IRC-Galleria

Jetta

Jetta

tuomo ruutu soita mulle !

Blogi

« Uudemmat -

jään saikulle todennäköisesti.Sunnuntai 04.01.2009 10:51

Näin viime yönä aivan kamalan painajaisen. Se oli niin todentuntuinen, että vieläkin puistattaa kun ajattelen.

ME OLTIIN LINDAN KANSSA PINESSÄ JA MEIDÄT HEITETTIIN SIELTÄ VITTUUN !!!!!
Siis siellä oli töissä kaks jotain vitun kätyriä, jotka tavallaan niinku "sivareissa" vaan kulki siellä ja katteli, et kaikki ookoo. Sit meillä oli tietty omat juomat mukana, Swingi-pullot, ja jäätiin kii ja ne talutti meijät narikalle! Mä uhosin et kerron niistä Petelle ja Dannylle paskaa, ja et ne kyl antaa meidän jäädä sinne. Mut eipäs antanu. SE OLI NIIN NOLOO !!! Narikassa tuli sit vastaan Embu ja Iina, mut mä en kehdannu kertoo niille, et miks me ollaan Lindan kanssa jo lähdössä. Mut kelatakaa, Embulla oli duunivaatteet päällä ku se tuli sinne! :D :D

Mä en enää ikinä vie omia juomia pineen.VITUN AASIAKKAAT!Maanantai 20.10.2008 03:41

- Ei TIETENKÄÄN kaikki juustohampurilaiset ole samanlaisia; joissain saattaa olla vaikka kalapihvi, joissain ei välttämättä oo juustoa ollenkaan kun taas toisissa saattaa olla salaattia välissä. Et 1,10€ kappale. Take a chance.

- "Tollanen feast-ateria ilman tomaattii, mut eiks siihen saa sit toisen pihvin ku ei ota sitä tomaattia ni se on vähä niinku sama asia?!" - Joo, mikä ettei. samahan se.

- "Hei, tilasin äsken kaks lasten ateriaa ja yhden kerrosaterian. Saisinko mä vielä yhden tollasen lelun ku toi kerrosateriakin meni lapselle? - Joo, tässä ole hyvä, pelle.

- Meidän tapana on AINA kysyä asiakkaalta tilauksen päätteeksi, syökö paikan päällä vai ottaako mieluummin mukaan. Jos tilaat kaksi ateriaa, ja aikomuksesi on ottaa toinen mukaan, siitä on kätevä mainita ennen kuin molemmat ateriat on laitettu tarjottimelle valmiiksi, koska olet vastannut syöväsi kaiken ravintolassa.

- Jos kadotat auton avaimesi, älä saatana tule ravintolaan sen sulkemisen jälkeen ja mieti ääneen, että putosikohan ne tarjottimen mukana tonne roskikseen. (ellet tietenkin ole itse valmis niitä sieltä etsimään)

- Jos olet ristinyt lapsesi MAURIKSI vielä 1940-luvun jälkeen, älä koskaan anna hänen hommata esim. Visa Electron-korttia tai mitään, mistä nimi tulee minulle tai suskille ilmi. vannon, että asialle nauretaan pitkään.

- JOS haluat juomasi ilman jäitä, mainitse asiasta. Siinä vaiheessa, kun sanot v-mäisellä äänensävyllä limppari lärvin edessä, että "sen piti olla ilman jäitä", sitä tuskin pystyin eleistäsi tai ilmeestäsi lukemaan, koska et todellakaan ole sitä ilman jäitä edes tilannut.

- Jos kassani ilmoittaa että tililläsi ei ole katetta, minä EN näe siitä samalla tilisi saldoa. Myöskään fraasi "kyllä siellä on x määrä rahaa" ei minua kiinnosta. Tietokone on kuitenkin sinua fiksumpi.

- Jos ovessa on aukioloajat, ne mitä luultavammin pitävät paikkaansa. Kyllä se ovi vielä vaan on lukossa vaikka kello olisikin jo varttia vaille.

- Jos olemme olleet auki n. 1/2 minuuttia, miksi vaivaudut kysymään vihastuneena miksei meillä ole mitään valmiina? - Just siks, luuseri.p.s. yrittäkää ensi sunnuntaina pysyä poissa!

