IRC-Galleria

Hailey

Hailey

CORRECT-O-MUNDO~ A word I've never used before and hope I'll never use again-- SO.

"He said OH MY GOD..."Perjantai 26.11.2010 16:49

MARINA AND THE DIAMONDS ♥ TAVASTIALLA EILEN OU. MAI. GAD.

TÄSTÄ LÄHTIEN HALUAN KAIKILLA KEIKOILLA OLLA ETURIVISSÄ. Se oli kyl ihan käsittämätöntä x'D mä olin Sinin ja Aikun kanssa ulkonakin jonottamas ensimmäisinä, joskus varttii vail seittemän tai jotain (me hilluttiin siin sisälläkin vähän aikaa mut sit meiät ajettiin pois 8'D lol me oltiin oltu siel sisäl jo varmaan puol tuntii ja sit vast ajettiin pois haha lame) ja ja ja sit päästiin viel eturiviin ku itse keikka alko. JA SE PAIKKA OLI IHAN TÄYNNÄ SIT KU MARINA ALOTTI. Vaiks ei se kyl kauheen iso paikka loppujen lopuks ollu.

MUT ETURIVI ASD ASD ASD *u*.
- me nähtiin ihan simohyvin siitä eturivistä! Ei oltu ihan keskellä vaan siin vähän reunemmassa, niin et se lavan oikee puoli oli ihan siin meidän edessä ja Marina tulikin aina välil siihen laulamaan ja me kaikki kolme oltiin ihan silleen OuO *stare*.
- Sini ja Aikku väitti myös et se syntikoiden soittaja ois katellu mua koko ajan x'D mä en kyl ihan usko koska a.) mä en tiedä kuin hyvin se näki mitään sieltä lavalta ja b.) se saatto ihan hyvin kattoo jonneki mun yli tai viereenki vaiks se näytti siltä et se ois kattonu mua fffff.
- GUILTY on melkeen mun uus lempikappale, koska sen aikana Marina tuli istumaan siihen lavan reunalle meiän eteen ja aaa mä ojensin kättäni (monien muiden tavoin ku duh, tietty halusin koskea Marinaadiin!) ja hän otti silleen kättelynomaisesti kiinni ja puristi silleen *u* kdfsjslfkj olin ihan ekstaasissa ja sit hän vielä pussas omaa kättään ja otti uudestaan mun kädestä kiinni, silleen siirti sen pusunsa mulle ihihihi. Fanityttöilin.
- ihan loppupuolella, kun Hollywood oli alkamassa encorena, Marina toi lavalle neljä lasia ja jonku vodka/suomiviina pullon (hän oli aikasemmin puhunu jotain et tarjoaa meille vahvempia sit myöhemmin x'D), kaato laseihin vähän juomaa ja anto niitä eturivissä oleville ja SINI SAI YHDEN LASIN. Kolmeen pekkaan sit juotiin se ja Sini vei lasinsa mukanaan Poriin :'D MÄ SAIN SEN KORKIN SIIT PULLOSTA LOL. Mut skfjdlksf OLI EHKÄ SIISTIÄ. ME SAATIIN MARINALTA VODKAA o/.

Ihan mieletön keikka oli mieletön *u* ja oli ihanaa hillua Sinin kanssa ja tavata Aikku kun hän oli myöskin niin ihana ja tuli taas piristyneempi olo ku pääs höpötteleen ihmisten kanssa ja kavereiden seuraan ja ja ja ♥. Sit istuttiin joku tunti Kampissa ku odotettiin busseja, minä Turkuun ja Sini ja Aikku Poriin, ja juteltiin sit viel paljon ja aaah se oli tosi ihanaa.

Mut ffff se bussi oli kyl Turus vast varttia vaille neljä yöllä ja mun piti tänään lähteä kymmeneks kandiseminaariin x'D ehkä vähän väsytti. Ja väsyttää. Ja mun selkä on taas vamma mut ihan sama, en jaksa murehtia! Pelasin matkoilla Hesaan ja takas paljon Miled Edgeworth investigationia hehee.

MUT, HIENO KEIKKA OLI HIENO JEE, SITÄ MUISTELLESSA ♥!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.