IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
20.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 3218 (1.7.2008 alkaen)
Koko
106 jäsentä
Tyttöjä: 56 (53 %)
Poikia: 50 (47 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 64 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,8 vuotta

Jäsenet (106)

CursarionPurettaja_EPÄKORREKTIksymKitiara^^Hearseenja2-tarantula-MarihscashroomiKharouSakkkeri_allll-uLaisiMO-DRAGOTH--kala-
« Uudemmat - Vanhemmat »
Joo, oli tosi kiva lauvantai, Olin jtn kahtakymmentä vaille yks kävelemässä utrantietä siwalta kotia päin ja kuuntelin samalla musiikkia kun sitten vaan yhtäkkiä joku laittaa maihin ite oon ihan paniikissa että joku murhaaja tai raiskaaja mut sitten katoin että onki partio että no panic. No sitten laittavat raudat ja nostavat ylös ja siinä vaiheessa oli fiilis sellanen että mitäköhän vittua? No työntävät boksiin samalla kun mie alan huutamaan että mitä vittua mie mukamas oon tehny. No sitten heittävät boksiin ja mie selälläni siinä ja yritän räpiköidä penkille istumaan niin vitun sherlockit alkavat lyömään ovea kiinni jossa miun jalat on välissä, sitten lähtee kengätkin irti ja nyt ne on jossain siellä tiellä kadoksissa. Hakkaavat ovea kiinni ja en saa repästyä jalkoja sisään niin he alkavat sitten pampulla hakkaamaan että jalat menis paremmin. Sitten saan noin 6-7 lyönnin jälkeen vetästyä jalat sisään ja ovi kiinni ja kohti lammintietä. Lammintielle kun päästiin, ovi avattiin ja en ehtiny ees räpsäyttää silmiini niin 6 kyttää käy kiinni, kantavat sisälle, eivät usko että osaan ihan itsekkin kävellä. Sitten läimäyttävät pään pöytään, repivät oikein kivasti käsistä ♥, kaks ihmistä pitelee käsistä, yks niskasta,yks päästä, ja yks jaloista ja yks sitten ottaa takkia sun muuta pois, sitten kun ovat nyysimässä rippiristiä yrittää kuristaa minua sillä, seurauksena että oksennan siihen pöydälle johon sitten ne miun pään tunki.
Sen jälkeen heittävät putkaan kirjaimellisesti niskaperse otteella ja siellä mie olin sitten klo 1:18-10:03, Ranne meni entistä paskempaan kuntoon,Silmä mustana ja kädet ja koko kroppa ihan mustelmilla ja jalat paskana tuosta pampulla hakkaamisesta ja sitten otsa aukes. Siinä sitten 9 tuntia itku kurkussa putkassa ♥, Nyt tulee sitten syyte virkavallan vastustamisesta VITTU JEE.


Että mihinköhän mie sitten alunperin syyllistyin?

Edit: Kuudelle poliisille on nyt nostettu syytteet. Asia on esitutkinnassa. Lääkärissä on käyty ja jalkapohjan yhdessä luussa on murtuma sekä kämmenluussa on murtuma. Kaikille neljälle tulee syyte pahoinpitelystä ja kahden poliisin juttua tutkitaan että meneekö törkeäksi pahoinpitelyksi ja sitten tutkitaan myös vapauden riistoa ja virka aseman väärinkäyttöä.
Edit Part: II
kuulusteluihin taas tällä viikolla, Syyttäjä käski minun olla hiljaa tapauksesta enkä saa kertoa tästä kenellekkään. Miksi vitussa olisin hiljaa jos rakkaat suomen poliisit alkavat leikkimään isoa pahaa amerikkaa. En tahallani yritä olla mikään anarkistipaska vaan ole pettynyt yksittäisten poliisien toimintaan. En ole pystynyt nukkumaan kohta kahteen viikkoon yli kahta tuntia ja silloinkin näkemällä painajaisia, saan jatkuvia paniikkikohtauksia kosketuksesta vaikka kyseessä olisi kaveri. Tässäpä tämä seuraava 5 viikkoa vielä rampana.
Edit Part III
Joo et viime perjantaina tuli syyttäjältä kirje et syytettä ei nosteta koska tapaus on kokonaisuudessa käsiteltynä lievä. Siinä sitten kun lueskelin sitä paperia ja siellä oli joku kertomus tapahtuneesta jossa molemmat minut kiinniottaneista poliiseista sanoivat että olisin laittanut heidät molemmat maihin kytiksellä ja sen takia ottivat neljä muuta avuksi. Ei vittu jee.