SUSKI I LOVE YOU !!!Maanantai 18.02.2008 21:21

http://www.dlisted.com./node/23707

greetings from LONDON! Perjantai 18.01.2008 15:38

Heippa kaikki kateelliset jotka ette ole täällä, ja te, jotka ette myönnä olevanne kateellisia mutta olette vihreänä siitä silti!


Täällä ollaan, vihdoinkin.
Keskari-iltana oltiin Tampereen kentällä nippanappa 5 min. ennen ku lähtöselvitys sulkeutui klo 22.15.
Koneen oli määrä lähteä klo 22.55, mutta n. klo 22.25 tulee kuulutus, että "Ryanairin kone tulee myöhästymään, lisätietoja saatte tunnin sisään.." Lisätietojahan sitten tuli, klo 23.45, että arvioutu lähtöaika on klo 00.45. JEE !!!! Ja kehtasivatkin vielä pitää sen kuulutuspömpelin vieressä isoa keltaista kylttiä jota koristaa suuri teksi "Ryanair, the ON-TIME airline" (on-time alleviivattuna) !!

No mutta ei se mitään, lento ei ollut mitään muuta kun mitä voi odottaa jos edestakaisesta matkasta on maksettu 30e. Penkit tasan 90 asteen kulmassa, ei mitään pehmusteen tapaistakaan pään alla, ei edes mahdollisuutta säätää penkkejä noja-asentoon, kun ne nappulat käsinojista oli kadonnu, ja voi hyvänen aika siellä oli varmasti pakkasta siellä koneessa. Kun kone lähtee klo 00.45, kutsun sitä yölennoksi. Mutta ei ne tuolla laittanu ees valoja pois, jotta olis helpommin saanu unen päästä kii, jotta matka olisi unten mailla tuntunut paljon lyhyemmältä. Yritin nojaamalla ikkunaan saada "hyvää" asentoa nukkuakseni, mutta ilmastointi puhalsi kylmällä täysiä sieltä jostain lattian rajasta niin, että turha yrittää. No sitten nostin jaloistani putkikassini, jonka laitoin jalkojeni päälle (peitoksi), ja annoin pääni pudota siihen päälle. Sitten onneksi nukahdin, mutta vittu vaan vartiksi. Niskoihin sattu kauheesti. Girl power!

Perillä Stanstedissa. Tietty ne kaikki bussit, jotka olin kotona valmiiksi meille katsonut, olivat jo menneet kaksi tuntia sitten. Ekat sit alkaa kulkea taas seiskan maissa aamulla. Ei se meitä olis auttanu, ku Lilli, jonka luona ollaan, menis töihin seiskaks en tiennyt minne, en olisi saanut avainta ja oltais jouduttu ryytyneinä odottaa hänen töistä pääsyä. Ei tullut kuuloonkaan, vaikka siellä kentällä oli vaikka kuinka paljon nukkuvia ihmisiä ympäri penkkejä ja lattioita. Ei saatana, mitäs sitte. Ai niin, sellanenkin vastoinkäyminen vielä- edelliseltä reissulta muistin, että passintarkastusten jälkeen pystyi vaihtaa rahaa punniksi... mutta ei tietty enää ku kello oli niin pirusti. Siinä sit mietittiin että jes, mitäs näillä euroilla tehtäis, pakko venata kentällä et se aukee. Mutta onneks siellä sitten oli joku 24h mesta auki kun etittiin. No, siinä sitten vedettiin kolmioleipää naamaan ja kiroiltiin. Laitoin Lillille viestiä, että mitäs nyt sitte. Onneksi se heräsi siihen tai oli hereillä, ja vastaukseksi saatiin, että kyllä niitä busseja kulkee 24h. No sitten lähdettiin sinne kylmän tuulen sekaan bussiasemalle, ja lipunmyynti oli kuin olikin auki, ja 3.30 lähtisi sitten seuraava bussi. Eli 20 min. odottelua. (Bussi firma ei ollut sama, kun minkä aikatauluja olin kotona katsellut valmiiksi, siksi luulin, että vikat oli menny jo). Sitten ainoina kyytiin ja kohti Victoriaa. Sieltä sitten taksilla perille, ja mahd. pian nukkumaan.

