olisi tarkoitus nauhoittaa syntikoita erääseen vanhempaan ralliin ja valmistautua (ainankin henkisesti) huomiseen, jolloin ainakin molemmat kitaristit (ehkä myös Epeli itse) tulee paikanpäälle.. tarkoituksena äänittää komppikitarat kaikkiin biiseihin.

Muutama ihminen on kyselly multa, että millaisia biisejä nää meidän viisi äänityksen alla olevaa biisiä on. Voisin sanoa ympäripyöreesti, että siellä on uutta ja vanhaa, rauhallista ja menevää.. hittihakuista ja vähemmän hittihakuista.. melodisuuteen melkopitkälti nojaten edelleen :) Sanoituspuolella mennään aikalailla laidasta toiseen.. Siellä on fantasiaa, ihmissuhdekoukeroita, kantaaottavaa, vihaista, haikeeta ja kaikkea muuta.

Oikeestaan harmittaa, että piti jättää nii monta potentiaalista biisiä tän ulkopuolelle.. laskettiin Pertun kanssa yks päivä, et oltas saatu nykymateriaalilla sellanen melko hyvä about 10 biisin kokonaisuus tehtyä.. nyt jätettiin niistä puolet kokonaan ulkopuolelle jo heti kättelyssä.

Mä palailen huomenna tai ylihuomenna sitten kitaraäänityksien jälkeisistä tunnelmista :)

-Nesti

Studioraportti, osa 2Torstai 18.06.2009 14:49

Tänään onkin ollut hyvä päivä. Allekirjoittanut nousi aikaisin, laittoi naiset töihin ja tuli itse kotistudion syövereihin. Äänittelin yhtä tiettyä biisiä tänään paljon. Sen parissa sain vääntää mahollisimman mukavaa pianosoundia.. ei ollut helpointa, koska en piano juuri muuten käytä, eikä meidän biiseissäkään kovin monessa sitä ole. Toisekseen tuli ääniteltyä erinäisiä kuorojuttuja. Testailun vuoksi.. lopulta poistin jokaisen kuororaidan ja alotan sitten joku päivä uudestaan samasta hommasta.

Eilen puhuttiin Pertun kanssa, että komppikitaroita aloitetaan äänittämään mahdollisimman nopeasti Juhannuksen jälkeen, joten projekti menee eteenpäin.. hitaasti, mutta kankeasti.. eiku.. niin :D

Mulla on ainakin hyvä fiilis, kun muutamat biisit kuulostaa nyt jo pelkästään rummuilla ja muutamalla synaraidalla varustettuna ihan kivalta :)

Hyviä juhannuksia kaikille.. jatketaan tästä sitten ensi viikolla.. jos vaikka saisi vähän kuvamateriaaliakin :D

-Nesti

[Ei aihetta]Tiistai 16.06.2009 22:38

http://www.hyvari.com/galleria/

Jos jotain kiinnostaa, ni tuolla on ottamiani kuvia tämän vuoden Hyväri-festivaalista.

Studioraportti, osa 1 Tiistai 16.06.2009 19:11

Luminosityn uuden materiaalin demorummut on nyt purkissa! Yhteensä viiteen biisiin. Seuraavaksi koenauhotetaan kitarat ja bassot.. syntikoita oon tehny tässä jo pitemmän aikaa ja niistä on tulossa hyvät.

Kunhan olemme saaneet demonauhotukset tehtyä, niin käymme yhdessä miettimään, mikä biiseissä on mahdollisesti vikana ja miten voimme tehdä niistä parempia. Varsinaisia nauhotuksia varten lähdemme sopivan raon sattuessa Helsinkiin, jossa olisi tarkoitus loihtia kunnon soundit. Uuden materiaalin julkasuajankohdasta en uskalla vielä tässä kohdassa sanoa yhtään mitään.. tehdään rauhassa tällä kertaa.

Laitanpa taas tilanneraporttia, kunhan homma etenee :)

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 23:10

Perkele, ku jotku ihmiset osaa olla vaikeita..