IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Tylsyys iskee monessa muodossaKeskiviikko 28.02.2007 00:28

~ Nomi ~ sanoo:
APPILANPAPPILANAPUPOJANPAPUPATAPANNULLAKIEHUUJAKUOHUU

Albus sanoo:
O____o kansi pois päältä

~ Nomi ~ sanoo:
moi

~ Nomi ~ sanoo:
oon hanna

~ Nomi ~ sanoo:
kukas sä oot?

Albus sanoo:
uusi hovimestarinne. hyvää päivää.

~ Nomi ~ sanoo:
kas, päivää, Jeeves

~ Nomi ~ sanoo:
nautin iltateeni kirjastossa

~ Nomi ~ sanoo:
älä unohda sokeria

Albus sanoo:
Nimi on Albus!! Ei tipu teetä ennenkuin nimi tulee kunnolla!

~ Nomi ~ sanoo:
...

~ Nomi ~ sanoo:
*rewind*

~ Nomi ~ sanoo:
kas, päivää, Albus

~ Nomi ~ sanoo:
nautin iltateeni kirjastossa

~ Nomi ~ sanoo:
älä unohda sokeria

Albus sanoo:
Hyvä on, ma'am

Albus sanoo:
Teetä *kaataa pulipuli* sokeria *kuusi lusikallista kilikili*

Albus sanoo:
*vielä yksi*

~ Nomi ~ sanoo:
Kiitos, Albus

~ Nomi ~ sanoo:
voit jatkaa töitäsi

~ Nomi ~ sanoo:
muista että pidän naamiaisjuhlat huomenillalla

~ Nomi ~ sanoo:
Kreivitär Nerinen tulee vaatimaan erikoiskohtelua

~ Nomi ~ sanoo:
ja hän ei voi sietää pähkinöitä

Albus sanoo:
*riipustaa muistiin kämmeneen* pähkinöitä kreivittärelle..

~ Nomi ~ sanoo:
sano kokille, että jälkiruoissa ei saa missään nimessä olla pähkinöitä

Albus sanoo:
Selvä on, ma'am. Muuta?

~ Nomi ~ sanoo:
ja muista että Pormestari vaimoineen saapuu myös paikalle

~ Nomi ~ sanoo:
Rva. Pormestari on lyhyenläntä ja vähintääkin norsun kokoa

~ Nomi ~ sanoo:
muista kohteliaisuus ja selkäranka häntä vastaanottaessa

~ Nomi ~ sanoo:
hän myös pelkää kuollakseen kissoja

~ Nomi ~ sanoo:
siinä kaikki. voitte mennä

~ Nomi ~ sanoo:
*siemaisee teetä pikkurilli pystyssä ryyyyyst*

Albus sanoo:
*muistiin* ..kissoja. Hyvä on ma'am.
*kääntyy lähteäkseen mutta pysähtyy* entä Vuoren Musta Velho? Jos muistatte, hän uhkasi kammottavalla kirouksella mikäli jää kutsutta.

~ Nomi ~ sanoo:
hyi kamala! tämähän on persikkateetä

~ Nomi ~ sanoo:
missä minun sitruunateeni on?

~ Nomi ~ sanoo:
ah niin tosiaan, se nukkavieru pillipiipari

~ Nomi ~ sanoo:
hmph, lähetä hänelle... pöllö tai jokin muu hänelle sopiva kirjekyyhky ja kutsu hänet juhliin

~ Nomi ~ sanoo:
hän tuskin edes vaivautuu vaihtamaan kaapuaan

~ Nomi ~ sanoo:
*ilkeä nauru* hänhän kulkee valmiiksi jo naamiaisasussa

Albus sanoo:
*kohtelias naurahdus* hyvin sanottu kuten aina, ma'am

~ Nomi ~ sanoo:
*heilauttaa välinpitämättömästi kättään ja kääntyy päivälehden puoleen* menehän nyt siitä

~ Nomi ~ sanoo:
ja muista se tee!

Albus sanoo:
*kirjoittaa kämmeneen* mansikkateetä rouvalle... Kyllä ma'am. Hyvää teehetkeä ma'am.

Telocruin - Maailma joka tuli hulluksiTorstai 15.02.2007 08:59

Ei ole paljoa kerrottavaa tästä maailmasta.
Taivas on täällä päivisin aina ankean harmaa, menneiden aikojen tehtaat ja sodat ovat samentaneet ilmakehän lopullisesti.
Auringon laskiessa taivas yhä liekehtii karmiininpunaisena, kuin muistaen yhä tulen ja veren loisteen.
Yöt ovat nykyään aina lohduttoman pimeitä. Ainoa taivaalta loistava valo tulee silloin satunnaisista salamoista, myrskytkin ovat käyneet yhä tavanomaisemmiksi.

Astelen rappioituneen kaupungin katuja. Mietin millaista täällä mahtoi olla ennen loppua. Sanomalehdet ja roskat enää peittävät katua.
Saavun entiselle kauppakadulle. Rikotut näyteikkunat ammottavat tyhjinä, kaikki käyttökelpoinen ja kelpaamatonkin ryöstettiin jo kaaoksen ensimmäisinä päivinä. Kaikki on tapahtunut hyvin nopeasti.
Lähestyessäni kumolleen kaatunutta jäätelövaunua jokin rottaa muistuttava surkea olento ilmestyy sen sisältä ja juoksee tiehensä.
Istun kadunvarren penkille ja katselen sen perään kunnes se katoaa.
Suljen silmäni ja keskityn kauas menneisyyteen.

