IRC-Galleria

;DTiistai 13.03.2007 01:49

Noniin...eli otetaan nainen taloon. Mielellään väh. n. 20 vuotias.
Eduksi katsotaan hyvä ruoanlaittotaito, siivousinnokkuus, nalkuttamattomuus, varallisuus, piät itteäs kunnossa eli ts. kulet joko lenkillä, salilla, aerobicissä, pyöräilemässä, uimassa, jumpassa, tai harrastat kaikkia edellämainittuja tai harrastat aktiivista urheilua, miel. tanssia, cheerleedausta, telinevoimistelua, jumppaa, uintia, tai yleisurheilua.
Lisäksi olet sopusuhtainen, normaalivartaloinen, omaat mallin kasvot, sinusta on miss suomeksi vähintään (myös maakunta missi kelpaa) ja pituus mielellään alta 170 senttiä. Suotavaa oisi, että olet hiljaa jos ei kysytä ja etkä puutu minun menemisiin tai tulemisiin, arvostat suunnattomasti minun ystäviä ja vanhempiani, etenki äitiäni. Toivottavaa olisi, että emme kulkisi perheesi luona, vanhempasi eivät kyläilisi kovinkaan useasti, katkaisisit suhteet ystäviisi, paitsi mallikaveriisi tai muihin liikunnallisiin tuttaviisi.

Erityisen hyvällä katson jos olet hyvässä työpaikassa, olet fiksu (väh. 4 ällän ylioppilas), ajattelet omilla aivoilla (mutta et kyseenalaista minua), etkä juokse kukkarollani.

Lopuksi ole vielä söpö ja ihana ja kaikin puolin kelpo rakastettava nainen ;)

Jos tunnet, että täytät edelläolevat normit, niin ota yhteyttä.

Yhteydenottoasi odottaen - rakkauttasi kaivaten, Herkko!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.