IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 18:42

"Huumeiden laillistaminen antaa väärän kuvan yhteiskunnalle."

http://www.drugwarrant.com/articles/drug-war-victim/

Kuinka monta vielä ennen kuin "oikea" kuva on annettu?

[Ei aihetta]Lauantai 29.08.2009 06:09

ExodusPerjantai 21.08.2009 16:28

Tiedän, että tämä rukous on kokenut valtavan inflaation
mutta esitän sen silti nöyränä

Onko siellä maan alla vielä tilaa
täällä painajaiset ovat ahmineet happea liian kauan
ja unelmat eivät edes hengitä

onko siellä maan alla vielä tilaa
voin sukeltaa niin korkealta kuin haluatte
kiipeän toiseen galaksiryhmään
ja murskaan holvinne oven
kunhan päästätte sinne kanssanne
tarkkailemaan hetkeä,
kun rakkaus ja järki on ensi kertaa voitolla
jolloin voimme purskahtaa aalloista
ja repäistä valtionrajojen verkon
joka planeettaa kuristaa

haluan olla valkosolunne
haluan olla tuhoajanne
joka johtaa loismeemien kansanmurhaa
haluan piirtää lieskoilla temppelit savuaviksi raunioiksi
pyyhkiä pankit, kirkot ja kasarmit
historian häpeällisiin laineisiin.

Onko siellä maan alla vielä tilaa
haluan kääntää selkäni auringolle
onko siellä maan alla vielä tilaa
antakaa minun lyödä rumpuanne
joka sykkii kuin vihainen ampiaispesä
raivoa täynnä kaikesta epäoikeudenmukaisuudesta.

[Ei aihetta]Torstai 20.08.2009 05:27

Minua kylmää pelkkä ajatuskin voitosta
minua kylmää hetki jolloin tulis maaliin
Miksi niin monella hyvällä tai ainakin hyväksi kehutulla elokuvalla on usein aivan järkyttävän huono nimi? Siis oikeasti, jäikö minulta lukematta jokin kirja, jossa oltaisiin mainittu, että lause "ja mikäs tulee teoksen nimeksi?" toimii loitsuna, jolla saa kenet tahansa tuottajan tai käsikirjoittajan kirjoittajan menettämään väliaikaisesti kaiken tyylitajunsa?


Haluaisiko joku pyrkiä perustelemaan, miltä osin "Koirankynnen leikkaaja" ei olisi ihan helvetin vieraannuttava nimi - miksi hitossa minua kiinnostaisi joku tyyppi, joka nimessä annetun ensivaikutelman mukaan tekee pedikyyrejä koirille?

"Linnut", mielenkiintoinen ja hyvin omalaatuinen elokuva, mutta nimi on aivan liian pelkistetty ja yleispätevä. Nimi oli riittävän etäännyttävä, että se lykkäsin tämän elokuvan näkemistä vuosikaupalla.

Epämääräinen "Vicky Christina Barcelona" on myös kyrpinyt minua. Kolme erisnimeä peräkkäin - unohtiko Woody Allen kytkeä mielenkiintoisuutta koskevat aivojen assosiaatioalueet päälle ideoidessaan nimeä?

Ja kun paikannimiä lähdettiin ruotimaan niin kuinkas jännältä "München" (engl. Munich) kuulostaa? Jumankauta, se on seksalaisen kaupungin nimi! Olisko Le fabuleux destin d'Amélie Poulainille pitänyt sittenkin antaa nimeksi Paris? Siinä olisi enemmän järkeä, kun ottaa huomioon, että Ameliessa tapahtumat sijoittuvat ainoastaan Pariisiin. Münchenissä taas kuvataan YMPÄRI MAAILMAA matkustavien Israelilaisten salamurhaajien vaiheita. On toki totta, että vuoden 1972 Olympialaisten verilöyly, jota Israelin Mossad-iskuryhmä lähetettiin kostamaan, tapahtui Münchenissä, mutta eihän Taru Sormusten Herrastakaan ole nimeltään Mordor, vaikka siellä koko tarina käytännössä katsoen sai alkunsa.

Etelä-Korealainen "Oldboy" on omasta mielestäni yliarvostettua aasialaistaidehomoilua, joka ratsastaa puutuneiden katselijoiden shokkiaallolla, mutta monet pitävät tätä jostain syystä laadukkaana elokuvana. Oli miten oli, nimi on yksinkertaisesti aivan uskomattoman järkyttävä kasa laamankusessa muhivaa sonninpaskaa ja jos joku ihmettelee tuomiotani, kehotan häntä hankkimaan ammattiapua ja lukemaan ehkä kirjan tai pari. Bertin päiväkirjatkin tarjoavat materiaalin paremman nimen keksimiseen.

