IRC-Galleria

Hailey

Hailey

CORRECT-O-MUNDO~ A word I've never used before and hope I'll never use again-- SO.

FSDJ MITÄTorstai 04.03.2010 13:56

x'DDD MITÄ VITTUA?!

Mä sain siitä viime tentistä muka nelosen? MITÄ HELVETTIÄ en varmana saanu! Nyt on joku sössiny niitä arvosanoja laitettaessa opintorekisteriin ku OIKEESTI x'DD siis, se nyt vaan on MAHDOTTOMUUS et mä olisin jonku nelosen saanu siitä ku sitä tenttiä sillon tehdessäni olin ihan fkdjsldkfjs mä tiedä mitään, sävellänpäs jotain paskaa.

Oikeesti wtf, hämärää. Mä kyl oon vähän sitä mieltä et siel on nyt sössitty jotain, koska sen opintojakson nimikin on mun opintorekisterissä nyt 'Tunteva ja ajatteleva ihminen', muttakun se opintojakso minkä mä suoritin on nimeltään 'ajan pyörteessä ja tilan äärellä' :'DD. Öh, ehkä odottelen josko ne tulokset tulis joku päivä wenttiin. Tai sit käyn hissanlaitoksella kattomassa jos ne on siel ilmotustaululla jossain.

Nomut, tänpäiväinen tentti ainakin korjaa asian. Mä oon niin pihalla niin monesta asiasta et jos se kysyy yhdenki väärän kysymyksen ni mä pystyn parhaimmilllani kirjoittamaan yhden lauseen. "NOM-AKK ja ERG-ABS ova ydinlausefunktioita, syntaksisia sijoja, joiden semanttinen motivaatio on vähiten ilmeinen." :'DD ja hyvä kun mä en edes tiedä kaikkia noita termejä mitä ite tossa käytin pffffffft.

Miks mä ikinä ikinä otin Yleisen kielitieteen sivuaineeks ku mun äidinkielentaitokin on niin perseestä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.