IRC-Galleria

Heidelbeere

Heidelbeere

Heidiläinen

Sunnuntai-iltanaSunnuntai 19.11.2006 23:55

Onkin kauan siitä kun oon viimeksi kirjottanu tänne.

Kuuntelen noita Vesku Loirin Ivalo-levyn biisejä. Yllättävän hyvä. Muut laulaa, Vesa-Matti Loiri tulkitsee :) Toi Pelasta Maailma on tosi hyvä. Parempi kuin alkuperäinen.

Huomenna ois vaihteeksi taas työpäivä. On ollu aika hyvin töitä lähiaikoina. Nyt on onneks vähän taukoa. Seuraavaks töitä vasta viikon päästä.

Kävin ostamassa tänään Sokokselta elämäni aamutossut. Suolainen hinta, mut on nää ihanat ja hyvät jalassa.

Olin tänään Haminassa mummin 75 vee synttäreillä. Oli kivaa. Mummilla oli uudet vaatteet ja uusia koruja. Vein sille lahjaksi kahvipaketin :) Noille mummoille osaa ostaa mitään. Utopistista ajatella, että itse eläis noin pitkän elämän. Tai no turhaa tommosta on kai miettiä.

Oon tässä vähän neulonut Satun ja Jannen tulevalle vauvalle sukkia. Hankalaa tehdä vauvalle mitään, kun ei oo mallia ja ei oikein tiedä noita suhteita, että monta silmukkaa kannattaa tehdä. Varmaan joudun tekemään uudet, pienemmät.

Jipii. Toni tulee perjantaina käymään. Aion silloin valmistaa sen hirvipaistin, jonka sain papalta. Harvemmin tullut tehtyä mitään paisteja. Pitää kysyä mun kokkityökaverilta, Nooralta neuvoa huomenna. Voih. Ois niin kivaa olla kokki isona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.