IRC-Galleria

HyväriTiistai 02.09.2008 22:21

Dodiii, nyt on saatu Hyväri 2009 projekti aluilleen. Hyvät on suunnitelmat ja kasvua tulee edelliseen Hyväriin. Ääneen ei kyllä uskalla puhua vielä mitä kaikkea on mielessä. Sen verran ainakin on tiedossa että Hyväri säilyy yksi päiväisenä, mutta ohjelmaa tulee enemmän kuin aiemmin ja ohjelmaa pyritään saamaan taukoamatta koko päiväksi. Kesäteatteri on hyvällä paikalla ja kesäteatterin monttu sekä yläpiha mahdollistavat hyvin monipuolisen ohjelmatarjonnan. Erityisesti yläpihalle pyritään saamaan enemmän ohjelmaa ja tarjontaa.

2008 Hyvärin lahjoitustilaisuus pidetään lokakuussa, tarkemmin tiedän lokakuun alussa. Lahjoitustilaisuuden jälkeen pidämme talkootyöntekijöille saunaillan. Hyväri 2008 festivaalin tuotosta ei käytetä senttiäkään saunailtaan, saunaillan tarjoavat muut tahot.

Hyväriklubit osottautuivat hyväksi tavaksi kerätä varoja Hyvärin järjestämistä varten ja toivottavasti klubit saadaan pyörimään mahdollisimman nopeasti.

Eipä tässä vaiheessa oikeastaan tule muuta mieleen... seuraava palaveri on torstaina jonka jälkeen pitäisi tietää Hyvärin päivämäärä. Nyt olen tutkinut kalenteria sen verran tarkasti ettei samalle illalle satu Suomen MM-lätkäpeli, sekä olen ottanut selvää ettei mitään muita tapahtumia ole ilmoitettu toukokuun loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.