Näkymä kadusta avautuu mieleeni, nyt näyteikkunat ovat ehjät ja katu on täynnä elämää, on helteinen kesäpäivä.
Terasseja on pystytetty ravintoloiden eteen ja olut virtaa. Jäätelövaunu on pystyssä ja viiksekäs kauppias kokoaa juuri tötteröä. Kaksi nuorta tyttöä istuu suihkulähteen suihkulähteen reunakivellä jäätelöä syöden ja nauraen.
Ryhmä miimikoita esittää mykkää näytelmäänsä keskellä kävelykatua. Heidän näkemisensä karmii minua jollain oudolla tavalla. Ei se johdu heidän esityksestään, he ovat oikein taitavia. Mutta nuo valkoiset, ilmeettömät kasvot tuovat mieleeni kammottavia asioita vaikka en uskokaan että se on heidän tarkoituksensa.

Vieressäni penkillä istuu nainen sanomalehteä lukien. Hänellä on aurinkolasit ja hän on sitonut hiuksensa huivilla. Kumarrun lähemmäs nähdäkseni lehden päivämäärän sillä en ole varma kuinka kauas menneisyyteen mieleni on minut kuljettanut.
Ei pelkoa että nainen aistisi läsnäoloni, hän on kuollut jo aikoja sitten. Tämä on vain muistoa, kuin elävää kuvaa.
Hyvin elävää itseasiassa, pystyn haistamaan hänen parfyyminsa ja piparmintun tuoksun hengityksessä. Hikipisarat valuvat hiljaa hänen rintojensa väliin mutta kuumuus ei vaikuta häiritsevän häntä. Hän on täysin keskittynyt lukemaansa.

"...kiistää huhut levottomuuksista..." ehdin lukea otsikkoa ennenkuin hän kääntää sivua.
Yläreunassa lukeva päivämäärä kuitenkin paljastaa että näkemäni aika on lähellä loppua. Ehkä kymmenen vuotta, korkeintaan niin kauan on enää aikaa.
Sivelen naisen hiuksia vaikka tiedänkin ettei hän voi kuulla tuntea kosketustani. Mietin millainen hänen elämänsä mahtaakaan olla.
Aurinkolasien takia en näe hänen silmiään, mutta hän ei näytä vanhalta, ehkä muutaman vuoden yli 20 vuotiaalta. Odottaako rakastava poikaystävä tai aviomies häntä jossain? Onko hänellä lapsia? Kuinka paljon hän tulee menettämään sodan syttyessä?
Tai on jo menettänyt, muistutan itselleni. Vuosia sitten. Kosketan vain kummitusta. Kurkkuani kuristaa yhtäkkiä ja mieleni tekee itkeä.
Katsahdan takaisin suihkulähteelle. Jäätelöä syöneet tytöt ovat lähteneet. Kaikki alkaa näyttämään harmaammalta. Aikani on täynnä.
Kumarrun vielä kerran naisen puoleen ja suutelen hänen korvaansa. Katseeni hämärtyessä olen näkevinäni hänen käännähtävän hämmästyneenä puoleeni ja riisuvan aurinkolasit. En ehdi nähdä hänen silmiensä väriä.

Avaan silmäni taas tuttuun ankeaan maailmaan. Nainen on poissa, samoin kuin jäätelönmyyjä ja kaikki muutkin kummitukset. Poissa on myös auringonvalo.
On viileää, värähdän ja nousen seisomaan. Venyttelen kankeita käsivarsiani ja niskaani, ja ehdin juuri huomata silmäkulmasta kuinka erään toisen kerroksen ikkunan takana verho liikahtaa.
Kylmä hiki nousee iholleni, mutta en anna hermostumisen näkyä käyttäytymisessäni.
Lasken käteni ja olen katselevinani katua eteenpäin, tarkkaillen kuitenkin silmäkulmasta ikkunaa. Ehkä se ei ollutkaan mitään... Ja taas, verhoa raotetaan!
Käännän päätäni sen verran että voin nähdä tarkemmin, mutta saman tien minun on käännettävä katseeni pois. Kasvot ovat painautuneet likaista ikkunaa vasten, ja millaiset kasvot!
En tahdo nähdä enempää. Oli virhe tulla tänne, ajatella jos minut olisi yllätetty uneksiessani menneisyydestä! Mikä houkka olinkaan jättäessäni itseni täysin suojattomana näkyvälle paikalle, onneksi uni päättyi ajoissa.
Hillitsen haluni sännätä juoksuun, sen sijaan lähden tasaista vauhtia kävelemään katua tulosuuntaani. Yritän pysyä rauhallisena vaikka kiihtyneessä mielentilassa kuvittelen jokaisen sivuuttamani oven ja ikkunan taakse rappioituneita olentoja valmiina hyökkäämään kimppuuni.

Älkää käsittäkö minua väärin, minun käy sääliksi verhon takana piileskellyttä ihmisen rauniota, mutta en pystyisi millään tavalla auttamaan häntä. Ainoa apu jota tällaiselle olennolle enää voi antaa, on ampua laukaus hänen niskaansa, enkä pystyisi sellaiseen vaikka minulla olisikin ase.
Hänen silmänsä. Jopa likaisen ikkunalasin läpi kykenin näkemään että niissä silmissä asui vain hulluus, hirvittävä hulluus ja nälkä.
Ei rahtuakaan ihmisyyttä, ei pienintäkään jälkeä inhimillisistä tunteista. Ei edes vihaa, tuota ihmiselle tyypillisintä tunnetta, näkynyt tuossa katseessa. Hän olisi repinyt minut kappaleiksi ilman mitään vihamielisyyttä, tappanut minut vain koska ei tunne muutakaan tapaa kohdella elävää olentoa. Ja tietysti nälän takia.
Tiedän mistä puhun, olen tavannut hänen kaltaisiaan aiemminkin tässän kirotussa maailmassa.

