IRC-Galleria

Ipagi

Ipagi

Jos kerrankin tää toimii.
Joo, oli tosi kiva lauvantai, Olin jtn kahtakymmentä vaille yks kävelemässä utrantietä siwalta kotia päin ja kuuntelin samalla musiikkia kun sitten vaan yhtäkkiä joku laittaa maihin ite oon ihan paniikissa että joku murhaaja tai raiskaaja mut sitten katoin että onki partio että no panic. No sitten laittavat raudat ja nostavat ylös ja siinä vaiheessa oli fiilis sellanen että mitäköhän vittua? No työntävät boksiin samalla kun mie alan huutamaan että mitä vittua mie mukamas oon tehny. No sitten heittävät boksiin ja mie selälläni siinä ja yritän räpiköidä penkille istumaan niin vitun sherlockit alkavat lyömään ovea kiinni jossa miun jalat on välissä, sitten lähtee kengätkin irti ja nyt ne on jossain siellä tiellä kadoksissa. Hakkaavat ovea kiinni ja en saa repästyä jalkoja sisään niin he alkavat sitten pampulla hakkaamaan että jalat menis paremmin. Sitten saan noin 6-7 lyönnin jälkeen vetästyä jalat sisään ja ovi kiinni ja kohti lammintietä. Lammintielle kun päästiin, ovi avattiin ja en ehtiny ees räpsäyttää silmiini niin 6 kyttää käy kiinni, kantavat sisälle, eivät usko että osaan ihan itsekkin kävellä. Sitten läimäyttävät pään pöytään, repivät oikein kivasti käsistä ♥, kaks ihmistä pitelee käsistä, yks niskasta,yks päästä, ja yks jaloista ja yks sitten ottaa takkia sun muuta pois, sitten kun ovat nyysimässä rippiristiä yrittää kuristaa minua sillä, seurauksena että oksennan siihen pöydälle johon sitten ne miun pään tunki.
Sen jälkeen heittävät putkaan kirjaimellisesti niskaperse otteella ja siellä mie olin sitten klo 1:18-10:03, Ranne meni entistä paskempaan kuntoon,Silmä mustana ja kädet ja koko kroppa ihan mustelmilla ja jalat paskana tuosta pampulla hakkaamisesta ja sitten otsa aukes. Siinä sitten 9 tuntia itku kurkussa putkassa ♥, Nyt tulee sitten syyte virkavallan vastustamisesta VITTU JEE.


Että mihinköhän mie sitten alunperin syyllistyin?

Edit: Kuudelle poliisille on nyt nostettu syytteet. Asia on esitutkinnassa. Lääkärissä on käyty ja jalkapohjan yhdessä luussa on murtuma sekä kämmenluussa on murtuma. Kaikille neljälle tulee syyte pahoinpitelystä ja kahden poliisin juttua tutkitaan että meneekö törkeäksi pahoinpitelyksi ja sitten tutkitaan myös vapauden riistoa ja virka aseman väärinkäyttöä.
Edit Part: II
kuulusteluihin taas tällä viikolla, Syyttäjä käski minun olla hiljaa tapauksesta enkä saa kertoa tästä kenellekkään. Miksi vitussa olisin hiljaa jos rakkaat suomen poliisit alkavat leikkimään isoa pahaa amerikkaa. En tahallani yritä olla mikään anarkistipaska vaan ole pettynyt yksittäisten poliisien toimintaan. En ole pystynyt nukkumaan kohta kahteen viikkoon yli kahta tuntia ja silloinkin näkemällä painajaisia, saan jatkuvia paniikkikohtauksia kosketuksesta vaikka kyseessä olisi kaveri. Tässäpä tämä seuraava 5 viikkoa vielä rampana.
Edit Part III
Joo et viime perjantaina tuli syyttäjältä kirje et syytettä ei nosteta koska tapaus on kokonaisuudessa käsiteltynä lievä. Siinä sitten kun lueskelin sitä paperia ja siellä oli joku kertomus tapahtuneesta jossa molemmat minut kiinniottaneista poliiseista sanoivat että olisin laittanut heidät molemmat maihin kytiksellä ja sen takia ottivat neljä muuta avuksi. Ei vittu jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.