IRC-Galleria

Perjantai 11.1.2008Tiistai 22.01.2008 16:00

Ensin aamulla soitin Aurinkomatkoille, ett onhan mun paluulento voimassa ja mahtuuko koira siihen lennolle mukaan. Selitin kolme kertaa miksei koiralle ole varattu jo Suomesta lähtiessä paluulentoa. Lupasivat soittaa viimeistään la aamulla takaisin, kunhan selvittävät asian.

Sit käytiin koiran kanssa eläinlääkärillä. Luulin että saisi ekinokokkoosia vastaan piikin tmv heti, mutta pitääkin mennä tiistaina uudestaan. Kuulemma pitää tehdä lentoa varten joku todistus, että koira on terve. Sitä varten se sit tekee jotain peruskokeita. Osasi jo sanoa hinnakin, 42eur, Suomen hinnoissa.

K kävi vielä omilla asioillaan, käveltiin Bn kanssa se aika rannalla. Taitaakin olla tän reissun ainoa rannalla oloaika. Kylästä on joku 5-10km rantaan, ei jaksa kävellä sinne asti. Enkä kehtaa jatkuvasti Ktakaan häiritä kuskauspyynnöillä.

Vietiin koira kotiin ja iltapäivällä leikittiin turisteja. Käveltiin Los Cristianoksessa, käytiin myös Kn työpaikalla. Se on sellaisessa ”turisti-lääkäripalvelussa” töissä, siellä on muitakin suomalaisia töissä. Yhdellä niistä olisi ollut nettikahvilassa mulle töitäkin, mutta se olis ollut vain osa-aikainen eikä sen palkalla olisi pärjännyt. Ajeltiin vielä ympäri de las Americasia ja jotain muita. Käytiin kysymässä Aquaparkista saadaanko mennä katsomaan vain delfiinejä sinne. Mutta sinne pitää ostaa koko alueen lippu. Ei me sit näin ”kylmällä” tahdottu vesiliukumäkiin.

Illalla käytiin vielä syömässä ulkona. Mussuttelin pitsaa, kun en jaksanut alkaa ajattelemaan mitä muuta vois syödä. ;)

Kn mies on englantilainen. Ja nyt voin yhtyä parin kaverin kommentteihin, että englantilaisen englanti on tosi järkyttävää. Kun se puhuu Klle, en saa siitä mitään selvää. Jos se oikein keskittyy ja puhuu mulle, niin ymmärrän sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.