Käännyn juuri kulman taakse satamakadun risteyksessä, kun kuulen oven kolahtavan taaempana. Enempiä miettimättä säntään juoksuun etsien katseellani mitä tahansa piilopaikkaa.Tien toisella puolella on suuri ravintolarakennus jonka pariovet ammottavat auki, turvapaikka.
Hölkkään ravintolan ulkoportaille asti ja pysähdyn katsomaan taakseni. Ei näy ketään, enkä myöskään kuule mitään oman jyskyttävän pulssini lisäksi.
Hengähdän vielä hetken portailla ja aion juuri nousta ravintolan ovelle kun epämiellyttävä haju pysäyttää minut. Käristyvän lihan tuoksu leijailee ravintolan sisältä. En halua tietää enempää, kompuroin kauemmas ovesta ja portaikosta. Oviaukko ei enää tuo mieleeni turvapaikkaa vaan hirviön kidan.
Juoksen taas, juoksen kohti rautatieasemaa josta saavuin useita tunteja aiemmin.
Ennen automaattisesti toimineet liukuovet ovat jo aikoja sitten jumiutuneet mutta väännän niitä hartiavoimin auki kunnes mahdun sisään. En käynyt itse rakennuksen sisällä tullessani, olisi ehkä pitänyt.
Sisäpuolella on joskus ollut kahvila, tyhjät pöydät ja tiski houkuttavat minua jäämään hetkiseksi ja uppoutumaan paikan muistoihin, mutta en uskalla ottaa riskiä.
Astelen peremmälle suureen huoneeseen, lattialla lojuu roskia ja alumiinituoleja, keskellä lattiaa on suuri ruosteenvärinen läntti joka tuoksuu kuivuneelle verelle.
Likaisen lasiseinän rikkonaisista ruuduista puhaltava ilmavirta liikuttelee hiljaa roskia, ja jotain katonrajassa roikkuvaa joka kilahtelee hiljaa hämärässä. Katson ylös ja järkytyn, mutta tarkemmin ajatellen näky on ehkä enemmän surullinen kuin kauhistuttava.

Alaston, riutunut nainen riippuu korkealla ketjujen varassa. Ei epäilystäkään että hän on kuollut, lattialla oleva veri on hänestä vuodatettu. Anorektisen vartalonsa lisäksi hänessä ei kuitenkaan näy mitään silmiinpistäviä säteilysairauden merkkejä, eikä hänen kuolemastaan voi olla montaa päivää aikaa. Kaupungissa saattaa siis yhä olla muutakin asutusta kuin rappio-olennot, joskaan en ole varma ovatko he sen miellyttävämpiä päätellen siitä mitä tälle naiselle on tehty. Selvää on kuitenkin että rappiomutantit eivät ole nostaneet häntä tuonne ylös ja viiltäneet hänen kurkkuaan auki, tämä on tietoisen ihmisen työtä. Värähdän.

Nämä mietteet eivät tee oloani yhtään turvallisemmaksi, ja vaikka en edelleenkään kuule takaa-ajon merkkejä, haluan päästä nopeasti pois täältä. Vilkaisen korkealla olevaa kelloa, ikäänkuin tavan vuoksi, sillä se on ollut pysähdyksissä ikuisuuden. Taas tunnen houkutusta uppoutua paikan muistoihin, herättää uinuvat kummitukset. Päätän että palaan tähän kaupunkiin vielä jonain päivänä, ja otan selvää miksi tuntemattoman naisen oli kuoltava noin kauhealla tavalla.
Huoneen perällä toiset liukuovet ovat valmiiksi auki ja astun asemalaiturille. Kauaa ei onneksi tarvitse odottaa, kuulen jo junan kaukaisen jyrinän. Puoliksi odotan äänen kuuluttavan: "Telocruinin pikajuna saapuu raiteelle yksi", mutta ikivanhat kaiuttimet pysyvät mykkinä. Hyvä vain, olisin järkyttynyt kuollakseni. Ajatus hymyilyttää minua silti.

Mustanpuhuva juna pysähtyy kirskuen laiturille, kuten se tekisi vaikken olisikaan täällä.
Vaunujen ovet aukeavat sihahtaen mutta ketään ei tule ulos. Yllättyisin jos tulisi.
Juoksen junan sivua tarkkaillen vaunujen ikkunoita, useimmissa vaunuissa hohtaa punainen valo, yksi on täysin pimeänä. Lopulta löydän vaunun jonka valaistus on tuttua loisteputken valkoista, ja kiiruhdan ovesta sisälle. Juuri ajoissa ennenkuin ovet sulkeutuvat ja juna lähtee taas liikkeelle. Se ei koskaan viivy pitkää aikaa.
Vaunu on tyhjä, mikä ei sekään yllätä minua. Käyn istumaan ja teen oloni mukavaksi, nyt olen ainakin periaatteessa turvassa.
Katselen yhä nopeammin ohi kiitäviä maisemia ja ajattelen maailmaa joka on tullut hulluksi.
Ihannemies

Jos ihannemiehesi olisi eläin, hän olisi

(x) Kissapeto
( ) Koira
( ) Lammas
( ) Karhu
( ) Kukko
( ) Aasi
( ) Sika
( ) Hirvi
( ) Apina
( ) Rotta
( ) Vaaksahainen
( ) Joku muu, mikä:

Jos ihannemiehesi olisi vuodenaika, hän olisi:

( ) Talvi
( ) Kevät
( ) Kesä
(x) Syksy

Jos ihannemiehesi olisi hirviö, hän olisi:

( ) Lordi
( ) Kita
( ) Amen
( ) Ox
(x) Dracula
( ) Zombie
( ) Godzilla
( ) Ihmissusi
( ) King Kong
( ) Tiamat - Pakko huomauttaa että Tiamat on jumalatar, eli siis nainen. :P Kukahan tämänkin testin on laatinut, vai onko jossain kökkökauhuleffassa sitten käytetty tuota nimeä, en tiiä
( ) Kerberos
( ) Joku muu, mikä:

Jos ihannemiehesi olisi maalaus, hän olisi:

( ) Picasson maalaus
( ) Salvador Dalin maalaus
( ) Japanilainen maalaus
( ) Afrikkalainen maalaus
( ) Luolamaalaus
( ) Jackson Pollockin maalaus
( ) Akseli Gallen-Kallelan maalaus
( ) Leonardo da Vincin maalaus
( ) Claude Monetin maalaus
(x) Jonkun muun, kenen: Ei mikään noista oikein viehätä. Sanotaan Derek Riggs!