Entäpä henkilökohtainen suosikkini "Pianistin sivunkääntäjä"? Turvavyöt kiinni, koska tästä tulee jännittäv - anteeksi, luulin hetken eläväni rinnakkaistodellisuudessa, jossa noin tökerö ja mitäänsanomaton työnkuvaus kuulostaa jostain syystä stimuloivalta ja mielenkiintoiselta. Siis ihan oikeasti! Miten hitossa kukaan voi pelkän nimen perusteella olettaa tämän olevan edes etäisesti kiinnostavalta? Miten olisi, jos Denis Dercourt ohjaisi seuraavaksi elokuvan nimellä "Toimistorotan klemmarinojentaja" ?


Toisinaan tilanne kääntyy myös ympäri. Huonoiksi tai keskinkertaiseksi tituleeratut elokuvat saavat joskus somisteekseen todella mielenkiintoisia nimiä, kuten esimerkiksi Godsend tai Seraphim Falls.


Osaa nimistä ei näennäisesti katsoen voi päättää, kun ne pohjautuvat kirjaan. Mutta kun tarkemmin miettii, niin mikä saatanan tekosyy se on olevinaan? Onhan The Shawshank Redemptioninkin karsittu versio Stephen Kingin romaanin nimestä, eikä se estänyt sitä olemasta imdb:n arvostetuin elokuva.

Pieni vinkki, tuottajat / käsikirjoittajat / kirjailijat: NIMI = TIIVISTELMÄ. Niin se vain menee. Te ette voi laiminlyödä luomisprosessinne näkyvyyden keskeisintä avaintekijää antamalla teoksellenne aivan sietämättömän nimen. Kun teillä kerran on sitä verbaalista lahjakkuutta, voitte varmasti keksiä vähän jotain oivaltavampaa kuin edellämainitut fiaskot. On ihan täysin mahdollista tehdä hyviä elokuvien nimiä, esimerkiksi Requiem For A Dream (suom. Unelmien Sielunmessu), The Silence of the Lambs (suom. Uhrilampaat) tai vaikkapa American History X - joten tekosyitä on ihan turha alkaa suoltamaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.08.2009 04:37

AFDOIJDFSOIDFSJÖIJIJOÖ:DDDDDDDDDD:D:D:D:D:D:D

Siis ei nyt vittu oikeesti

http://www.youtube.com/watch?v=b0D1QGzKnl0

Thomas Dolby - AirwavesKeskiviikko 29.07.2009 18:49

http://open.spotify.com/track/0wuEWG06MGgAoQpDmsDepf

Jumankauta miten ihanaa, elokuvamaista synapoppia! Miksei kukaan ole kertonut mulle että näin siististä musiikista?

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 03:53

KHOL -miitin päivittyvä tiedoteKeskiviikko 08.07.2009 01:47

Tämä päiväkirjamerkintä päivittyy ajan mittaan.

Kaikki huumeet on laillistettava -yhteisön miitti on sovittu lauantaiksi 25.7.

Miittiin tulevien lukumäärä:


Miitti pidetään Hämeenlinnassa, pääosin siitä syystä, että valtaosa yhteisöaktiiveista on Hämeenlinnasta, Hämeenlinnan lähiseudulta tai alueelta, josta Hämeenlinnaan pääsee suhteellisen vaivattomasti. Miitti alkaa iltapäivällä, sijaintina on ainakin aluksi Linnanpuisto, jossa aikaa vietetään piknikin merkeissä.Olen koonnut listan, johon olen kerännyt joitain yhteisöaktiiveja tai muita ihmisiä, joiden uskon olevan enemmän tai vähemmän kiinnostuneita. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan miittiin, ilmoita asiasta minulle tai jollekulle yhteisöaktiiville. Mukaan saa tuoda kavereita mutta kohtuudella ja jos viitsii, asiasta voi ilmoittaa minulle tai aktiiveille. Jätän termin "kohtuullisuus" jokaisen henkilön oman arvostelukyvyn varaan. Ilmoita myös, kumpi päivä sopii paremmin.


Lista mukaan ilmoittautuneista ihmisistä: 19

Minä
tigers
Schattenj%E4ger
Anomy
MastaMind
Imperialist
vertt|
Zug
Guttersniper
MukiTee
Enkelikarkki
rekulaattori
Emie
KAKS
k-osmo-s
Skanja
Brilli-Ant
Päivitys: 8.7. klo 0:44

Näyttää siltä, että useammalle ihmiselle kävisi 25.7. - 26.7. viikonloppu paremmin. Kaikki aikaisemmin ilmoittauneet olkaa hyvä ja kertokaa, sopiiko kyseinen ajankohta paremmin. Jos sopii, siirretään miitti kyseiselle ajankohdalle.