NirhamaNo voi ny jumalauta!!1!Luonut: NirhamaTorstai 11.02.2010 00:57

Nelosen Maria! -ohjelmassa on tuollainen vanha haahka, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkonen. Joka "hoitaa" nuorten asioita, etc. EIKÄ TUOLLA AKALLA OLE EDES OMIA LAPSIA!!
Itseänsä täynnä oleva harppu.

Juuri tuollainen helvetin ämmä, joka saa helvetin hyvää palkkaa siitä että päättää nuorten kohtalosta joutuuko lukkojen taakse osastolle vai ei. Ja sinnehän heti tungetaan vaikka ei edes puhuta olisiko tarve joutua sinne. EI PUHUTA MITÄÄN. Sinne ne änkee nuoria "ammattitaidolla" ja mistään ei tule kunnon hoitoa, ei tukea, ei mitään!

Tuolla se nokka pystyssä turkiksen kanssa luulee tietävänsä mistä puhuu.

Ja miksi nuorilla on paha olla!? Ja sitten ihmetellään mikseivät nuoret puhu kenellekään. Joskus vanhemmille ei voi puhua, ei kaikki nuoret vain voi puhua vanhemmilleen. Ja "ammattiapua" on niin helvetin vaikea saada kun jämähtää jonnekin mielikuvitukselliseen jonoon eikä asiat lähde muuta kuin vain pahempaan suuntaan kunnes nähdään että olisi kyllä nyt sellainen tilanne että osastolle pitää laittaa. Ja sekin "ammattiapu" mitä saa on niin paskaa että mieluiten hyppäisi bussin alle kuin avaisi sanallista arkkuaan joillekin nenäkkäille "ammattilaisille".

Että kun pistää vihaksi!

jadelles;(Luonut: jadellesKeskiviikko 08.07.2009 14:41

Nimeni on Chris,
Olen kolmen vanha,
Silmäni ovat turvoksissa.
En näe.

Minun täytyy olla tyhmä,
Minun täytyy olla paha,
Mikä muukaan olisi voinut,
tehdä isän niin vihaiseksi?

Toivon että olisin ollut parempi,
Toivon etten olisi ollut ruma,
Sitten ehkä äitini,
Haluaisi vieläkin halata minua.

En voi tehdä väärin,
En pysty puhumaan ollenkaan,
Tai muuten olen lukittuna ylhäällä,
Koko päivän.

Kun olen hereillä,
Olen aivan yksin,
Talo on pimeä,
Väkeni ei ole kotona.

Kun äiti tulee kotiin,
Yritän olla mukava,
Niin ehkä minä saan vain,
Yhden selkäsaunan tänä iltana.

Kuulin auton,
Isä on palannut,
Charlien baarista.

Kuulen hänen kirouksen,
Nimeni on sanottu,
Painan itseni,
Seinää vasten.

Yritän piileksiä,
Hänen pahoilta silmiltään,
Olen niin peloissani nyt,
Alan itkeä.

Hän löytää minut itkemästä,
Kutsuu minua rumilla sanoilla,
Hän sanoo, että on minun vikani,
Että hän kärsii töissä.

Hän läimäyttää ja lyö minua,
Ja huutaa minulle enemmän,
Pääsen vihdoinkin vapaaksi,
Ja juoksen ovelle.

Hän on lukinnut sen jo,
Ja minä alan karjua,
Hän ottaa minut kiinni ja heittää minut,
Kovaa päin seinää.

Minä putoan lattialle,
Luuni melkein murtuneena,
Ja minun isäni jatkaa,
Enemmän huonoja sanoja.

'Olen pahoillani!', minä huudan,
Mutta se on nyt liian myöhäistä,
Hänen kasvonsa on kieroutunut,
Käsittämättömäksi.

Se kipu ja loukkaantuminen,
Uudelleen ja uudelleen,
Hyvä Jumala, armahda minua!
Lopeta se, kiltti!

Ja hän viimeinkin lopettaa,
Ja suuntaa ovelle,
Sillä välin kun makaan siellä liikkumattomana,
Loikoillen lattialla.

Nimeni on Chris,
Olen kolme vuotias,
Tänään isäni,
Murhasi minut.

Ja sinä voit auttaa,
Jos luet tätä,
ja et ohita.

Minä rukoilen sinun anteeksiantoaisi,
Sinun olisi pitänyt olla,
Yksi sydämetön henkilö,
Jos ei vaikuta sinuun,
Tämä runo.

