IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Pirun punikitTorstai 21.01.2010 08:18

Lehti: Vallankaappaajat esittivät ensimmäiset uhkavaatimuksensa

(DINGDONG) Suomessa vallan kaapanneet vihervasemmistolaiset joukot ovat antaneet ensimmäiset vaatimuksensa ja määräyksensä kansalle. Helsingin tuomiokirkon portailta luetussa julistuksessa vihjattiin samalla siitä, mitkä ovat uuden hallinnon tulevaisuuden linjaukset.

“Ensteksni haluamme avata Suomen rajat hallitsemattomalle maahanmuutolle – kuitenkin niin että islamilaisista maista tai Somaliasta saapuvat voivat halutessaan vähän etuilla jonossa. Heidät myös aseistetaan heti rajalla ja heille annetaan merkkivaatteet ja kallis kello. Toisneksi haluamme poistaa valkoisten heteromiesten kansalaisoikeudet ja kolmanteksni vapauttaa kaikki huumeet, sallia vapaan homostelun julkisilla paikoilla, tappaa sotaveteraanit, kieltää rintaruokinnan 4:nnen kuukauden jälkeen, pakottaa kaikki lukemaan pakkoruotsia 35-vuotiaiksi, pilkata Mannerheimia ja perinteisiä suomalaisia arvoja, sekä kotia, uskontoa ja isänmaata ja tästedes aamiaiseksi on aina maitokaalia”, lausui militanttitelaketjufalangin komentaja Sofi Meinhof.

Vaatimukset muistuttavat asiantuntijoiden mukaan hämmästyttävän tarkkaan niitä dystopisia visioita, joita muun muassa netin keskustelupalstoilla oli aivan vallankaappauksen alla esitetty. “Jos vain olisimme uskoneet heitä“, valitteli Osloon paenneen pakolaishallituksen edustaja Saara-Kala Mattivesa.

Pakolaishallitus perustettiin Mattivesan mukaan Tukholman sijasta Osloon, koska “hurrit on homoja“.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.