IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Studioraportti, osa 3Maanantai 22.06.2009 09:55

Huomenta taas. Tässäkun on vähän tylsää ja allekirjottanut pitää pientä taukoa äänityksistä, niin kirjottelenpa nyt sit tänne taas kuulumisia. Juhannus meni kivasti ja projekti oli sen aikana jäissä, mutta nyt taas eilisestä asti oon vääntänyt hommaa etiäpäin. Eilen eräs potentiaalinen rumpaliehdokas teki meille uudet rumpusovitukset yhteen näistä uusista biiseistä ja nehän toimi, ku tauti.

Tänään mulla olisi tarkoitus nauhoittaa syntikoita erääseen vanhempaan ralliin ja valmistautua (ainankin henkisesti) huomiseen, jolloin ainakin molemmat kitaristit (ehkä myös Epeli itse) tulee paikanpäälle.. tarkoituksena äänittää komppikitarat kaikkiin biiseihin.

Muutama ihminen on kyselly multa, että millaisia biisejä nää meidän viisi äänityksen alla olevaa biisiä on. Voisin sanoa ympäripyöreesti, että siellä on uutta ja vanhaa, rauhallista ja menevää.. hittihakuista ja vähemmän hittihakuista.. melodisuuteen melkopitkälti nojaten edelleen :) Sanoituspuolella mennään aikalailla laidasta toiseen.. Siellä on fantasiaa, ihmissuhdekoukeroita, kantaaottavaa, vihaista, haikeeta ja kaikkea muuta.

Oikeestaan harmittaa, että piti jättää nii monta potentiaalista biisiä tän ulkopuolelle.. laskettiin Pertun kanssa yks päivä, et oltas saatu nykymateriaalilla sellanen melko hyvä about 10 biisin kokonaisuus tehtyä.. nyt jätettiin niistä puolet kokonaan ulkopuolelle jo heti kättelyssä.

Mä palailen huomenna tai ylihuomenna sitten kitaraäänityksien jälkeisistä tunnelmista :)

-Nesti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.