IRC-Galleria

Sosiaalisesti rajoittunutLauantai 08.03.2008 05:03

Minä siis.

Tai rupesin tuossa äsken miettimään, että johan on kumma kun ystäväpiirini koostuu hyvin suurelta osalta netistä löydetyistä ystävistä ja kavereista. Muutama ystävä on vanhasta duunipaikasta, yksi jäljellä kouluajoilta ja sitten muutama harrastuksen (...koirat...) parista. Kaikki muut netistä. Ja mikä jännää, yksikään ei ole ollut mikään ihan sekopää-hullu-maanikko. Muutamasta pakko todeta, että sinnepäin ;).

Ei siinä mitään, en valita, nimittäin ihmiset joita netin kautta olen löytänyt, ovat hienoja, fiksuja ja kivoja ihmisiä joiden kanssa on mukava vaihtaa ajatuksia tai olla vaihtamatta. Pitkäaikaisinta ystävää en ole koskaan edes tavannut, ollaan kirjoiteltu kuitenkin kymmenisen vuotta jo, välillä pitkiä taukoja kummankin puolelta ja sit taas jatketaan, molemmille ok järjestelmä. Hävettää että olen niin saamaton kirjoittelun suhteen kyllä. Nykyinen paras ystäväni jenkeissäkin kirjoittaa säännöllisesti uutisia, miten heillä menee ja mä oon viimeks vastannut huhtikuussa. Siis vuosi sitten. Pitäisi parantaa tavat...

Suomalaisten kanssa on helpompi pysyä yhteydessä vaikka olenkin ihan käsi yhteydenpidossa. Käsi tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että puhelinnumero vaihtui kesäkuussa enkä ole vielä saanut ilmoitettua sitä veljelle... Onneks noi kaverit häiriköi sitten viesteillä ja osa jopa soittaa, kun musta ei ala kuulumaan mitään :D. Nyt olis suunnitelmana päästä pelaamaan korttia ens viikolla erään kanssa. Aika jees, uskon että on ihan hauskaa, pesen sen mennen tullen kuitenkin :P. Ajattelin pari harjoituskierrosta ja sit sen jälkeen ihan kylmästi rahat tiskiin ja tienaamaan :). Jos sattuisi niin hassusti että Teme voittaa, niin sitten aiheesta ei enää ikinä puhuta mitään. NII.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.