Päivitys: 8.7. klo 11:16

Uusiksi päiviksi on suuremman osallistujamäärän vuoksi valittu viikonloppu 25.7. - 26.7. Ilmoittakaa jaksaessanne, kumpi päivä sopii paremmin.


Päivitys: 16.7. klo 14:08

Paikaksi on sovittu HML:n Linnanpuisto. Juna- tai bussiasemalle saapuneet kyytiä tai saattajaa tarvitsevat ihmiset mainitkaa asiasta KHOL-yhteisösivulle.


Päivitys 20.7. klo 17:22

Hämeenlinnan Linnanpuistossa järjestetään samana päivänä suurehko ilmailutapahtuma, mutta käytämme Linnanpuistoa aluksi kokoontumispaikkana, ja katsomme päiväkohtaisista tekijöistä (säätila, seurueen lopullinen koko ja ikärakenne) riippuen mihin suuntaamme.


Päivitys 20.7. klo 18:00

Tiedän, että olette fiksuja ihmisiä ja saatte vapaasti syyttää minua vainoharhaisuudesta ja älykkyytenne aliarvioinnista, mutta kehotan olemaan ottamatta huumeita mukaan. Tämä tapahtuma on huumepolitiikkaa koskeva miitti, ei mikään henkilökohtainen protesti. Kriittinen suhtautuminen huumausainepolitiikkaan ei tarjoa sen suurempaa tekosyytä kamanvetoon kuin vaikkapa tuo samana päivänä järjestettettävä ilmailutapahtuma, vaikka yleinen ilmapiiri luultavasti olisikin asian suhteen keskimäärin suvaitsevaisempi KHOLin leirissä.

En voi enkä aio estää teitä tekemästä niin kuin haluatte, mutta jos suunnitelmiinne kuuluu laittomien (joko yleisen lainsäädännön tai alaikäisyytenne johdosta) substanssien tuomista paikan päälle, niin veikkaan etten ole ainoa, jonka mielestä se ei ole paras mahdollinen idea. Omalla vastuulla. Jos tuntuu, että kehotukseni on kohtuuton ja/tai huonosti perusteltu, asia on täysin avoinna keskustelulle.


Päivitys 25.7. klo 11:36

Olen päivittänyt listan viimeisen käsitykseni mukaiseen muotoon. Jos joku puuttuu listasta tai on siellä siitä huolimatta, ettei ole tulossa, niin lähettäkää korjauspyyntö.

HUOM! Ihmiset, jotka eivät tunne Hämeenlinnaa riittävän hyvin eivätkä tidä yhdenkään yhteisöaktiivin puhelinnumeroa, nyt olisi hyvä hetki hankkia itselleen yhteystieto. Otan itse koneen mukaan ja katson, voinko esim. läheisen kirjaston WLANin avulla tarkistaa galtsuun ilmaantuneet viime hetken "hei miten sinne päästään?" -avunhuudot.

Itse ilmaannun Linnanpuiston ja Hämeenlinnan Kirjaston lähimaastoon muutaman ystävän kanssa klo 14.

Pieni ranttaus skenehörhöilyn uhreistaMaanantai 06.07.2009 03:10

En haluaisi hyväksyä tätä asiaa, mutta näemmä jälleen kerran olen huomannut yhden ihmisjoukon olevan tavalla tai toisella kasa vähä-älyisiä ryhmäpaineille herkkiä sätkynukkeja.

Skenehörhöily on vakava tauti, sillä se on hyvin monipuolisissa oloissa viihtyvä pikku pöpö - ei ole väliä, suositko jotain tiettyä tyylisuuntaa tai musiikkigenreä tai oletko mahdollisesti etnisen vähemmistön edustaja tai homoseksuaali. Tämä pikku ajatusvirhe tarttuu ihan keneen tahansa.

Mitä on skenehörhöily? Skenehörhöily on omien mieltymysten huumorintajutonta ja liiallisuuksiin menevää palvontaa, jossa koko skenen paskatkin kytkykaupat hyväksytään kyseenalaistamatta.


