IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2015 16:35

Aloin katsomaan Fringeä alusta nyt muutaman vuoden jälkeen. Jaksojen juonet muistan jotakuinkin ulkoa, mutta näyttelijöihin en kyllästy mitenkään. Etenkään Anna Torviin, mutta koska hänen upeuttaan on vaikea pukea sanoiksi edes screenshotien avulla, saatte tyytyä melkein yhtä upeaan John Nobleen:

qmdq7ST.jpgaZIta7C.jpg

Bonuskuvana vielä vakava Anna:
a2Au2H7.png

Hänen ystävällinen ilmeensä on melkein yhtä pelottava ja molemmat aiheuttavat minussa muitakin tuntemuksia.

OsaanLauantai 11.04.2015 01:36

Microsoft Flight Simulator oli vähän aikaa sitten törkeässä alennuksessa steamissa. En ole maailman kärsivällisin henkilö mitä simulaattoreihin tulee mutta piti kokeilla."Okei, Boeing 737-800 Jyväskylästä Muncheniin, teillä on nousulupa kiitoradalta yksi, turvallista matkaa, terveisin lennonjohto."

"Kiitti."Hmm.Hmmm."Boeing 737-800, ette ole liikahtanut mihinkään, onko kaikki hyvin, terveisin lennonjohto."

"Kaikki hyvin, kunhan tässä lämmittelen ahtimia ja odotan että ilma virtaa aviaatioturbinaattorin läpi niin että noususta tulee pehmeä, tiedättehän..."

"Boeing 737-800, nuo eivät ole oikeita ilmailutermejä, me soitamme nyt poliisin, terveisin lennonjohto."

"Ei! Ei poliisia!" Hemmetti, tämä kokaiini on saatava rajan yli hinnalla millä hyvänsä. Ehkä jos painan kaikkia mahdollisia nappeja.

VroommmNoniin nyt mentiin, vielä kun pääsisi ilmaan.JES!EIIII

"Boeing 737-800, miten tuo on edes mahdollista, terveisin lennonjohto. Poliisi on muuten tulossa."Huoh. Pakko hylätä kokaiini. Öljy-Luigi ei tule pitämään tästä.

Hyödyllistä luettavaaMaanantai 23.02.2015 07:43

http://www.cracked.com/article_22252_7-things-50-shades-gets-wrong-about-bdsm-from-expert.html

Jälleen minulla olisi aiheesta omaakin sanottavaa mutta tätä taitaa säännöllisesti lukea about 2 ihmistä joten enpä jaksa. Kunhan jätän tuon linkin tuohon - tästä aiheesta kun ei tosiaan käydä liikaa järkevää keskustelua, ja veikkaan että leffan myötä typerä kauhistelu ja myytit lisääntyvät entisestään.

Flunssa on perseestäMaanantai 16.02.2015 11:27

Hengittäminen on vaikeaa ja kurkkuun sattuu aivan perhanasti. Mutta mukavana sivuvaikutuksena ääneni on tavanomaista matalampi, joten siitä oli tietysti otettava ilo irti. Tervetuloa kuuntelemaan Radio Ängströmiä: https://dl.dropboxusercontent.com/u/65536448/%C3%A4ngstr%C3%B6m.mp3

Puolivälissä improvisointiani tajusin matkivani ihan oikeasti laadukasta kuunnelmaa, joten mainostan sitäkin: https://soundcloud.com/nightvaleradio

Päivän asiaTiistai 20.01.2015 08:45

Höläjäisin aiheesta enemmänkin mutta nukuttaa joten en. Linkitän vain jälleen kerran cracked.comin artikkelin; heikäläiset ovat todella kunnostautuneet asiajuttujen julkaisussa viime aikoina: 6 Ways to Keep Terrorists From Ruining the World

Laiskoille tiivistelmä: Väkivallan vastustaminen väkivallalla vain lisää väkivaltaa. No, ei pitäisi olla uutinen kenellekään, mutta oikeastaan taitaa silti olla. Ja tekopyhä olisin jos siitä nyrpistelisin, samat tunnetason ongelmat vaivaavat itseänikin.

Mutta siitä voi opetella eroon.

Tuosta aiheesta (vihanhallintaongelmista ja tarpeettomaksi käyneistä apinavaistoista) voisi myös höpöttää erikseen joskus, jos jaksaisi. Eipä näitä toisaalta juuri lueta. Antaa olla.

Tuo cracked.comin artikkeli on kuitenkin hyvä.

"We can't beat them, unless we become more like them." It's like a doctor telling you he's going to get rid of your tumor by growing a bigger, meaner tumor next to it. Even if it works, Team Cancer wins, and you just fell for a scam that has been tripping up humanity for 200,000 years or so.

Päivän... öh...Keskiviikko 17.12.2014 18:22Nudist Beach Splendid Naked Officer Aikuro Mikisugi

En jaksa kirjoittaa nyt mitään.

Lyhyt sananen ulkonäköpaineistaPerjantai 12.12.2014 15:05

(tämän piti olla päivän piristys mutta aloinkin ranttamaan)

Ulkonäköpaineista pitäisi kirjoitella enemmänkin, mutta yleensä en jaksa - kaikki mitä minulla on sanottavana on kuitenkin jo itsestäänselvää useimmille. Linkitän kuitenkin tähän piristävään blogimerkintään: http://www.momof4istired.com/2013/11/this-blog-is-going-to-embarrass-my.html?spref=fb

Who is telling you that your body isn't the ideal?
Only people who don't really matter. Only people you don't know. Only that same voice in your ear that is telling you you 're not a good enough mom or worthy of a raise or shouldn't go back to school or wear that dress. Are they invested in you? Are they worth believing?