Jos ihannemiehesi olisi säätila, hän olisi:

( ) Auringonpaiste
( ) Läkähdyttävä helle
( ) Pakkanen
( ) Ukkonen
( ) Tuuli
( ) Sade
( ) Lumisade
( ) Pilvinen sää
( ) Räntäkeli
(x) Sumu

Jos ihannemiehesi olisi ääni, hän olisi:

(x) Suden ulvonta
( ) Vihellys
( ) Karjaisu
( ) Kissan kehräys
( ) Koiran haukku
( ) Kukon kieunta
( ) Puron solina
( ) Hyräily
( ) Kuiskaus
( ) Joku muu, mikä:

Jos ihannemiehesi olisi maisema, hän olisi:

( ) Korkea vuori
( ) Saharan erämaa
( ) Grönlannin jäätikkö
( ) Vihreä laakso
( ) Havumetsä
( ) Sademetsä
( ) Meren aava
( ) Vesiputous
( ) Rotko
(x) Järvimaisema

Jos ihannemiehesi olisi sarjakuvahahmo, hän olisi:

( ) Lassi (Lassista ja Leevistä)
( ) Hämähäkkimies
( ) Mustanaamio
( ) Karvinen
( ) Jere
( ) Wagner
( ) Taikuri Hauru
( ) Muumipappa
(x) Joku muu, mikä: Jackie Estacado

Jos ihannemiehesi olisi LOTR-hahmo, hän olisi:

( ) Aragorn
( ) Legolas
( ) Frodo
( ) Klonkku
( ) Gandalf
(x) Joku muu, kuka: Plääh, ei siinä ollu ketään kivoja. Joku niistä haamuista vaikka.

Jos ihannemiehesi olisi vitsi, hän olisi:

( ) Tuhma vitsi
( ) Älykäs vitsi
( ) Huono vitsi
(x) Kuoliaaksinaurattava vitsi
( ) Kuiva vitsi
( ) Kerro mikä vitsi:

Jos ihannemiehesi olisi jalokivi, hän olisi:

( ) Rubiini
( ) Safiiri
( ) Timantti
( ) Smaragdi
( ) Topaasi
( ) Zirkoni
( ) Tiikerinsilmä
(x) Joku muu: Öh. En kovin välitä jalokivistä.

Jos ihannemiehesi olisi musiikkia, hän olisi:

( ) Klassinen sinfonia
( ) Poppia
( ) Rokkia
( ) Diskoa
( ) Teknoa
( ) Heviä
(x) Metallia
( ) Jotain muuta, mitä:

Jos ihannemiehesi olisi soitin, hän olisi:

( ) Kitara
( ) Rummut
( ) Basso
(x) Huilu - Ilman turhia kaksimielisyyksiä
( ) Tamburiini
( ) Kongi
( ) Xylofoni
( ) Haitari

Jos ihannemiehesi olisi symboli, hän olisi

( ) Yin&yang
( ) Kysymysmerkki
( ) Huutomerkki
( ) Piste
( ) @
( ) XXX000
( ) Pääkallo
( ) Risti
( ) Nurinpäin risti
( ) Sydän
( ) Biohazard
( ) Radioactive
(x) Joku muu, mikä: A

Jos ihannemiehesi olisi makeinen, hän olisi:

( ) Suklaa
(x) Salmiakki
( ) Hedelmäkarkki
( ) Toffee
( ) Konvehti
( ) Turkinpippuri
( ) Marmeladi
( ) Joku muu, mikä:

Jos ihannemiehesi olisi väri, hän olisi:

( ) Musta
( ) Valkoinen
(x) Punainen
( ) Keltainen
( ) Sininen
( ) Vihreä
( ) Joku muu, mikä:

Ihannemiehesi iho on

( ) Vaalea
( ) Tumma
( ) Ruskettunut
(x) Sileä
( ) Karhea
(x) Arpinen
( ) Tatuoitu
(x) Karvaton - sopivissa paikoissa karva jees, muttei mikää lumimies!!!
( ) Karvainen

Ihannemiehesi tuoksuu

( ) Hieltä
( ) Dödöltä
( ) Elukalta
( ) Myskiltä
(x) Savulta
( ) Salmiakilta
(x) Metsältä
( ) Äijältä
( ) Heiniltä
(x) Kiehtovalta
( ) Ei miltään

Ihannemiehesi ääni on

( ) Kirkas
( ) Kova
(x) Seksikäs
(x) Pelottava
( ) Rauhoittava
( ) Matala
(x) Käheä
( ) Karhea

Ihannemiehesi huonoja puolia ovat

( ) Petostelu
( ) Retostelu
( ) Uhoilu
( ) Tuhoilu
( ) Valehtelu
( ) Juopottelu
( ) Sauhuttelu
( ) Naipottelu
( ) Liian kova kysyntä markkinoilla
(x) Huumeilu
(x) Tappelu
( ) Kiroilu
(x) Laiskuus
( ) Epäsiisteys
( ) Ylimielisyys
( ) Ilkeys
( ) Välinpitämättömyys
( ) Vittuilu
( ) Murjottaminen
( ) Kuuntelemattomuus
- Hahah :D Kovin vähän paheita sopii olla.


