IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
26.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 921 (1.7.2008 alkaen)
Koko
79 jäsentä
Tyttöjä: 20 (26 %)
Poikia: 59 (74 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 50 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta
Valvojat
umprella, Cecil^

Jäsenet (79)

hallalpehpantiainenJugeJagestakassusperttu_liscoSusibelleTeknokettutatskaHelceratravisbickleehemiolagnuPiuske
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassPirun punikitLuonut: QuatermassTorstai 21.01.2010 08:18

Lehti: Vallankaappaajat esittivät ensimmäiset uhkavaatimuksensa

(DINGDONG) Suomessa vallan kaapanneet vihervasemmistolaiset joukot ovat antaneet ensimmäiset vaatimuksensa ja määräyksensä kansalle. Helsingin tuomiokirkon portailta luetussa julistuksessa vihjattiin samalla siitä, mitkä ovat uuden hallinnon tulevaisuuden linjaukset.

“Ensteksni haluamme avata Suomen rajat hallitsemattomalle maahanmuutolle – kuitenkin niin että islamilaisista maista tai Somaliasta saapuvat voivat halutessaan vähän etuilla jonossa. Heidät myös aseistetaan heti rajalla ja heille annetaan merkkivaatteet ja kallis kello. Toisneksi haluamme poistaa valkoisten heteromiesten kansalaisoikeudet ja kolmanteksni vapauttaa kaikki huumeet, sallia vapaan homostelun julkisilla paikoilla, tappaa sotaveteraanit, kieltää rintaruokinnan 4:nnen kuukauden jälkeen, pakottaa kaikki lukemaan pakkoruotsia 35-vuotiaiksi, pilkata Mannerheimia ja perinteisiä suomalaisia arvoja, sekä kotia, uskontoa ja isänmaata ja tästedes aamiaiseksi on aina maitokaalia”, lausui militanttitelaketjufalangin komentaja Sofi Meinhof.

Vaatimukset muistuttavat asiantuntijoiden mukaan hämmästyttävän tarkkaan niitä dystopisia visioita, joita muun muassa netin keskustelupalstoilla oli aivan vallankaappauksen alla esitetty. “Jos vain olisimme uskoneet heitä“, valitteli Osloon paenneen pakolaishallituksen edustaja Saara-Kala Mattivesa.

Pakolaishallitus perustettiin Mattivesan mukaan Tukholman sijasta Osloon, koska “hurrit on homoja“.
Lehti kirjoittaa taas asiaa. Kannattaa jälleen kerran lukea kommentit ja huomata miten joitakin lakkaa naurattamasta kun huomaavat pilkan kohdistuvan omiin mielipiteisiinsä. Eihän siinä, kun vain myöntäisi että huumori ei kolahda, eihän minuakaan kaikki naurata.
http://lehti.samizdat.info/2009/12/31/3800/


--

(ESPOO) Uudenvuodenaaton Espoon joukkomurhan kaltaiset veriteot saataisiin loppumaan, jos Suomi asettaisi Sveitsin tapaan rakennuskiellon minareeteille, uskoo enemmistö kansasta. Ja kun sanomme enemmistö, tarkoitamme niitä, joiden mielestä lehtien keskustelupalstat ovat mainio vaihtoehto mielenterveyspuolen avohoidolle. Verkkokeskustelijat muistuttavat, ettei Sveitsissä ole tapahtunut ainuttakaan ampumavälikohtausta Sello-kauppakeskuksessa sen jälkeen kun maa loppuvuonna hyväksyi minareettikiellon.

“Aseet eivät tapa ihmisiä, minareetit tappavat ihmisiä”, kommentoi pilleriannostelijaansa etsivä aseharrastaja Veikko Prozac Kiitos veteraanit -paidassaan.

Vankkumaton yksimielisyys vallitsee myös siitä, että kaikki pahat asiat ovat Astrid Thorsin syytä. Ja vaikkeivät olisikaan niin ovat silti koska se on ämmä ja suomenruotsalainen. Erityisen raskauttavana pidetään sitä, että Suomeen on viime vuosina otettu suuria määriä muun muassa Kosovon somaleita, Afganistanin somaleita, Vietnamin somaleita, Viron somaleita ja inkerinsomaleita.

“Meidän veronmaksajien rahoilla!” muistuttaa Prozac toimeentulotukilomaketta täytellessään.

Kysyimme asiaa kommenttia myös kadunmieheltä, mutta hänellä oli liian kiire päästä puhkaisemaan silmäänsä roomalaisella kynttilällä. “Joo mä oon tosi pahoillani Espoon hommasta, mut mä liityin Facebookissa jo muistoryhmään!” hän huikkaa.