Eilen sitten herättiin aivan jäisinä täältä olkkarin lattialta. Täällä on kamalan kylmä kaikkialla sisätiloissa. Omituista. Tosin tässä kämpässä pitää tietää vaikka mitä kommervenkejä selviytyäkseen, mutta voittaa ylikalliit hotellit kuitenkin. Eilen sit lähdettiin tonne keskustaan päin kakskerroksisella bussilla ja sit tubella. Eka kauppa minne mentiin, oli tietenkin H&M. :D Alennusmyynteihin kato. Oxford Circuksella jäätiin ja Oxford Streetiä pitkin käppäiltiin ja shoppailtiin. Sitten käytiin Marble Arch- aseman kohdalla syömässä jossain pubissa. Ruokakaupan kautta kämpille ja hipelöimään uutta krääsää, jota kertyikin jo ihan nätisti. Mutta onneksi osasin kerrankin pakata laukkuni vajaiksi, ja taktikoida, että jätän tänne ryysysen pyyhkeeni, sekä shampoot yms., jotka veivät tilaa ja painoivat laukussa matkalla tänne.

Nyt sitten on alkanut maailman paras päivä, päivä jona näen SPAISSARIT !! <3 <3 Tätä onkin odotettu hyvät 13 vuotta. Ja vielä tänäkin päivänä menen keikalle yhtä fiiliksissä kuin silloin 10-13 vuotta sitten, jos olisin ikinä keikalle päässyt. Kaksi kertaa se oli silloin liian lähellä, mutta jotku mulkerot oli 5 minuuttia mua nopeampia lippuluukulla. Ja vielä kauheammaksi tarinan tekee se, että lipputäti kertoi, että olin 5 minuuttia myöhässä. Mulkku. Joo, eli ihanaa nähdä ne tänään, jos joutuis vielä toiset 13 vuotta odottaa, se olisi jo Nona 36v. kyynärpäätaktiikalla jonossa.
Kohta lähdetään vielä kaupungille pariksi tunniksi, ennen ku pitää tulla valmistautumaan. Vielä ei jännitä kauheesti, mutta tossa ku päästään sinne areenalle ni varmaan alkaa jo todellisuudentaju pikkuhiljaa katoamaan.... ei hittolainen kuin siistii.

Jeps, no mää kirjottelen vaikka sitten tänne tässä joku päivä miten meni, tai ku on tapahtunu sen verran, että siitä löytyy kerrotaavaa. Terkkuja töihin ja terkkuja muille ja pus pus ja XOXO.

kiitti noora. Maanantai 21.05.2007 23:36

Ajattelepa vaaleanpunaista, mikä sinulle tulee mieleen?
-- pipsa
Mitä piirsit viimeksi?
-- ripsipiirakan.
Onko sinulla paljon ystäviä?
-- on kauheena.
Pidätkö kissoista?
-- itsestäni. en niistä muista.
Entä koirista?
-- en.
Oletko koskaan pelannut räsypokkaa?
-- kait.
Oletko tyytyväinen nimeesi?
-- erittäin.
Mitä kappaletta kuuntelit viimeksi?
-- Johanna Siekkinen - Neliapiloita
Pidätkö itsestäsi?
-- aina.
Oletko koskaan halunnut malliksi?
-- totta kai. :)
Oletko koskaan syönyt rautatabletteja?
-- en.
Jos voittaisit 1000 e, mitä tekisit sillä?
-- prassailisin. sitten tarjoaisin tiinalle päiväkännit pinkussa, jotka sitten jatkuisivat myöhemmin Hertaksen kautta hotellille.
Mitä olet viimeksi maksanut käteisellä?
-- no annoin kekille 1,5€ et tuo mulle kaupasta kotimaisia tomaatteja.
Mitä kieliä osaat puhua?
-- suomi, enkku, ruotsia muutaman sanan
Edellinen matikan numerosi?
-- en muista, en jaksa tarkistaa.
Onko sinulla lävistyksiä? Jos ei, niin haluaisitko?
-- yks per korva.
Edes yksi hyvä puoli koulussa?
-- oon niin hyvä helpolla. ja tyypit.
Tiedätkö, mitä haluat tulevaisuudeltasi?
-- tiedän. lentoemännän duunin ja pihaterassin.
Kohde, jonne haluaisit matkustaa joskus?
-- jenkkeihin aina.