Ihannemiehesi on:

(x) Eläinrakas
( ) Vihaa elukoita
( ) Omistaa elukoita - Saa niitä kyl olla muttei tarvii :p
( ) Itse elukka
( ) Allerginen
(x) Omistaa mielikuvituseläimen - Miksei :D

Heikki seikkailee taas!Tiistai 16.01.2007 05:22

Kakkos episoodi myöhästyi luvatusta ajankohdasta, siitä pahoittelut sarjan ainoalle fanille. ;<
Nyt Heikki löytyy omilta kotisivuiltaan http://www.freewebs.com/hseikkailut/ koska tarina muuttuu synkemmäksi ja saa sellaisia piirteitä jotka eivät ole välttämättä soveliasta luettavaa alle 7 vuotiaille.
JOS SIIS OLET ALLE 7 VUOTIAS NIIN ÄLÄ VIERAILE NÄILLÄ SIVUILLA, MENE MIELUUMMIN VAIKKA http://www.happytreefriends.com TAI http://www.stickdeath.com NE OVAT LAPSILLE SOVELIAAMPAA VIIHDETTÄ!
Tai no oikeestaan menkää minne mielitte, sensuuri on turhaa typeryyttä, piti vain sanoa noin omatuntoa puhdistaakseni. :-P

Jatkossa kirjoitan ehkä harvemmin kuin kerran kuussa, paitsi jos Heikin suosio sattuisi yhtäkkiä nousemaan huikealla tavalla mikä toki hieman kannustaisi!
Edelleen suosion kasvaessa myös voisi vieraskirjan tapaisen lätsäyttää sivulle, mutta nyt vielä päiväkirja käyköön pas..palautelaatikosta.
Kiitos.

No voi vittuasdlolloloolooheeheeeTorstai 21.12.2006 18:42

Ei voi muutakuin nauraa tuolle ilmavoimien yhteisölle :'D Yritys aivopestä nuorisoa maanpuolustusmieliseksi vai mitä vittua, ehkä galleria on kuitenkin vähän väärä paikka militaristinyhveröiden etsimiseen, 90% yhteisöön liittyneistä vinkuu "saanx sälää!!!!111 plzzz!!" ja lopuista suurin osa on mukana kertomassa miksi EIVÄT pidä ilmavoimista. =)
Että jatkakaa samaan malliin, taivaan soturit, hyvä tietää että pilvemme ovat turvassa.

Mitä tämä onSunnuntai 26.11.2006 08:56

Rakas päiväkirja, on tullut taas aika kirjoittaa viime aikojen tapahtumia ylös toisten kauhuksi ja murheeksi. Minulla on huolestuttavaa kerrottavaa.
Viime aikoina minulla on usein ollut kummallinen olo ja kaikenlaista outoa on sattunut... Uhkaavat unet vainoavat minua päivisin, keittiö haisee palaneelle muoville, vessassa kuuluu aavemaista musiikkia.(Itse en sitä kuule mutta eräs arvovaltainen vieraani kertoi kuulleensa..!)
Nämä ovat kaikki mitä huolestuttavimpia enteitä.

Ja aina yön saapuessa nousen huojuvaan kellotorniin ja tähystelen kaukoputkella taivaanrantaa, varmana siitä että minua piinaavien aavistuksien syy olisi siellä jossain.
Katseeni tavoittaa vain pimeyttä, synkkyyttä ja rappiota, muodottomia hirviöitä laahustamassa ympäriinsä saalista etsien, palavia taloja, rauniokaupunkeja, ahh rakas valtakuntani, vaan ainoatakaan huolestuttavaa seikkaa en havainnut. Ennenkuin tänä yönä tuo tuntematon kauhu lopultakin näyttäytyi minulle!
Saatoin havaita sen ilman kiikariakin, astuessani tornia kiertävälle parvikäytävälle. Kaikkialla linnan ympärillä hohtava valkeus levisi ympäri mustunutta maata, peittäen myös kuolleet puut ja terävät kalliot hunnullaan.

Kohotin käteni ja aloin kutsumaan pimeyden voimia avukseni. Mustia varjoja ilmestyi piirittämään linnaa pysäyttäen valkean hehkun etenemisen viime hetkellä!
Lunta, sitä se oli, vaan kovin outoa ja uhkaavaa sellaista... Tavallisesti lumi on täällä harmaata ja sulaa nopeasti pois, ei sen pitäisi kimmeltää tuolla tavalla!
Loin katseeni kaukaisuuteen ja havaitsin liikettä lumipyryssä. Kohotin kaukoputken taas silmieni eteen ja tiirasin tarkemmin, jospa uskolliset hirviöni ovat tulossa auttamaan minua. Muttakun ei! Ne pelkurit luikkivat koloihinsa piiloon talven tieltä.
Aivan toisenlaiset olennot liikkuivat kohti linnaa, pyöreämuotoisia ja valkoisia ne olivat, porkkananenät ja nappisilmät hymyilevien suiden yllä, tunnistin ne lumisotureiksi!
Tiesin heti kuka tästä on vastuussa, nimittäin Joulupukki joka eräässä toisessa maailmassa on melkein naapurini, mokoma ukkeli on aina yrittämässä tuoda joulun henkeä tänne kaikista vastusteluista huolimatta.
Hyinen viima kantoi mukanaan iloisia lauluja ja piparkakun tuoksua, ahh en olisi voinut kestää kauempaa joten livahdin takaisin tornin pimeään portaikkoon.

Nyt istun pimeässä kellarissa tätä kirjoittamassa. Yön demonit puolustavat linnaa viholliselta mutta Joulupukki on väsymätön ja joulun taika on mahtavaa.
En tiedä kauanko selviämme. Minun täytyy saada apua!
Otin jopa yhteyttä itse arkkipahaan, herra Saatanaan, ja valaisin hankalaa tilannettani vihjaisten että nyt olisi sopiva hetki korvata niitä pimeyden hommia joissa olen häntä joskus jelppinyt..! Mutta helvetin herran mielestä kärsimys tekee hyvää ja niinpä hän ystävällisyydessään kieltäytyi auttamasta. Mokoma piru!

Hrrrrh... joulun kellot kilisevät, kuulen sen jopa paksujen kiviseinien läpi. Mieli täyttyy väkisinkin iloisista ajatuksista... AARGHHHHVITTU!!
Mutta on pakko terästäytyä, pakko pysyä lujana...
Pakko...

Taas näitäLauantai 18.11.2006 04:31

ONKO SINULLA?