-jimii[Ei aihetta]Luonut: -jimiiKeskiviikko 27.05.2009 16:09

poltettii tos yks auto <vink> kattokaa sitä kuvaa

http://www.vartti.fi/artikkeli/a51039ca-1962-4c82-8259-81d45e36dcfc

oujeah ! <cool>

QuatermassHeheLuonut: QuatermassPerjantai 13.02.2009 00:24

http://lehti.samizdat.info/2009/02/12/2963/
http://lehti.samizdat.info/2009/02/12/2961/

Otsikot on niin härskejä etten kehtaa lainata kunnianloukkaussyytteiden pelossa(ja koska ne kuulostavat rumalta), mutta Lindeniähän siellä pilkataan.
Odotan mielenkiinnolla tarttuuko media tuohon. Sehän nimittäin toisi sivustolle ja kyseisille "artikkeleille"(käytän sanaa hyvin väljässä merkityksessä) entistä enemmän mainetta ja lukijoita.

Periaatteessa en hyväksy yksityishenkilöiden pilkkaamista, mutta poliitikoihin ja julkisuuden henkilöihin pätevät vähän eri säännöt. Tai no, poliitikoihin ainakin.
Leffatähtien päätökset eivät vaikuta meidän kaikkien elämään, he saisivat minun puolestani nauttia samasta yksityisyydensuojasta kuin muutkin. Mutta Linden on teoillaan pyrkinyt vakavasti vahingoittamaan muiden oikeutta yksityisyydensuojaan, joten ehkä hänelle on ihan oikein saada vähän ryöpytystä.
(VIHTI) Hallitus on päättänyt viime kuntavaalien epäselvyyksien vuoksi vaihtaa sähköisen äänestysjärjestelmän toimittajaa. Oikeusministeri Tuija Braxin mukaan Tietoenatorin korvaajaksi nousee yllätysnimi, Lippupiste.
“Valintaan vaikuttivat Lippupisteen vahvat näytöt sähköisten järjestelmien osaamisessa ja varsinkin systeemien vakaudessa ja helppokäyttöisyydessä”, Brax sanoi.
Oikeusministeriö vakuuttui myös Lippupisteen tietosuojan tasosta, josta saatiin hyviä kokemuksia maanantaina Madonna-konsertin lipunmyynnin yhteydessä.
Lippupiste oli silminnähden yllättynyt hallituksen päätöksestä.
“Haloo? Haloo? Kuka vittu siellä nyt on? Neljä lippua mulle nyt ja saatanan pian!” kuului Lippupisteen vastaus Lehden tiedustelusoittoon.
“No Pertti tässä terve. Kuule, saisinko mä lippuja sinne Madonnan konserttiin? Mitä? Kuka siellä on?” yhtiö jatkoi.
Lippupisteen kanssa toimitussopimuksesta kilpailivat myös Lippupalvelu sekä Sampo Pankki.

(http://lehti.samizdat.info/2009/02/09/2952/)
Lähde: http://lehti.samizdat.info/2008/10/10/2455/

Toimittaja: August Elokuu | 10.10.2008

(NORGE) Martti Ahtisaari on saanut tämänvuotisen Nobelin rauhanpalkinnon. Siis ihan oikeasti sai. Ihan tosi.
Vaikka juuri kukaan ei perjantaina asiaa uskonut.

“Rauhanpalkinto myönnetään presidentti Martti Ahtisaarelle. Siis juu-u, myönnetään, aivan varmasti. Minä olen vittu komitean johtaja, kai minä nyt tiedän mitä puhun! Ah-ti. Saa-ri”, tolkutti Nobel-komitean puheenjohtaja Joku Norski, vaikkei yksikään paikalla olleista toimittajista uskonut sittenkään.

“Perkele. Aikuisten oikeesti”, sanoi Norski ja poistui paikalta. Ahtisaaren palkitsemista ei ole juuri kommentoitu ulkomailla, sillä kukaan ei suostu uskomaan asiaa.

Ahtisaarta on veikattu palkinnon saajaksi noin vuodesta 1713. Hänen arvellaan olevan vahvoilla myös parhaiden erikoistehosteiden oscarin ja parhaan soul-albumin grammyn voittajaa etsittäessä.

