IRC-Galleria

Iregger^

Iregger^

Victims; aren't we all...

Päivän naurut Torstai 25.09.2008 00:23

Tuli vaihteesta Lehdeltä. Kuka onkaan nimimerkin "Ikuinen Syksy" takana, valtaisat kiitokset sinne.
http://lehti.samizdat.info/kansalaisjournalismi/comment-page-23/#comments

"Yksilöillä liian paljon oikeuksia ja vapauksia Suomessa

(Totuusministeriön tiedotustilaisuus) Viimeisin kouluammuskelu on jälleen osoittanut, kuinka suomalaisessa yhteiskunnassa yksilöllä on aivan liikaa erilaisia oikeuksia, jotka estävät viranomaisen mielivaltaa. Tiedotusvälineet ovat uutisoineet järkyttävistä tapahtumista, joissa normaalinoloista, reipasta ja mukavaa nuorta suomalaismiestä ei lukittu seitsemän lukon taakse ilman mitään selvää syytä.

“Onhan se päivänselvää, että valtion selvännäkö- ja urkintaosaston olisi pitänyt havahtua ja pidättää Matti Saari riittävän pitkäksi aikaa ilman mitään näyttöä mistään”, virkkoo kunnallisvaaliehdokas Ääni Huoranen.

Saari oli myös saanut aseensa täysin normaalin menettelyn kautta. Kukaan ei tiedettävästi kysynyt hallussapitoluvan hakuprosessissa Saarelta, aikooko tämä käyttää asetta kouluammuskeluun Kauhajoen palvelualojen oppilaitoksessa. Lisäksi viranomaiset eivät saaneet Saaresta tietoja, joita ei joko ollut kerätty tai joita heillä ei yksityisyydensuojan puitteissa ollut lupa nähdä.

“Ei tämmöinen peli vetele. Ihmisillä saa missään tapauksessa olla yksityisyyttä, koska jo kaksi ihmistä viidestä miljoonasta on käyttänyt väärin kyseistä oikeutta. Myös ilmaisunvapautta pitää rajoittaa siltä varalta, että tulevat kouluammuskelijat yrittäisivät tiedottaa aikeistaan etukäteen. Moinenhan pilaa koulutovereita varten valmistellun yllätyksen täysin”, uhoaa Vantaan poliisin nuorempi välikomisario Skoude Svin-Sikanen.

Onneksi kaikki suuret puolueet ovat jo sitoutuneet rajoittamaan ilmaisunvapautta, aseenkanto-oikeuksia sekä yksityisyydensuojaa ihan korkeimman oma-aloitteisesti. Kerrankin asiat etenevät ilman mielenosoittajia barrikaadeilla. Eläköön Isoveli!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.