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
Nukkui sängyssäsi?
-- minä ja keke.
Näki sinun itkevän?
-- kekki
Sai sinut itkemään?
-- varmaan joku kaunareista. :)
Vei sinut ostoksille?
-- ihan ite oon joutunu.
Tarjosi sinulle leivoksen?
-- koulusta sain pannaria.
Antoi sinulle poskisuudelman?
-- hemppu tai pipsa tai keijo.
Halasi sinua?
-- kekki
Läimäytti sinua?
-- ei mua läimäytellä.

Syntymänimi:
-- Nona
Syntymäaika:
-- 2.11.84
Hiusten väri:
-- vaalee päältä, ruskee alta. todella omaperäistä ja erikoista.
Tyyli:
-- hoo et äm
Perhe:
-- äiti isi pikkuveli
Nukkumaanmenoaika:
-- 23-02
Oikea vai vasenkätinen:
-- oikea
Opiskeletko vai teetkö töitä:
-- sekä että. matkailu, mäkki.

MIKÄ SINUA MIELLYTTÄÄ..
väri:
-- musta, ruskea, valkoinen. kesällä sitten vähä keltasta ja turkoosii.
vuorokauden aika:
-- iltapäivä.
vuodenaika:
-- kesä
bändi:
-- spaissarit.
kappale:
-- Rakkautta ei piiloon saa. Laura Voutilainen.
live-esiintyminen:
-- minä.
mainos:
-- biolan, biolan, musta multa la la laa. se kanojen karaoke kuitenki.
elokuva:
-- anna palaa!
tv-ohjelma:
-- kaunarit.
herkku:
-- mummun lätyt.
kaupunki:
-- South Palm Beach
juoma:
-- vesi ja maito.
ruoka:
-- maksalaatikko ja raejuusto.

MITÄ MIELTÄ:
Yleiset kulkuvälineet:
-- juna joo, dösä ei niinkään.
Eläinkokeet:
-- ei liikuta jos saa hyviä meikkejä. :D
Sota:
-- PRINCE HARRY !
Tarja Halonen:
-- ok.
Homosuhde:
-- olkoot.
Yksiavioisuus:
-- muut menkööt jerry springeriin. ja mä katon sit teitä.
Politiikka:
-- oon jokseenkin perillä. kiinnostaa jonku verran. tai lähinnä ehkä ne merikukka matti politiikka jutut.
Michael Jackson:
-- ostetaan tiinan kanssa siltä neverland.
Alkoholi:
-- VITTU TODELLAKIN IHAN VITUN SEKASIN VITTU LEIJONAA JA VITTU PIRTUU SIKANA JOKA VIIKONLOPPU !!!
Huumeet:
-- njet.

TÄLLÄ HETKELLÄ:
Mitä on päälläsi:
-- 3/4 ruskeet byysat ja keltanen teeppis.
Miten hiuksesi ovat:
-- etutukka pinneillä takana ja muu roikkuu tos sivuilla.
Mitä syöt:
-- ihme kyllä en edes kynsiä.
Mitä juot:
-- en mitään. äsken tyhjensin omppumehu lasillisen.
Mitä ajattelet:
-- tiinaa ja koivista.
Mitä katselet:
-- koneen ruutua. ( Tuomo Ruutu ois parempi.)
Mitä kuuntelet:
-- dna mainosta.
Mitä toivot:
-- että klaaraan loput tentit koulussa ja et meijän muutto sujuu mutkattomasti.
Mitä haaveilet:
-- lentomatkaaaaa.
Mitä haistat:
-- enpä ihmeempää. olkkarin.

VIIMEISEN VUOROKAUDEN AIKANA, OLETKO:
Itkenyt:
-- vähä tirautin ku "How Do I Look" - ohjelman muodonmuutos oli niin onnistunu ja neki itki.
Nauranut:
-- kyllä vain.
Laulanut:
-- joka päivä.
Peseytynyt:
-- en oo vielä.
Tutustunut uuteen ihmiseen:
-- en.
Kirjoittanut jotain:
-- kyllikki vain.
Siivonnut huonettasi:
-- joka paikkaa.
Ajanut jollakin kulkuneuvolla:
-- Nissan Sunny -94, 1.4 Hatchback takaspoikka ja kaikkee.
Tehnyt sellaista mitä kadut syvästi:
-- syvästi ja syvästi mutta en oo lukenu tenttiin ku vähän enkä oo pakannu.
Valehdellut:
-- en mä oo.