1. Kylmä: On.
2. Jano: Ei
3. Ikävä: On
4. Auto: Ei
5. Flunssa: Ei

MITÄ AIOT TÄNÄÄN TEHDÄ?

1. Tanssia: Tuskin
2. Juosta: Toivottavasti ei tarvii
3. Laulaa: En
4. Hankkia perhen lisäystä: En
5. Mennä ulos: En

ONKO SINUA KOSKAAN?
1. Uhattu millään aseella: Jollai palikalla joskus
2. Hakattu: On
3. Ryöstetty: Ei (niin että tietäisin)
4. Heitetty järveen: Ei (niin että muistaisin)
5. Käsketty tekemään jotain sellasta mitä kadut nykypäivänäkin: Katuisin varmasti jos olisin totellut.

MITÄ MIELTÄ OLET?

1. Homoista: Lisää heitä
2. Maahanmuuttajista: Heitäkin lisää
3. Naisista: Niitä on tarpeeksi
4. Menneisyydestäsi: En jaksa miettiä

OLETKO KOSKAAN?

1. Syönyt muurahaisia: En
3. Sammunut pusikkoon ja herännyt aamulla: En
4. Ollut rakastunut: Olen
5. Lyönyt ketään: JooOlipa turha homma

Google (pöllin!)Sunnuntai 22.10.2006 02:44

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.


1)
Alpo on ollut poikasesta asti mukana porohommissa ja hänellä on aina ollut myös koiria apuna
-vai että

2)
Vaikka Alpo on asunut Läänemaalla jo runsaat kymmenen vuotta, on hän edelleen Suomen kansalainen ja Raahen Saloisten seurakunnan jäsen.
-no en kyllä ole minkään seurakunnan jäsen! >:O

3)
M/A Alpo on dieselhinaaja Oulussa, Toppilan satamassa.
-no äh.. :'I tiiän että oon läski mutta...

4)
Alpo on kiva ratsastaa. Mutta sillä on joskus huonoja päiviä. Pidämme Alposta siksi, koska se on sopivan suuri, mukavan itsepäinen ja vaativa. mutta jos se juntturoi niin tunti on pilalla.
-vai niin :-D

5)
Entäs tämä: Alpo on löytänyt itselleen naisen! Siis mitä vittua?!
-Niin olen <3

6)
Alpo on ollut jo kahdessa kodissa, mutta jostakin syystä palautettu kummallakin kerralla takaisin.
-huoh.. nii en kelvannu. :(

7)
Ainon pyynnöstä ilmoitan, että monen tuntema rakas ja lutuinen, kesy albiinopoika Alpo on nyt poissa.
-ääh. :( nomut hän on nyt paremmassa paikassa. :|

8)
Lahosta ja ruosteisesta laivankuoresta poiketen edellä olevassa aloitteessa mainittu Alpo on täysi museoesine.
-olipas kiltisti sanottu.

9)
Alpo on Jarnon paras ystävä jo nuoruusvuosilta.
-kuka on Jarno..

10)
Alpo on suomalainen miehen etunimi.
-ihanks! :O

ViestiTorstai 12.10.2006 07:27

Oli jo myöhäinen yö kun lopulta kipusin portaita ylös Juonitteluhuoneesta, salaperäisestä kammiosta jossa olin astraaliyhteydessä erääseen pimeään velhottareen jonka kanssa tapaamme punoa kavalia juonia!
Ylös portaita linnan muurinharjalle veivät askeleeni, raittiiseen yöilmaan.
Syvennyin niin kovin ihailemaan kolkkoa kuun valaisemaa maisemaa että melkein säikähdyksestä putosin muurilta kun kuulin lähestyvää siipien läpyttelyä ja näin valkoisen välähdyksen. Mieleeni hiipi heti ajatus että enkelisoturi on lähetetty hakemaan minua taivaalliseen tuomioistuimeen vastaamaan lukemattomista hirmuteoistani! Kavahdin ja astuin kohti muurinreunaa, mieluummin hyppäisin teräviin kallioihin!
Vaan helpotukseni oli suuri kun totesin läpsyttelijän tavalliseksi kyyhkyseksi, lumivalkoinen ja kaunis se oli eikä näyttänyt lainkaan pelkäävän vaan laskeutui ojennetulle kädelleni sitä kutsuessani. Hymyillen väänsin siltä niskat nurin ja lähdin kohti linnan keittiötä, lintu toisi hyvää vaihtelua tavallisesti pelkistä nuudeleista koostuvaan ruokavaliooni.

Näppärästi kynin kyyhkysen ja paloittelin sen kattilaan kiehumaan. Heittäessäni yläjäämäpalasia lattialuukusta mörköluolaan huomasin linnun koipeen kiinnitetyn pienen lieriön. Kirjekyyhky, tajusin. Ilmankos tuli niin tottelevaisesti luokse! Hohoo!
Päätin säästää viestin ruokalukemiseksi koska olin jo ehtinyt lukea keskiviikon Akun.

