IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

Takaisin sorvin alleKeskiviikko 05.09.2007 15:40

Cheers vaan taas sinnekin kaikille muksuille ja varttuneemmalle vaelle(kin)!
Yleison pyynnosta mie nyt sitte jotaki tanne raaputan taas.. alkaa oleen kuulemma suosittu mesta sukulaisten seassa.. tama saattaa nyt sitte aiheuttaa hieman sensuuria, eihan taalla ny itseansa viitti nolata suvun edessa! Tai no kaipa seki on jo tehty :)

Nyt on takana 3 viikon Mental Break tasta kirjoittelusta ku Mia oli taalla hairitsemassa meikan arkea ja rutiineja.. Tanks Mia kaikesta,oli aivan loistavaa! Varsinki ruoka ja siivous ovat suuressa arvossa sydammessani talla hetkella :P
Jeps, elikka kolmen viikon aikana tuli taas kikkailtua ja pyorittya ja aiheutettua yleista pahennusta ympari Melbournen kylaa.

Hienoimpia hetkia kylla olivat kaynnit Melin Aquariumissa ja Zoossa!!
Akvaario (suomalaisittain) oli kylla taynna mita ihmeellisimpia olentoja tuolta merien syovereista..Siella meika naki kylla yhen rumimmista olioista mita vesi sisallaan kantaa! Vai miten se sanonta menee?? Nimittain mureenat oli aivan pthyi H-lvetti! samaan huoneeseen oli ahdettu 2 mureenaa ja 4 ihan sairaan hugea rapua ja voi sita rumuuden maaraa ku sinne sisaan tuijotteli! Lisaks siella kaytavilla astioissa ja maljoissa oli kaiken maailman kultakaloja, rapuja, matoja, merikaarmeita sun muita ihania hoponassuja joita Mia pelkasi kaikkia ihan tasapuolisen yhtapaljon. reissu huipentui sitte sellaseen isomaarametreja x isomaarametreja kokoseen akvaarioon jonka keskella oli yleison mentava kaytava. Siellapa sitte rapikoi laiskanpulskeasti menemaan valtavia haita ja rauskuja kavereineen. Se oli kylla todella hieno kokemus kun 2,5 metria levea ja 3 metria pitka rausku ui paan yli 30 cm etaisyydelta paanahasta. Eika ne hainhampaat ollu myoskaan kovin kivoja katottavia sellasen matkan paasta.meinas menna sormi suuhun ku se uiskenteli vieresta!

Elaintarhaamossa oli sitte pakko menna kans kaymaan ku Mia, 3v, repi hihasta sinne pyorimaan. Siella oli kylla kieltamatta tosi hienoa ja ku ilmakin oli kuin morsian niin mikas siina siella kavellessa. Tuli bongailtua tiikereita, karhuja (jotka sanoi KARHU), hyeenoita, pelikaaneja, lumileopardeja, kenkuruita ja kaikkea muutaki mahollista.
NIIN ja paasinpas nakeen puolen metrin paasta ystavani AlfaUros-Kauttion (Alias Tigershark) veljenkin :D siella se istuskeli tyytyvaisena isossa tarhassaan ja mutusteli ruohoa tai jotain vastaavaa mita harmaagorillat nyt syovatkaan, kovasti oli tyytyvainen silla hetkella oloonsa..eli Mika tanne nyt vaan, sinua odotellaan jo.
Sitten meika naki erehdyttavasti kohtauksen suoraan viime juhannukselta Javarusjarvelta.. Paviaanilaumalla oli nimittain hakissaan juuri syottamisaika ja se remuaminen ja huutaminen muistutti kovasti meian porukan viimeisimpia juhannusjuhlia..Ainoastaan sauna puuttu naista bileista!
Mia oli ihan myyty koaloista.no joo olihan ne ihan siisteja muttta eipa ne paljon mitn tehny, soivat vaan ja ihmetella mollottivat oksalla tyhman nakoisina. Lopussa me sitte eksyttiin Mian kauhuskenaario-areenalle...nimittain huijui pelottavaan PERHOSTALOON jossa nama kauniit olennot lentelivat vapaina. Mia pelkasi liikkua siella ku sen mielesta ne kuulemma puree ja kiroilee sun muuta kaikkea inhottavaa. Onneks meika oli ritarina paikalla ja vein tytto-paran pois sateenkaaren varisten tappajien kynsista. Mukava oli reissu kylla loppujen lopuksi jee jee.
Tulipa filmattua 5 minsan luontoleffa kameralla pingviinista joka,noh, ei tee oikeastaa yhtaan mitaan. mie ootin etta se tekis jotaki ihmeellista vaikkapa taaksepain voltin kierteella mutta mita viela. se seisoi vaan paikallaan 5 minuuttia eika ees rapylakaan hievahtanut. Vuoden Oscar luontodokumentista on jo meikan!

Yks paiva me sitte harhailtiin ittemme aasialaiskorttelien lapi Ikeaan. Meikahan halusi tietenki taas tukkia paani joka paikkaan siella eksoottisella alueella. Piti paata Asian Supermarkettiin nauramaan itamaiden hassuille tuotteille! Meika paatti uhrata elamani tieteelle ostaa vihrean purkin jonka kyljessa seisoi: Grass Jelly Herbal Tea. Innoissani sen korkkasin ja kaataa hujautin aanta kohti (omaa aanta siis) ja jain odottamaan ja ihmettelemaan. JA HYI PIIIIIIIIP mita kamaa! se oli meika ensikosketus sellaseen ihmeelliseen asiaan, etta naa aasian ihmiset haluu tukkia kaikkiin juomiin hyyteloa! siis hyyteloa TAH?? tuo litku oli sellasta taskulamminta hapotonta vihreaa juomaa jossa oli seassa isoja klontteja hyytelonpalasia...Pthyi! Pittaapa tua Perapohjolaanki tuota maanmainiota darran poistajaa ja juottaa Eepille joku kaunis sunnuntai- aamu :P ja videoida koko tapahtuma..
Kiinalaisten huonekaluliikkeissa piti tietenki kayda hakkaamassa pitkalla kepilla sellasia isoja kelloja joista lahti aika huikeat volat, meinas aivot pomppia korvista ulos ku vahan lujempaa pamautti..Myyjaki tykkasi tosi paljon, hihhei. Sitte tietenki piti koe-istua sellasia 5000 dollarin vanhoja kiinalaisia puutuoleja. onneks ei menny sarki, ei ois ollu oikeen rahhaa jolla ehjata ku se pyoranretalekin kummittelee takaraivossa..ruosteiset kettingit vaan pyorii painajaisissa..

Toita ei oo meikapojalle vielkaa herunu. Uimavalvojan hommiin pitas paivittaa meikan tutkinto Aussivastaavaks, maksais jotain 150 kopekkaa tai sellaista. Siis miehan haluun toita etta SAISIN rahaa, ei mulla oo rahaa ennenku mie sinne toihin paasen. Typeraa. Rahankiskontaa.

Jees mutta nyt pittaa menna lenkkeilemaan itteni taas eksyksiin tonne kylille..







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.