MIKÄ SAA SINUT:
Iloiseksi:
-- raha ja työ.
Nauramaan:
-- hullut muistot ja hyvä läppä.
Surulliseksi:
-- jonku julkkiksen kuolema. :D:D
Itkemään:
-- kaunarit ja dr. philin jotku vieraat. ja jos purasen kieltä monta kertaa samasta kohtaa.
Huutamaan:
-- jos ei oo tiskattu ku oon pyytäny.
Pelkäämään:
-- hurjastelu.
Tanssimaan:
-- suomi-iskelmä baarissa.
Nukahtamaan:
-- usein lasken lampaita.

USKOTKO:?
Itseesi:
-- en mä aina.
Ystäviisi:
-- no, suurimman osan ajasta ?!
Joulupukkiin:
-- en mä kyllä.
Kohtaloon:
-- siihen juu.
Yliluonnolliseen:
-- en.
Kuoleman jälkeiseen elämään:
-- ehdottomasti.

YSTÄVÄT JA ELÄMÄ?
Oletko ihastunut:
-- joo.
Kenet ystävistäsi olet tuntenut kauimmin:
-- kirsin ja römpän. sit tiinan.
Ovatko ystäväsi pettäneet sinut:
-- öö... i dunno.
Mitä pelkäät:
-- betoni kuorma-autoja ja iilimatoja. Ja sitä et kaunarit loppuu joskus.

OLETKO KOSKAAN:
Ollut niin humalassa, ettet muista eilisestä mitään:
-- no kyllä mä nyt aina mitään mutta...
Jättänyt menemättä kouluun, väsymyksen takia:
-- jo vain.
Ollut liikenneonnettomuudessa:
-- oon ollu jenkeissä ku joku hullu ei noudattanu stop-merkkii ja sit se tuli eteen ja kuulu kräs.
Omistanut mielikuvitusystävää:
-- en ole.
Ihastunut kaveriisi:
-- jjjjjep.
Rakastunut opettajaasi:
-- en oo.
Luntannut kokeessa?:
-- totta kai olen! mulla ois varmaan vieläki mantsan ykköskurssi rästissä jos en ois. kuka ei oo?
Ihastunut julkisuuden henkilöön:
-- TUOMO TUOMO TUOMO TUOMO !!!!
Rikkonut lakia:
-- mä myönnän jos tiinaki myöntää.
Ajanut/kävellyt päin punaisia?:
-- sekä että.
Lukenut salaa toisen kirjeitä, sähköpostia tai tekstiviestejä:
-- joo oon, ja tässä lista niistä kaikista tyypeistä:

yeah right SUCKERS !
10 vuotta sitten, 1997
--- asuin floridassa
--- olin maailman suurin Spice Girls- fani
--- joku opettajistani ilmoitti minut Miss Teen USA (!) -kisoihin. en menny.


5 vuotta sitten, 2002:
--- sain ajokortin
--- kävin porkussa joka viikonloppu
--- olin mustanruskea-tukkainen


3 vuotta sitten, 2004
--- reissailin kesän eijan kanssa
--- hauska kesä töissä, tututstuin embuun
--- mulla oli avoauto <3


1 vuosi sitten, 2006
--- muutin jyväskylään
--- kummipoikani syntyi <3
--- myin volvon pois


Tähän asti tänä vuonna:
--- kävin lontoossa
--- olin herttoniemen mäkissä 3 viikkoa lainassa
--- olin työharjoittelussa Cumulus Airportin respassa


Eilen:
--- oli turismin tentti
--- pähkäilin
--- tein lihapullia


Tänään:
--- lähden tikkurilaan töihin
--- vein Kekin kouluun
--- käyn moikkaamassa tiinaa töissä


Huomenna:
--- näen niinan ja ihanan kummipoikani <3
--- menen iltaan töihin
--- en näe kaunareita

two thousand sixKeskiviikko 03.01.2007 13:46

Missä olit, kun
-vuosi 2006 alkoi?
* Koivukylässä Sannien pihalla
-vuosi 2006 päättyi?
* Lauloin SingStaria keijon mutsilla
-Lordi voitti Euroviisut?
* Porvoossa mökillä
-Radio City lopetti?
* autossa (kuuntelin sitä vielä n. puol tuntii ennen ku lopetti mut ei jaksanut enää)
-Tarja voitti Niinistön presidentinvaaleissa?
* töissä iltavuorossa ja ylen netti auki
-Jukka Keskisalo voitti EM-kultaa?
* jaa-a
-kuulit, että Juice Leskinen on kuollut?
* Korson S-marketin pihalla