Ja koska sinä OLET vaikuttunut,
Tee jotain sille!
Kaikki mitä pyydän sinua tekemään,
On siirtää tämä eteenpäin!

JOS SINÄ OLET LASTEN PAHOINPITELYÄ VASTAAN!
Lähetä tätä 'Isä ... se sattuu'

Jos et lähetä tätä kenellekkään kenet tiedät

Niin silloin oletettavasti et välitä lasten pahoinpitelystä.

Ensiksi minä luulin tätä vain ketjukirjeeksi
Ja en aikonut lähettää tätä eteenpäin,
Mutta nyt tajusin että tämä on tärkeä tilanne.

Ainakin viisi lasta jokainen päivä kaikkialta maailmasta kuolee lapsipahoinpitelyn takia.

TäryKlamydia - NilkitLuonut: TäryPerjantai 03.04.2009 20:11

Somerjoki ryyppäs ittesä hengiltä,
eikä aikaakaan, niin Irwin meni perässä.
Järvinenkin vaihtoi sävellajia.
Nyt pilvenreunalla soittaa sooloja.

Sid Vicious eli niin kuin siltä ootettiin.
Eikä aikaakaan, niin jätkä kuoppaan kannettiin.
Elvikseltäkin joka vuosi levy julkaistaan,
vaikka tovin on jo ehtiny horsmaa kasvattaa.

kertosäe:
Ja nuo nilkit seuraa vierestä,
kun ihminen tuhoaa itsensä.
Pikku runkut laskin kädessä
nettoaa muhkeita tilejä.

Kun Laila Kinnunen kuolla kupsahti,
niin pari kokoelmaa heti kauppaan pamahti.
Olavi Virran haudalla ikuisuus tanssittu.
Kuiviin muisto väännetty, ja kaikki kupattu.

kertosäe (2x)

defektPositiivisista vapauksista.Luonut: defektTiistai 27.01.2009 05:06

Markkinauskoisten libertaarien puheissa olen törmännyt toistuvasti siihen että kaikkia vasta-argumentteja heidän ajamalleen minarkialle käytetään lyömaseina mustamaalauksessa, jolla vastustajan uskottavuudelta yritetään viedä pohja samalla kun vältellään vastaamasta omalle teorialle heitettyihin haasteihiin. Paras esimerkki tällaisesta toiminnasta nousee pintaan aina kun joku muistuttaa positiivisten vapauksien merkityksestä. Uraohjukset nostavat välittömästi esiin Neuvostoliiton, kommunistit ja isovelivaltion. Samalla alkuperäinen argumentti unohtuu sopivasti - kuinkas muuten - taka-alalle. Mikä positiivissa vapauksissa - siinä että sen lisäksi että on vapaa jostakin on myös oikeus johonkin - sitten on niin merkittävää? Vastaus on yksinkertainen: ne ovat demokratian ja ihmisarvoisen elämän edellytykset.

Ajatellaanpa asiaa yksinkertaisen mutta silti keskeisen esimerkin, ruoan kautta. Mikäli markkinafundamentalistit saisivat tahtonsa lävitse, ravinnon saanti perustuisi joko siihen että leipurin bisnesvaisto ohjaisi häntä myymään hinnalla jolla köyhinkin saisi leipänsä, tai siihen että leipuri antaisi myötätunnosta leipäänsä ilmaiseksi nälkää näkeville. Ei siis siihen yksinkertaiseen oletukseen että ihmisellä on oikeus ravintoon, oli hän kuinka köyhä tahansa. Mikäli siis oletetaan että ihmisellä ei yksinkertaisesti ole OIKEUTTA ravintoon, vaan ihmisen ravinnonsaanti perustuu toimivaan talouteen, on myös myönnyttävä siihen, että on olemassa termi jota voisi kuvata kömpelösti vaikkapa "moraalisesti oikeutetuksi nälkäkuolemaksi". Positiivisista vapauksista irtisanoutuminen tarkoittaa siis käytännössä sitä että on valmis hyväksymään nälkäkuoleman moraalisesti oikeana jopa aikoina jolloin ruoasta ei ole pulaa.

Markkinafundamentalistit vetoavat usein siihen, että verotus on varkautta, ja siten moraalisesti väärin. Miten on moraalin laita mikäli irtisanoudutaan niistä käytännöistä jotka takaavat ihmisarvoisen elämän ihan vain ihmisyyden itsensä tähden?
« Uudemmat - Vanhemmat »