Iregger^Päivän naurut Luonut: Iregger^Torstai 25.09.2008 00:23

Tuli vaihteesta Lehdeltä. Kuka onkaan nimimerkin "Ikuinen Syksy" takana, valtaisat kiitokset sinne.
http://lehti.samizdat.info/kansalaisjournalismi/comment-page-23/#comments

"Yksilöillä liian paljon oikeuksia ja vapauksia Suomessa

(Totuusministeriön tiedotustilaisuus) Viimeisin kouluammuskelu on jälleen osoittanut, kuinka suomalaisessa yhteiskunnassa yksilöllä on aivan liikaa erilaisia oikeuksia, jotka estävät viranomaisen mielivaltaa. Tiedotusvälineet ovat uutisoineet järkyttävistä tapahtumista, joissa normaalinoloista, reipasta ja mukavaa nuorta suomalaismiestä ei lukittu seitsemän lukon taakse ilman mitään selvää syytä.

“Onhan se päivänselvää, että valtion selvännäkö- ja urkintaosaston olisi pitänyt havahtua ja pidättää Matti Saari riittävän pitkäksi aikaa ilman mitään näyttöä mistään”, virkkoo kunnallisvaaliehdokas Ääni Huoranen.

Saari oli myös saanut aseensa täysin normaalin menettelyn kautta. Kukaan ei tiedettävästi kysynyt hallussapitoluvan hakuprosessissa Saarelta, aikooko tämä käyttää asetta kouluammuskeluun Kauhajoen palvelualojen oppilaitoksessa. Lisäksi viranomaiset eivät saaneet Saaresta tietoja, joita ei joko ollut kerätty tai joita heillä ei yksityisyydensuojan puitteissa ollut lupa nähdä.

“Ei tämmöinen peli vetele. Ihmisillä saa missään tapauksessa olla yksityisyyttä, koska jo kaksi ihmistä viidestä miljoonasta on käyttänyt väärin kyseistä oikeutta. Myös ilmaisunvapautta pitää rajoittaa siltä varalta, että tulevat kouluammuskelijat yrittäisivät tiedottaa aikeistaan etukäteen. Moinenhan pilaa koulutovereita varten valmistellun yllätyksen täysin”, uhoaa Vantaan poliisin nuorempi välikomisario Skoude Svin-Sikanen.

Onneksi kaikki suuret puolueet ovat jo sitoutuneet rajoittamaan ilmaisunvapautta, aseenkanto-oikeuksia sekä yksityisyydensuojaa ihan korkeimman oma-aloitteisesti. Kerrankin asiat etenevät ilman mielenosoittajia barrikaadeilla. Eläköön Isoveli!"
Mikko Alatalo tekee sitä mielellään


(TAMPERE) Pitkän linjan kuurojen viihdyttäjä, sittemmin politiikkaan ja tuoreiltaan pormestariehdokkaaksi siirtynyt Mikko Alatalo on valitettavasti julkaissut uuden albumin pitkän - vaan ei riittävän pitkän - tauon jälkeen. Alatalo itse on kuitenkin tyytyväinen "Kaikki sitä tekevät mielellään" -nimeä kantavaan hirvitykseen.

"Ehkä paras mitä on, parempi ku Beckham", heitti muusikko faktat pöytään.

Mies paljasti paskakiekosta myös yllättäviä tarkennuksia, mm. erikoisen aisaparinsa.

"M.A. Numminen tuli halvimmaksi. Äijä lähti mukaan, kun lupasin vapaavalintaisen jäykän Alkosta. Saa olla poika taas nauhotusten jälkeen boogiena koko yön", vitsaili Alatalo järkyttävä takatukka hulmuten.

Yhteiselo studiossa ei kuitenkaan ollut aivan ongelmatonta.

"Sen jätkän jänispuku hais siis ihan paskalle. Tuskin sitä on pesty ikinä. Yhtenä päivänä käskin kyllä ottaa se pois, mutta munasillaanhan se jätkä siellä alla oli."

Eittämättä mielenkiintoisen duon aikaansaannoksesta Alatalo pystyi kertomaan, että jokaisella albumin biisillä on tarina.

"Esim. avausraidassa Numminen saa vihdoin kookospähkinänsä rikki, johon minä kiskon taustavokaaleilla aina, että "kylläpä sitä ny ollaan niin neekeriä, neekeriä". Muita sanoja ei ole, ja biisi kestää 23 minuuttia. Pitää olla uusiutumiskykyä, kato", valisti poliitikko polleana kasarilasien takaa.

Lehden tiedusteltua miehen politiikkaosastosta, Alatalo saneli varsin ihmisläheisesti.

"Kuten nettisivuillani mainitsen vaaliohjelmastani, pitää olla ihmistä lähellä. Itse varsinkin tykkään olla sellaisten alle 12-vuotiaiden välittömässä läheisyydessä, paras on läski kymppi", kiteytti pormestariehdokas haastattelun loppuun.

s-miesSo it goes.Luonut: s-miesTiistai 22.04.2008 17:07

« Uudemmat - Vanhemmat »