Vuoden paras
-bändi?
*ketään en käyny tsekkaamassa mutta maijaa ja sunrise avenueta kuuntelin
-biisi?
* Boten Anna (Linda, älä valehtele jos teet tän kans ;D )
-festari?
* tammerfesteillä vaan kävin.. :D kivaa Eijan kanssa
-keikka?
* en metskannu niitäkään.. muistaakseni
-elokuva?
* Saw-trilogian näin kokonaan viime vuonna, eli ne
-tv-ohjelma?
* kaunarit!! (1st runner up BB)

Vuoden "parhaat" päivät
-tammikuussa?
* alennusmyynnit
-helmikuussa?
* Kummipoikani syntyi ma 20.2. ja ekaa kertaa näin Leon sitten jo loppuviikosta
-maaliskuussa?
* Keijon kaa juhlistettiin yhtä vuotta yhdessä 22.3.
-huhtikuussa?
* ehdottomasti 9.4. HEMPPU JA NONA GOES PORI <3 <3 <3
-toukokuussa?
* yhdessä vaiheessa näytti pahalta, mutta Lordi-ilta porvoossa Jönskin ja Hempun kanssa
sai hauskoja käänteitä illan mittaan ja näin jälkeenpäin ajateltuna, ehdottomasti hubaa.
-kesäkuussa?
* helppo- jussi viikonloppu Yyterissä ja Bulgarian matka (Eli puolet kesäkuusta)
-heinäkuussa?
* täytyy olla viikonloppu porvoon mökillä ennen kun Jesse lähti sitten maanantaina inttiin
-elokuussa?
* alkupäivät kun muutti JKL:ään ja laitto kotia
-syyskuussa?
* helppo! Hemppu ja Sallankivi oli meillä monta yötä :)
-lokakuussa?
* nyt ei muista.. oltiinko me Tiina ajelemassa? no se silti! xD
-marraskuussa?
* Kaarlo äänestettiin takas BigBrother-taloon
-joulukuussa?
* joku näistä viimesistä kun olin Nivalassa

VUOSI 2007

Mitä haluaisit vuodelta 2007 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2006?
* päästä läpi turismin kurssista (yllätys ettei pelkällä nimellä pääse läpi)
Teitkö uudenvuodenlupauksen vuodelle 2007?
* en
Tapahtuuko vuonna 2007 jotain erityistä?
* Kekki täytti 18, sillä on kohta inssi, eli jos hyvin käy, ni se saa alkaa veivaamaan tota
nelostietä eestaas ja mä luen lehtiä! nii ja pääsen töihin muualle ku mäkkiin ekaa kertaa 6,5 vuoteen! :D


Kaikki kaverit viekää ja tehkää!
TÄMÄNHETKINEN:
1. Sijainti?
- - Kolikkotie jii koo äl. eli kotona ollaan.
2. Opiskelu/työpaikka?
- - Jyväskylän AMK (Matkailu)
3. Vaatetus?
- - stribat, rindet, lökärit, toppi ja socks
4. Olotila?
- - nälkä ja ressi
5. Musiikki?
- - Sunrise Avenue
6. Ärsytys?
- - Keijo pelaa Timon kanssa Fifaa pleikkarilla
7. Ilon aihe?
- - enää torstaina koulua, sit pitkä loma.
8. Ihastus?
- - Tomppa.
9. Ajatus?
- - nuudelit. mama kana.
10. Mieliteko?
- - nuudelit. mama kana.

VIIMEISIN:
1. Humala?
- - toissa lauantaina. pikkujoulut.
2. Automatka?
- - pari tuntia sitten koulusta kotiin.
3. Kalenterimerkintä?
- - muista joulupukki kasetti.
4. Elokuva?
- - saw III
5. Tekstiviesti?
- - Heidiltä
6. Lääkäri/sairaalakäynti?
- - neljäs päivä oli.
7. Vaateostos?
- - paitoja kummilapsille.
8. Matka?
- - virossa olin viimeksi ulkomailla.
9. Pettymys?
- - oli äsken 20 min puhe ja se meni liian nopeesti, oisin voinu puhua vielä toiset 20, ainaki.
10. Unohdus?
- - Unohdin viikonloppuna viedä Meicille sen Buzz-tietovisan.

