IRC-Galleria

Ilta-Inkeri

Ilta-Inkeri

On Verkkoterkkari Tea

Reippaasti syksyynKeskiviikko 31.08.2011 17:36

Kesäloman jälkeen on kiva palata kouluun ja arkeen levänneenä sekä tarmokkaana. Myös uuden harrastuksen löytyminen vaikkapa liikunnasta on tosi helppoa :). Syksyisin on tarjolla monia kivoja vaihtoehtoja ohjatun liikunnan harrastamisen aloittamiseen tai sitten vaan ihan omatoimiseen kuntoiluun. Oman alueesi liikuntatarjonnasta voit lukea esim paikkakuntasi liikuntaviraston nettisivuilta.

Liikuntaa kannattaa harrastaa säännöllisesti useamman kerran viikossa ja monipuolisesti, vaihdellen kestävyyttä parantavaa liikuntaa ja notkeutta sekä voimaa kehittävää liikuntaa. Reipas liikuntatuokio kannattaa, sillä näin pidät kehosi toimintakykyä yllä ja jos olet oikein tarmokas voit kohottaa kuntosi uusiin ulottuvuuksiin.

Liikunta virkistää ja auttaa keskittymään, nukut myös paremmin. Rasittavaa liikuntaa tulisi kuitenkin välttää illalla 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Muistathan myös syödä säännöllisesti ja monipuolisesti n viidesti päivässä. Säännöllinen syöminen kannattaa, sillä jos syöt liian vähän tai kevyesti, iskee väsymys ja huono olo. Ja jos yksin lähteminen tuntuu tylsälle ota vaikka kaveri mukaan. Reipasta syksyn alkua kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.