- Jos olet tullut kaapista ulos lesbona/biseksuaalina, sinun TÄYTYY osoittaa tämä kaikille muille alkamalla ostensiivisesti kuuntelemaan T.A.T.U:a ja tietysti sitä vitun Jenni Vartiaisen kappaletta Ihmisten Edessä. Ja DTM on laitettava yhteisölistaan, vaikkei siellä olisi edes käynyt. Okei okei, on tosi hienoa että olet uskaltanut osoittaa julkisesti, että seksuaaliset mieltymyksesi rikkovat yleistä kaavaa ja olet rehellinen itsellesi ja muuta vastaavaa paskaa - mutta jos minulta kysytään, kaapista tullaan ulos normaalisti, ei niin että huudatetaan paskaa musiikkia ja vaaditaan kaikkia huomaaman kuinka niin helvetin paljon olet onnistunut rikkomaan sitä heteroseksuaalista matriisia. Ja älä hyvä ihminen vedä kaljuksi tai siiliksi, ellet näytä Virginia Heyltä, Sinead O'Connorilta tai Natalie Portmanilta - se hairstyle ei toimi kauhean useilla.

- Jos olet black priden edustaja, sinun TÄYTYY kuunnella rap-musiikkia ja fanittaa ohjelmia kuten Pimp My Ride sekä kuulua yhteisöön, jossa on huonosti kirjoitettua englantia - ehkäpä jopa fanittaa sitä Barack Obamaa. Ai niin, islam on hyvä juttu, Malcolm X:kin oli muslimi! Ja kuten kuka tahansa fanaattinen etnisen vähemmistön edustaja, et ymmärrä mitä kaksinaismoraalit tarkoittavat, joten tyydyt ensin ilmaisemaan kymmenellä yhteisöllä, kuinka väärin rasismi on mutta sitten siirryt rasistisesti solvaamaan muita etnisiä ryhmiä. Ai niin, älä unohda blingiä, vaikka ne timantit tulevat afrikasta, jossa kaivostyöntekijät, öö... oho katso, lentävä Martin Luther King, jolla on kädessään Denzelin signeeraama Glock!

- Jos olet uudelleensyntynyt kristitty galleriaevankelista, sinun TÄYTYY kuulua yhteisöihin kuten Uskovat rumpalit joiden kontekstuaalisuus on samaa luokkaa kuin vaikkapa yhteisö, jonka nimi olisi "Enduroa harrastavat nihilistiset putkimiehet". Ai niin ja tällöin sinun on AIVAN PAKKO varmistaa, että jokainen galleriaprofiiliisi eksyvä ihmispolo (Herra olkoon armollinen hänen sielulleen) tietää, että sinä olet kristitty. Mutta hei, se on ihan ok - eihän vielä 10 yhteisöä, kuten Uskovainen ja ylpeä siitä <3 =) , † ja † uskon Jumalaan † ole vielä riittävä määrä, kyllähän sitä nyt pitää ainakin yli 30 yhteisöllä mainostaa, että sinä olet kristitty. Pieni vinkki: Se ei ole hurmaavaa tai mielenkiintoista vaan ärsyttävää, karmivaa ja antaa sinusta pakkomielteisen kuvan. Ja kuten melko useissa tapauksissa, myös tämä skene kaventaa musiikkitarjontaasi, kun yhtäkkiä onkin uskottavaa kuunnella niin paskoja bändejä kuin Terapia, The Rain, Bass n Helen ja HB - niitä se kasvava seurakuntanuori tarvitsee enemmän kuin Corn Flakeseja!

- Jos olet ehta metallipää, sinun TÄYTYY osoittaa halveksuntasi sähköistä musiikkia ja hip-hopia kohtaan - hyviä laineja joilla tehdä vaikutus itsestään epävarmoihin tyhmiin metallimuusalehmiin on sanoa, että räppäys on vain lahjattomien ihmisten riimittelyä, kun taas sinun Eternal Darkness of Sorrowful Grief on oikeasti taiteellista ja hienoa lyriikkaa. Skenellesi uskottavaa eetosta synnyttää myös surullisenkuuluisa ihkubokseihin copypastettava teksti, jossa jauhetaan että valtaosa gallerian käyttäjistä on siirtynyt kuuntelemaan räppiä (ei muuten pidä paikkaansa, tänään 6.7.2009 kymmenestä suosituimmasta bändi-/artistiyhteisöstä vain yksi on hip-hopia, ja sekin vasta sijalla 8: http://irc-galleria.net/100.php?type=communities ) ja jos itse kuuluu siihen valheellisen pieneen vähemmistöön, joka kuuntelee "oikeaa" musiikkia, niin tuo teksti tulisi laittaa profiiliinsa. Enemmän raskaan rockin alakulttuuripaskasta meille ranttaa emilystarr#blogcomments


Koska näitä skenejä voisi luetella maailman tappiin (japanielitistit, gootit, progettajat, hipit, telaketjufeministit, skinheadit, kommunistit, kokoomuslaiset jne. jne. jne.) eikä minulla ole viitseliäisyyttä haukkua kaikkia helvetin valopäitä tasapuolisesti, päätän tämänhetkisen vitutuksenkanavointini tähän.