IRC-Galleria

V***u s****na ***keleSunnuntai 17.02.2008 03:33

Blogi on kaatunut. Mitä mä NYT teen? Kiitti. Vaihdan blogit huomenna uuteen paikkaan, vuodatus on ihan syvältä. nih. Pääseepä edes jonnekin avautumaan, heh.

On a lighter note... Käytiin 4 tunnin kävelyllä lähes koko porukka eilen, mummo- ja pappakoirat pysyivät kotona, muuten koko kööri mukana. Markuksen arvio oli joku 13-15 kilometriä, mä sanoisin päälle 10, 12 kuulostaa kivalta. Ja ei, ei kävelty koko ajan, vaan hakattiin matkan varrella kaikki jäät mitä löydettiin, tutkittiin metsää, kerättiin keppejä ja kiviä ja heiteltiin jää kokkareita/keppejä/kiviä jokeen/ojaan/ojitusputkeen ja niin edelleen. Oli ihan jees. Huomenna uudelleen. (yeah right...)

Mut nyt syömään, parempi mieli, parempi ruoka. Paistoin aamulla sämpylöitä. Leivoin iltapäivällä keksejä ja sit tein ruokaa. Ja eväiksi otin vielä viinirypäleitä. Nam! (Ja kiitos, tiedän, että ne on niitä luonnon jätteenkeruulaitoksia missä on kaikki mahdolliset paskat - ei kiinnosta, ne maistuu silti hyvältä. Ei mun ruokavalioo muutenkaan voi terveelliseksi kehua...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.