IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men

Ihanaa, ihanaa.Lauantai 14.02.2009 20:43

Eilen perjantai 13. päivä oli kivat keikat Tavastialla, eli Sonic Syndicate ja Deathstars. Oli erihyvät setit ja se SS:n basisti... Panisin! No, ollaan realistisia.. Vonkaisin! Ei kukaan teistä sattuis tietämään Deathstarsin rumpalin puhelinnumeroa? Kun sen onnettoman kapula tippu kesken keikan mun kouraan ja mun pitäs nyt kunnon kansalaisena palauttaa se. Eihän se voi yhdellä kapulalla soittaa! Ei se mikään Deflebbardsi kuitenkaan ole! Siellä oli paitoja jne muuta bändisälää myynnissä ni ajattelin uuden pipon ostaa, koska edellinen lakkini on ihan perseestä. Näytin englantia puhuvalle sedälle Sonic Syndicate-pipoa sormella ja myyjä antoi sen sitten mulle. Vedin hatun päähän ja setä sanoi: "That's 15 euros." Johon minä kympin seteliä ojentaen: "How about ten?" Ja hieno herrasmies vastasi jotta: "Okay!" Ja näin raha ja tavara vaihtoi omistajaa.

Keikan jälkeen Dante'siin äijäilemään ja viiden aikaan vähän hernekeittoa nauttineena (kiitos Jope, oli ihanaa) nukkumaan. Herätys klo 8:52 ja salibandyä pelaamaan. Onneksi ei ollu edes kunnon darraa. Molemmat pelit pelailtiin kuitenkin ihan päin vittua mutta voitot tuli silti 9-4 ja hikinen 5-3, jälkimmäisen ollessa uskomaton katastrofispektaakkeli kevyt huhhuh.

Mikään ei oo hienompaa kun saapua kotiin ja löytää oma huone ihan pommin (jatkojen) jäljiltä räjähtäneenä. 2 lasia ja 22 pulloa/tölkkiä pitkin pöytiä ja lattioita, bisselle haiseva tahmea kohta keskellä lattiaa ja muutenkin kaikki ihan päin vittua. Että kiitti letuista jatkovieraat. Ehkä olen ensi kerralla itsekin paikalla sikailemassa ja juomassa mun viinoja.

Ja kaiken kruunuksi keittiön valo paloi juuri äsken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.