Kyyhkynen maistui vallan erinomaiselta nuudelien ja tomaattikastikkeen kera! Makunautinnosta hymisten avasin lopultakin viestin ja tunnistin heti velhoystäväni Ewilin käsialan.
"Parahin Albus" viesti sanoi. "Pitkä aika on päässyt vierähtämään edellisestä kohtaamisestamme!"
Nyökkäsin ja siemaisin viiniä tuota tapaamista muistellessani. Sitä en heti unohtaisi. Eivätkä unohtaisi Lugaan asukkaatkaan. Eloonjääneet siis.
Jatkoin lukemista. "Siltä varalta että olet unohtanut, muistuttaisin sinua sovitusta vierailupäivästäni joka on tämän viikon perjantai." vilkaisin ihmeissäni kalenteria. Totta tosiaan, perjantain kohdalla oli verellä piirretty paha silmä! Olin melkein unohtaa!
"Odotan luonnollisesti että vierashuone on valmistettu asiaankuuluvalla tavalla..."
Virnistin itsekseni. Kyllä vain, vierashuone on varustettu myrkkyskorpioneilla ja ansoilla!
"Huomautan että tällä kertaa olen varautunut myrkkyskorpioneihin ja ansoihin" viesti jatkoi. Kirosin.
"Viikonlopusta tulee varmastikin ikimuistoinen enkä sen vähempää odotakaan!
Allekirjoitus: Kreivi Ewil"
Murahdin ja pistelin viimeisenkin kyyhkysenpalan poskeeni, sitten huomasin että viesti jatkui vielä.
"ps. Toivon että kirjekyyhkyni palaa kunnossa kotiin. Se on arvostettu Kadathin unikyyhky joita on hyvin hankala saada kiinni." Röyhtäisin ja mietin että kyyhky on varmaankin arvostettu erinomaisen herkullisuutensa takia.
"Jotkut ovat erehtyneet pitämään kyyhkyjä syömiskelpoisina niiden erinomaisen herkullisuuden takia" jatkui Ewilin kirjoitus, "ja sen takia kyyhkyt ovatkin olleet suosittu keino hankkiutua eroon hankalista kuninkaista." Mitä pirua???
"Kadathin unikyyhkyt ovat maailman myrkyllisimpiin kuuluva eläinlaji. Siksi toivonkin ystävä hyvä ettet ole tavoillesi ominaisesti syönyt viestintuojaani." Vahingonilo oikein tihkui kirjoituksesta. Mokoma kieroilija!
Aloin jo tuntemaan huimauksen ja lähdin kompuroimaan kohti loitsutarvikehuonettani josta toivottavasti löytäisin lääkkeen. Pääni tuntui olevan suorastaan irrallaan ja se kolahtelikin kiviseiniin joka askeleella, mennessäni kirosin Ewilin nimeä ja toisaalta nostin hattua ovelalle siirrolle.


Mutta tämä roistomainen temppu kostetaan, ystävä hyvä. ;)

Pöllin tänKeskiviikko 11.10.2006 07:17

((Äh! Yritin pitää päiväkirjani puhtaana näistä tämmöisistä mutta Perkeleen nimeen menkööt sitte tämän kerran. x___X))

1. Etunimi? Alpo

2. Nimettiinkö sinut jonkun mukaan? Ehkä äitin enon. En kyllä oo varma.

3. Luettele lempinimesi: Albus, Pulppu, Pamela, YKK.. noita siedettävämpiä.

4. Syntymäpäiväsi? 31.12

5. Nimeä joku, jolla on sama syntymäpäivä kuin sinulla: Enkä

6. Asumismuotosi? Yksiö tai linna, tai toisinaan luola. :D Riippuu siitä missä todellisuudessa milloinkin huitelen. ^^

7. Kengänkokosi? 46 x)

8. Vasen- vai oikeakätinen? Oikee.

9. Hiusten väri? Mustat tällä hetkellä mutta pian ne on tummanruskeet taas.

10. Silmien väri? Jotain vihreetä tai sinistä

11. Pidätkö piilolinssejä? En

12. Onko sinulla tatuointia? Ei.

13. Lävistyksiä? Ei

14. Poltatko? Lopetin

15. Juotko? Harvemmin enää :(

16. Oletko koskaan juonut itsesi niin huonoon kuntoon, ettet muista mitään? Kyl mä jotain muistan.

17. Lempijuomasi? Vihree tee, rooibos, tai sitte joku oma yrttisekoiluni.

18. Lempiruokasi? Nuudelit Albuksen tapaan x)

19. Lempijälkiruokasi? Mikä vaan mikä on hyvää

20. Lempijäätelömakusi? Se yks espressojäätelö oli hyvvää

21. Lempivärisi? Musta ja sininen

22. Lempiurheilulajisi? Nunchakun heiluttelu

23. Lempikuukautesi? Syksyn kuukaudet

24. Lempituoksusi? Aprikoosiviinin ja menttolitupakin yhistelmä ;P

25. Lempiäänesi? Kahvinkeittimen porina tai Kingin laulu, hankala päättää

26. Vuoden lempipäiväsi? Ööö. Niitä lienee pari mutta en jaksa muistella.

27. Uskotko jumalaan? Joo mut en kristinuskon.

28. Pidätkö presidentti Bushista? Hulvaton heppuli. Olisi miellyttävää vieritellä se portaita alas.

29. Onko sinulla nettipäiväkirjaa/blogia? No tämä mihin nyt riipustan. Ja pari muutakin mutta niihin en oo jaksanu kirjotella. Miksi pirussa kirjotan edes tähänkään nyt.. aargh. x___x

30. Avaatko kengännauhasi, kun otat kengät pois jalasta? Avaan ne sitten kun yritän änkee kengät takasi jalkaan.

31. Montako tyynyä käytät nukkuessasi? Yhtä.

32. Esitätkö tähdille toiveita? No joo

33. Katsotko vielä lapsille suunnattuja TV-ohjelmia/elokuvia? No jos turtles ja power rangers on lapsille. Onko ne? :|

35. Onko kukaan sanonut sinun muistuttavan jotain julkkista? Jep.

36. Jos olisit värikynä, mikä olisit? Joku pureskeltu tussi.

37. Pidätkö lentokoneella matkustamisesta? Enpä tiiä kun en oo kokenu.

38. Kokeilisitko/oletko kokeillut benji-hyppyä? En ole mutta kokeilisin, tarttis vaan juoda ihan vitusti että pystyisin hyppäämään. ;___;

39. Oletko koskaan laulanut yleisön edessä? Kröhöm.. kyl

40. Monellako keikalla olet ollut? En monella.

41. Onko sinulla iPodia? Ei.

42. Imuroitko musiikkia (Internetistä)? Joo.

43. Montako lainvastaista asiaa olet suorittanut? Öhöm!! Pari. =D

44. Oletko koskaan ampunut aseella? En ilmakivääriä järeemmällä. :-P

45. Oletko koskaan tärvellyt tosissasi ja tahallasi toisen omaisuutta? No joo. :( Mut pari kertaa jopa ihan hyvästä syystä!

