IRC-Galleria

Pakkasta -18C ja hajanaisia ajatuksiaTorstai 25.01.2007 00:17

Miksi helevetissä täytyy tehä näin kylymiä asuntoja? Heti ku mittari painuu -5C:n alapuolelle nii tänne paleltuu.
Ja ei varmaa auta tätä romuskaa!
Sitten ku minä oon inssinä, nii on ne talot semmosia että tarkenee kesät talavet! Lupaan!

Nonii...ilmeisesti ei kovinkaa moni käy tätä paskaa lukemassa...hyvä...tai sitte ette kehtaa vaan myöntää >:P
Pohditaampas asiaa hiukan: Olen syvästi sitä mieltä, että ne jotka lukee toisten päiväkirjamerkintöjä ovat todellakin sairaalloisen uteliaita. Heillä ei ole omaa sisältöä elämässään ja heillä pitää omaa kurjaa itsetuntoaan pönkittää lukemalla toisten murheita.

En voi ymmärtää näitä ihmisiä! Eikös ne ole juuri niitä elämässään epäonnistuneita? Luusereita? No nii...täytyy muuten olla todella köyhä elämä jos saa iloa näistä teksteistä.

Toisaalta, niinkuin ystäväni Petteri sanoikin, eikös päiväkirjan tarkoitus juuri olekin se, että jakaa toisille ilot ja murheet? Pakko myöntää; on se!

Mutta herääkin kysymys, miksi? Miksi kerromme ja paljastamme asioita ulkopuolisille, täysin ventovieraille?
Eikös sekin jotain kerro meistä? Kerjäämme vaan sääliä toisilta, joilla menee yhtä huonosti. Ja miksi juuri toisilta huonosti meneviltä? No siksi juuri, koska emmehän halua meitä "paremmilta" sitä tekopyhää sääliä. Olemme onnellisia kun saamme toisen mielen matalaksi, olemme toisen yläpuolella. Myöntäkää vain ;) Vaan kuinka moni on onnellinen tai saa mielihyvää siitä, että jollaki menee paremmin kuin juuri sulla. Toivomme vaan, että joku arvostas sua just sen takia mitä oot kokenu! paskaa!
Mutta vain yhdesti sinä voit olla onnellinen siitä, että teet toisen onnelliseksi ja että hänellä menee paremmin. Se on välittämistä. Välittämistä vain yhdestä ihmisestä. (ehkä myös lähimmistä) Sitä myös sanotaan r-sanaksi. Mutta en sano tätä r-sanaa, koska en edes itekkään tiedä mitä se tarkoittaa. Se joka tietää kertoo mulle.

Nyt kuitenkin sanon, että sääliä emme kaipaa! Mitä sillä tekee? Mitä se tekee? Loppujen lopuksi toisten sääli saa mielialamme vain entistä enemmän pohjille, ja olemme taas lähtöpisteessä, ellei jopa alempana. Ei muuta kuin vessaan ja ranteet auki.
Sääli on sairautta ja rahapula köyhyyttä!

ja perkele...nyt puhuin taas ihan ympäripyöreitä... no se on teidän murhe se...ottakaa selkoa mitä yritän kertoa. Ite olen liijan väsynyt saadakseni selville tarkoitusta.


Hyvää yötä! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.