IRC-Galleria

HeRi

HeRi

Kaunein hävittäjä!

Uusimmat blogimerkinnät

Sana espoolaisista...Tiistai 15.08.2006 05:58

Wautsi... Aloitin uuden työn. Noh, on siitä jo yli viikko, mutta on se silti uusi. (Mummoni työskenteli koko ikänsä samassa työpaikassa, vähintäänkin hänen kriteeriensä mukaan työpaikkajuttuni on yhä tuore).
Olen blokkari espoolaisessa yökerhossa. Ei ehkä ihmeellistä tuo duuni, mutta mukavat lisät ja la-su välissä tuplana! (vaikka joskus tuntuu, että tuolloin la- su välisenä yönä ottaisin ehkä mieluummin viskin tuplana!)

Espoolaiset, ne kummajaiset, joita pidetään rikkaina, omahyväisinä ja hölmöinä... Omaan maailmaansa sulkeutuneet espoolaiset kumminkin avarsivat näkemystäni heidän kulttuuristaan.

Perusespoolainen on lyhyt ja sopusuhtainen, tytöt on nättejä, pojat.. noh, vähän nekin kyllä on NÄTTEJÄ! Olen siis todennut, että espoolaisväestöstä todella suuri osa on hinttejä, ainakin muuhun pääkaupunkiseutuun verrattuna.

Jotteivät espoolaiset nyt tule ja mätkäse, niin täytyy todeta, että espoolaiset ovat yllättävän mukavaa porukkaa, olen tullut heidän kanssaan toimeen erittäin hyvin. 150 kiloinen korsto jopa vaati saada minulta halia samalla, kun minulla oli hänen painonsa verran laseja sylissäni. (ok, ei ihan niin paljon mutta kyllä kattoa hipoi!)

Toisaalta espoolaiset on espoolaisia. Ne on vähän niin kuin hirvet. Ihan ok kunhan eivät tule mun tielle!
Pyydän etukäteen anteeksi niiltä espoolaisilta, joita kirjoitukseni syvästi loukkasi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.