IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

wuppiiMaanantai 10.09.2007 16:50

joo, viikonloppuna meni LUJAA 2 paivaa putkeen..
Perjantaina baarikierros kansainvalisessa hengessa, minasuomipoika, Arbury jenkkilikka suoraan Kaliforniasta, Charlie viidakon syovereista Papualta ja Santiago Kolumbian pulveriniityilta :D Yks meista paiskattiin ulos Perseverange (aivan, luitte oikeen) -nimisesta baarista ja kissalan pojatki eli skoudet sattui oleen samaan aikaan baarin edessa..taa ulosheitetty oli huikean suivaantunu ja viitta vaille vihainen saamastaan kohtelusta ja to-si lahella joutua polliisien hellaan huomaan. Onneks tilanne selvisi ja me jatketiin matkaa seuraavaan klubiin. Ihmeellinen mesta by the way, ovi on lukittu, ei mitn luukkua ovessa ja sisaan paasee vaan samalla ku joku tulee ulos. Ihan siisti mesta kuiten oli.

Lauantaina sitte saunottiin ja uitiin poolissa Henkan taloyhtion alakerrassa 14 hengen voimin..Yolla katottiin Ruotsi- Tanska futismatsi ja meika seuras Suomen matsia netista ilta-sanomien sivulta. Hyva Suomi-poika, ehkapa talla kertaa paastaan EM-turnaukseen. Tai sitte ei. Kaadutaan naamallemme maaliviivalla niinku yleensa.Never Know.

Duuniaki ehka on luvassa, tiedan paremmin ens perjantaina. Yllattaen baarimikon/blokkarin hommia sporttibaarissa. Lafkan omistaa kreikkalainen mies, meika ei nakojaan paase eroon kreikkalaisista pomoista taalla ulkomailla asuessa..
Huomenna Scottin kans lahto Mt. Hothamin maisemiin opettaan aussipojalle murtomaahiihtoa elikka murtsikkaa :D:D kohta vedetaan kuokkaa ja myylekkia pitkin aukeaa tukka putkella.
Sielta me sitte liitytaan keskiviikkona muun luokan mukaan ja lahdetaan laskemaan koskia vuoristoon kolmeksi paivaksi kumiveneilla.. Hihhei :)

Eipa mulla muuta, kauhee kiire, soronnooooo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.