IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 02:00

"- - and only the birds fly first-class."

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 17:02

Oke Joonatan, tajuan nyt miksi rakastat Spotifya niin paljon.

ps. http://open.spotify.com/track/79nS0HTmxRSm1xBr6Y4kqv

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2009 11:33

Ongelma: Hysteeriset naiset.
Ratkaisu: Pakkolääkitys.

Poliitikoista sananenTiistai 19.05.2009 01:42

Tässä pieni muistutus koko maailmalle:
POLIITIKOT EIVÄT OLE ASIANTUNTIJOITA.


Jos meni joltakulta ohi, toistan vielä kerran:
POLIITIKOT EIVÄT OLE ASIANTUNTIJOITA.


Sainko huomionne?


Suomessa, kuten kaikissa tyypillisissä edustusdemokratioissa, kansanedustajaksi pääsemiseen ei tarvita tutkintoa, akateemista kokemusta, maalaisjärkeä tai edes johdonmukaista keskustelukykyä. Ainoa, mitä tarvitaan, on riittävästi julkisuutta.

Vuosia sitten muistan katsoneeni eduskuntavaalien alla järjestettyä tulevien kansanedustajien keskustelua, jossa tällä hetkellä istuva Keskustan kansanedustaja Juha Mieto oli päässyt sanomaan muutaman sanan. Häneltä oltiin kysytty kantaa Tanja Saarelan turkistarhaus- ja sudenkaatolupien vastaisiin kommentteihin. Mieto päätti todeta turkistarhauksesta että kyllä Saarela entisenä missinä varmaan haluaa jotain lämmintä ja koreaa päälle, kun talvet tulee.

En voinut uskoa korviani. Tämä kaveri päättää heti ensimmäisenä lyödä naurettavimman ja ala-astemaisimman kortin pöytään ja hyökätä Saarelaa vastaan henkilönä - vieläpä laittaen sanoja tämän suuhun. Viimeksi kun tarkistin, kenenkään argumenttia ja tarkoitusperiä ei tule vääristellä ja vähätellä vain koska hän on entinen kauneuskilpailija. Olen kuullut ala-asteikäisten suusta johdonmukaisempia argumentteja kuin tämän mahtailevan hiihtelijän.

Mieleeni nousi hyvin yksinkertainen ja omasta mielestäni erittäin oikeutettu kysymys: "Jos tällaisia vitun idiootteja pääsee päättämään koko Suomen lainsäädännöstä, kuinka voin nukkua yöni?"

Valitettavasti Mieto ei ole ainoa laatuaan. Koko Suomen poliittinen areena koostuu teeskentelijöistä ja mielistelijöistä, joille totuudella ei ole mitään väliä, kunhan pääsee työpaikkaan, jossa saa matkustella taksilla ilmaiseksi ja vielä kaupan päälle päättää omasta palkastaan - tietysti korottaen, koska kaikki se merkityksetön TV:n ääressä jauhettu talousjargon ja paskanjauhanta on varmaan niin paljon raskaampaa kuin esimerkiksi lähihoitajan työ. Bonuksena mahdollistetaan apurahoitus huijareille tai ääliöille, jotka eivät sitä tarvitse (kats. Juha Valkeapää, äänitaiteilija, joka sai 18 000 euron taiteilija-apurahan omien äänihuulensa käyttämisestä - ja nyt ei puhuta laulamisesta vaan epämääräisestä typeränkuuloisesta ääntelystä.)

Pitäkäähän ihmiset tämä mielessä nyt myös eurovaalien alla.

RintrahMaanantai 18.05.2009 16:56

Isken murskaksi
aurinkojen tukipylväät
ja katson miten ne valahtavat
puhdistavat happamoituneet metsät.

Ja vihdoin näytän teille
miltä tuntuu kun vaha irtoaa höyhenistä.

Annan enkeleilleni
syvyyksien avaimen
ja sytokiinit syöksyvät braamien pintaan.


Minä olin jumala
jota pelkäsin ja rakastin.

Ja kaiut meren alla
olivat hiljaisuutta ilman paineaaltojani.


Aaltohiukkasdualismi menee epäkuntoon
ja kaarnalaivastoni
kohoaa kohti roihupurkauksia,
jotka katkovat viimeiset supersäikeet.