Who is telling me, telling you that your body is exactly right?

Only the man who lays down to sleep with you every night. Only the one person who sees you naked every day and would throw down whatever he is doing to meet you ANYWHERE, ANYTIME for a quickie.

Okei, teksti on tietysti kirjoitettu onnellisesti avioituneen henkilön näkökulmasta ja meillä yksinäisillä olmeilla ei ole välttämättä aina ketään kumoamassa ulkoisten paineiden luomaa ahdistusta, mutta tuo ensimmäinen kappale tiivistää silti pointin aika hyvin: vain ihmiset joiden mielipiteellä ei ole mitään väliä haluavat sinun laihtuvan, ajelevan sääresi, pukeutuvan "paremmin", mitä nyt ikinä. Ja jos joskus tuntuu että kaikki ympärilläsi suhtautuvat sinuun noin, se on aika hyvä merkki siitä että kannattaa vaihtaa ystäviä.

Helppo sanoa tietysti. Tiedän miten vaikeaa siihen on itse uskoa. Ja itse olen kuitenkin syntynyt mieheksi ja täten saanut ne helpommat kortit mitä tulee ulkonäköstandardeihin, ja vaikka merkityksettömien ihmisten mielipiteet onkin jo helppo jättää omaan arvoonsa, olen itse itseni pahin vihollinen; en ole koskaan tarpeeksi komea, tarpeeksi lihaksekas kelvatakseni itselleni.

hatefarm

Mutta se on sisältä tulevaa painetta, ja kun on päässyt ulkoisesta eroon, se alkaa hellittämään ajan kanssa.

Ylianalysointi on mukavaaSunnuntai 07.12.2014 01:34

Ja vaadin fiktioltani että se kestää ylianalysointia. Joko ihan puhtaasti, niin että kirjoittaja on oikeasti miettinyt kaiken valmiiksi, tai sitten niin, että tarkastelun tuloksena on teorioita joita kirjoittaja ei koskaan miettinyt ja jotka saattavat olla jälkikäteen ajateltuna hirveitä.

Cracked.com tarjoaa molemman sortin ratkaisuja artikkelissaan 6 Horrifying Implications of the Most Popular RPG Universes.

Ainiin, muistui mieleen yksi vuosien takainen yliajattelun raikas hedelmä: http://www.escapistmagazine.com/forums/read/18.55409-Lazy-Town-is-a-Post-Apocalyptic-Wasteland#404534

Päivän piristysTiistai 02.12.2014 18:38

TäysistuntobingoTorstai 27.11.2014 17:00

http://verkkolahetys.eduskunta.fi/webtv.case#c=40799798&v=41441422&p=0&l=fi&t=0

Ja tämmöisen joku linkitti irkissä, voi tehdä seuraamisesta hauskempaa:


Itselläni ei ole kärsivällisyyttä niin bingoon kuin istuntojen katseluunkaan, mutta tulen kyllä nyppimään viiksiäni oikeamielisesti närkästyttyäni päätöksestä.

edit klo 19:00
Tulihan tätä sittenkin katsottua kun kukaan ei muusta puhu. Hauska maailma tuo eduskunta. Lempipuheenvuoroni piti tosi pahiksen näköinen viiksimies joka selitti öljyisellä äänellä, miten lainsäädännöllä voisi määrätä auringon nousemaan yöllä, mutta on mahdollista ettei se kuitenkaan nousisi.

Suurin osa puhujista on ollut aika järkeviä, mutta ehkä aloitin katsomisen liian myöhään - pahimmat rällääjät taisivat esiintyä alkupuolella.

edit klo 19:32

Synkkä haudankaivajapastori saapui tulevaisuudesta jossa tuomiopäivä on jo tapahtunut, ja kertoili synkein äänenpainoin miten perinteinen avioliiittokäsitys on nyt murtumassa.
Kaverin nimi taisi olla Tapani Tölli - en oikeastaan kuullut hirveästi mitään, mitä hän sanoi, koska hänellä oli aivan hemmetin upea ääni. Hänen pitäisi laulaa surullista bluesia.

Viiksimies palasi myös toistamaan teoriansa taivaankappaleiden suhteesta lainsäädäntöön.

edit klo 20:42
Väsymys alkaa jo painamaan, alan hourailemaan... luulen että Einstein nousi juuri haudastaan ottamaan kantaa, mutta hän puhuu niin hiljaa etten ole varma, mitä hän haluaa.

Yhteenveto tähänastisista: Lakialoitteen kannattajilta on paljon hyvää asiaa, vastustajilta taas ei niinkään, mutta eipä sitä voi ihmetellä. On aika vaikea keksiä miten tasa-arvoista avioliittoa voisi järkevästi vastustaa, ja ei ole näköjään kukaan muukaan keksinyt. Hienoja esiintymisiä muutamalla vastustajallakin on kuitenkin ollut, kuten Tuomiopäivän Tapanilla synkkine äänineen.

Vaikea sanoa miten huominen menee. Voi olla että moraalinvartijat onnistuvat toistaiseksi viivyttämään homosaation aiheuttamaa maailmanloppua, mutta se näkyy kyllä sitten ensi vaaleissa. Olisi kyllä toisaalta ihan hauska seurata miten perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit pyörtävät vaalien alla kantojaan, mutta toivon silti että menisi jo huomenna läpi.

Tulosta odotellessa.