46. Oletko koskaan lyönyt vastakkaista sukupuolta olevaa henkilöä? Piiskalla.

47. Oletko koskaan vahingoittanut itseäsi tahallasi? Joop.

48. Suurin virheesi? Niitä on niin helvetisti. x___X

49. Mikä on kotoa katsottuna kauimmainen piste? Riippuu mihin suuntaa kattoo.. järven yli näkyy kaukasia valoja tuolla.

50. Jos voisit matkata minne tahansa, minne menisit? Yhteen kivaan maailmaan. :)

51. Millainen on unelma-autosi? Talo jossa ois pyörät. Ja sais lentääkin mieluusti.

52. Oletko sinut pituutesi kanssa? Joskus tekee mieli olla lyhyempi. Ja joskus pidempi. o.O

53. Pidätkö käsialastasi? En mutta onneks ei tarvii kirjottaa käsin.

54. Pidätkö itseäsi vahvana? Jaksan nostaa haarukan suuhun.

55. Mistä pidät itsessäsi vähiten? Inhoan tasapuolisesti monia asioita itsessäni mutta mitään niistä en nyt ala selitteleen.

56. Nimeä jotain fyysistä, mistä itsessäsi pidät? Armas luurankoni, vielä kertaakaan et ole mistään paikasta murtunut. <3

57. Nimeä jotain ei-fyysistä, mistä itsessäsi pidät? Ruokahaluni.

58. Jos olisit joku muu, olisitko itsesi ystävä? Riippuu siitä kuka olisin.

59. Ketä ikävöit eniten? En kerro teille.

60. Homoavioliittojen puolesta vai vastaan? Puolesta.

61. Oletko homofobinen? En kyllä. :)

62. Oletko biseksuaali? Vähän. ^^ Jos nyt voi sanoa että vähän. :P Ehkä sittenki paljon.

63. Ensimmäinen asia, jonka huomaat vastakkaisessa sukupuolessa? Riippuu ihan tilanteesta.

64. Onko sinulla ollut vastakkaista sukupuolta olevaa vierasta asunnossasi? On.

65. Minne haluaisit mennä ensitreffeillä? Öö.

66. Kuvaile täydellisiä treffejä: En tiedä. Mikä tahansa tilanne voi muuttua täydelliseksi mutta ei sitä pysty etukäteen suunnittelemaan semmoiseksi. :p

67. Onko kukaan laulanut tai soittanut (musiikkia) sinulle henkilökohtaisesti? On.

68. Onko sinua suudeltu ilotulituksen aikana? On.

69. Milloin sait ensisuudelmasi? En kerro. :-)

70. Onko joku yli 10 vuotta sinua vanhempi yrittänyt iskeä sinut? On. x)

71. Mikä sytyttää sinua? Hyvin omituiset asiat. ^^'

72. Mikä tappaa kiinnostuksesi? Jos saa toisesta vaan semmosen tunteen.

73. Oletko ujo? Joskus.

74. Oletko liian ujo pyytääksesi ketään ulos? En.

75. Oletko varattu vai sinkku? Varattu. :)

76. Oletko koskaan rakastanut ketään? Olen ja rakastan.

77. Kelle sanoit viimeksi rakastavasi tätä? Sinille. <3

78. Milloin itkit viimeksi? Toissapäivänä.

79. Oletko koskaan itkenyt ilman hyvää syytä? Aina mulla joku syy on ollu, en vaan oo tienny sitä välttämättä. :p

80. Oletko kiinnostunut jostain henkilöstä juuri nyt? Riippuu millä tavalla. :D

81. Koti pois lukien, missä kävit viimeksi? Kaupassa.

82. Mitä kirjoja luet tällä hetkellä? Harry Potteria(joo vaikka haukunki niitä ni silti tykkään oikeestaan ;____;), ja paria Castanedan kirjaa.

83. Mikä on tämänhetkinen lempikappaleesi? En ossaa sanoo, joku Kingin biiseistä. :) Moonlight tai Follow the wolf tai Sarah's Night. ^^

84. Mitä hiirimatollasi on? Hiiri.

85. Mitä katsoit eilen illalla TV:stä? En mitään.

86. Kenet haluaisit tavata juuri nyt? Öö tavata? No jos omaa kultaa ei lasketa niin jonkun hämäristä unihahmoistani. o.O

87. Jos voisit olla jonkun kanssa juuri nyt, niin kenen? Oman kullan. =)

88. Minkä väriset housut ja sukat sinulla on jalassasi? Mustat ja mustat.

89. Millainen sää on nyt ulkona? Kolea ja kaunis. :)

90. Kelle puhuit viimeksi puhelimessa? Sinille. :>

91. Mitä kuuntelet tällä hetkellä? En mittään.

92. Mitä söit viimeksi? Pullaa ja pätkiksen. :)

93. Viimeisin katsomasi elokuva? Die hard

94. Pelottavat elokuvat vai onnelliset loput? Pelottavat.

95. Kesä vai talvi? Kesällä on liian kuuma ja talvella liian kylmä. x) Nomut kesäyöt on kivempia että kesä.

96. Halit vai suudelmat? Molemmat on kivoi. :>

97. Rolling Stones vai Beatles? En oo kumpaakaan kuunnellu.

98. Kissat vai koirat? Molemmissa on kivat ja ärsyttävät puolensa.

99. Sano jotain-ihan-mitä-vaan itsestäsii! Nyyhky.

100.Lempilevyjäsi: Kinkun House of God ja Puppet Master

((jaksoitko lukea tänne asti? Onnittelut, haaskasit monta minuuttia täysin käyttökelpoista aikaa jonka olisit voinut käyttää johonkin kivaan.))