Ja vihdoin näytän teille
miltä tuntuu kun vaha irtoaa höyhenistä
siivissä, joilla minä en suostunut
vain kyntämään routaisia peltojanne.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.05.2009 02:53

RnB - when barely adequate talent meets no sense of style!

[Ei aihetta]Tiistai 12.05.2009 21:09

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAOFDIJHDFIHSDFIULHSDFUILSDF

a%5Eheimoimoi
YAD ja Elämä on Parasta Huumetta ry ovat IRC-Galleriassa siirtyneet sensurointitoimiin, mikä on mielenkiintoinen pikku siltojenpolttoreaktio. En usko tämän olevan rakentava eikä varmasti nuoria galleriakäyttäjiä miellyttävä menettelytapa.

YAD:n yhteisön kommentointi estettiin jo jokin aika sitten IRC-Gallerian ylläpidon toimesta "liian huumemyönteisen keskustelun vuoksi" ja Elämä On Parasta Huumetta ry esti tänään kommentoinnin kaikilta ei-jäseniltä sekä poisti kaikki aiemmat kommentit. Alla viesti yhteisön ylläpidolta:

"11.05.2009 12:49 <EOPH> Hei. Kuten huomaatte on edelliset kommentit nyt poistettu. Tulimme yhdessä IRC-Gallerian työntekijöiden kanssa siihen tulokseen, että keskustelu on viimeaikoina ollut vain huumausaineiden laillistamisesta, mikä ei suinkaan ole tämän sivun pääaihe. Joukossa on myös valitettavasti ollut asiattomia viestejä. Koska meillä ei ole voimavaroja olla modaamassa kommentteja kovinkaan usein, toivomme että laillistamisesta ei enää keskusteltaisi täällä kuin silloin, kun se on teemaviikon aiheena.

11.05.2009 12:53 <EOPH> Oikeita paikkoja tälle keskustelulle on toki paljon, kuten hamppufoorumi tai päihdelinkin keskustelut. Nyt muutimme kommentoinnin vain ryhmän jäsenille mahdolliseksi. Jos asiaton kommentointi jatkuu, joudumme lopettamaan kommentoinnin kokonaan ja silloin yhteisöömme voisi valitettavasti kirjoittaa vain chatin ollessa käynnissä.

11.05.2009 12:56 <EOPH> Toivottavasti ymmärrätte meidän tilanteemme, eikä tarkoitus ole todellakaan hiljentää kenenkään mielipiteitä, toivomme vain että keskustelua käytäisiin siitä, mikä on aiheena. Ymmärrystä ja hyvää jatkoa toivoo koko EOPH:n väki. "


Okei, ensimmäinen mielenkiintoinen kysymys, joka nousee pintaan on, että mikä EOPHin sivujen aihepiiri oikeastaan on. Ensimmäisessä viestissä todetaan, ettei yhteisön pääaihe ole laillistaminen. Kuitenkin vihjataan, että se tulee olemaan yksi teemaviikon aiheista. Omituista, että ensin todetaan keskustelun aiheen olevan NIIN PALJON syrjällään, että on pakko poistaa kaikki kommentit ja estää kommentointi - mutta lähes heti perään todetaan, että aiheesta saattaa hyvinkin tulla teemaviikon aihe.

Toinen huomio liittyykin teemaviikkoon ja yleisesti siihen, että todellisuudessa yhteisön kommentointi nimenomaan ON estetty. Jos laillistaminen tulee teemaviikon aiheeksi, miten laillistamista puoltavat tahot voivat ottaa osaa keskusteluun? Liittymällä yhteisöön, jonka ideaa he eivät välttämättä kannata? Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, etten ole nähnyt EOPHin yhteisöjäsenissä yhtäkään henkilöä, jolla olisi huumeista tai niihin liittyvästä politiikasta juurikaan varmennettua asiatietoa. Todennäköisesti koko teemaviikko tuhrautuu jäsenten keskenäiseen päännyökyttelyyn, jossa varmentamaton tieto ja epäloogisuudet pääsevät ruhtinaallisesti muhimaan.

Paavo's RevengeKeskiviikko 06.05.2009 21:33

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.05.2009 23:04

"Vittu mä vihaan YAD:ta. Tekis mieli ottaa piriä ja vetää niiltä lapiolla pää irti"
- Elias