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti?
- - kyllä mä Maijan perään lähden.
2. Yöpaikka?
- - sänky tai soffa, riippuu onko keijo kiltisti.
3. Ostos?
- - joku joululahja jollekin. tai maitopurkki.
4. Rahanlähde?
- - palkka.
5. Tavattu ystävä?
- - torstaina Heidi kun haen sen kouluun. (ei lasketa kekkii..)
6. Soitettu puhelu?
- - varmaan äitille tai nikolle.
7. Teko tämän kyselyn jälkeen?
- - vaklaan täällä. tai teen loppuun raportin Yersinia-bakteerista.
8. Juhlan aihe?
- - joulu.
9. Lupaus?
- - lupaan joka päivä vähä vähentää tätä mörssäystä

LEMPI:
1. Jogurtti?
- - hedelmä mix
2. Tupakkamerkki?
- - jos poltan nii vihree LÄMÄ
3. Piirretty elokuva?
- - kaunotar ja hirviö
4. Itsetehty ruoka?
- - mama kana nuudelit.
5. Rakkauslaulu?
- - oon aika intona noihin Sunrise Avenuen tuotoksiin just nyt
6. Baari/Ravintola?
- - jos ei saa sanoo et Roba, ni oisko sit pinkku tai Maxim (r.i.p.)
7. Auto?
- - mun entinen avo kadetti.
8. Sunnuntain viettotapa?
- - shoppailu.
9. Ruokakauppa?
- - iso iso sittari ja kaikki ne plussa pisteet!
10. Levyn kansi?
- - vaikka maija vilkkumaan ei.

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma?
- - frisco (se viemärin värinen ja omppu lime)
2. Asia kotipaikkakunnallasi?
- - koulun tentit.
3. Herätys?
- - torstaina. tai henkilökunnan kokouksiin puol seittemäks aamulla.
4. Suudelma?
- - olis varmaan se, että heräät siihen kun ben zyskowicz nuolee sun huulia
5. Karkkii?
- - likööri namit.
6. Puoli itsessä?
- - laiskuus
7. Sairastettu tauti?
- - rapula
8. TV-ohjelma?
- - voittopotti
9. Alkoholijuoma?
- - kalja
10. Kieli?
- - somalia

embeltä varastin. Keskiviikko 24.05.2006 14:04

Kirjoita 21 tuntemasi ihmisen nimet alle. Älä lue jäljessä tulevia kysymyksiä ennen nimien kirjoittamista! Tehtävään saa haastaa myös muita, jos haluaa.

1. Tiina
2. Kirsi
3. Jönski
4. Jemily-Emily
5. Teukka
6. Niina aa.
7. Hemppu
8. ämsee
9. Kekki-kultani
10. Roni
11. Jusa
12. Jani
13. Pipsa
14. Marika
15. Veera
16. Lona
17. Mari
18. Lotta
19. Eija
20. Niko
21. Linda

Nyt vastaa kysymyksiin niin, että vastaukset koskevat aina kyseistä numeroa vastaavaa ihmistä.

Kysymykset:

Missä ja milloin tapasit ensimmäisen kerran 10?
- Kirsillä Vierumäessä tosi tosi tosi monta vuotta sitten. vuosi oli 2001.

Mitä tekisit, jos et olisi koskaan tavannut 16?
- Olisin ollut vailla tärkeää lukioaikaista kamua.

Oletko koskaan nähnyt 4 itkevän?
- kyllä olen. <3

Olisivatko 13 ja 21 hyvä yhdistelmä/pari??
- emmä tiiä. molemmille oon tyrkyttäny papereitani. :D

Mikä tekee 7 erityisen?
- se on niin hullu kun se laulaa CatCatia Porvoossa. ja on paras. :)

Kuvaile 9:
- tämäpäs sattu.. ihanin pojke mitä maa päällään kantaa. tuoksuu hyvälle ja tiskaa. :D

5 lempimusiikki?
- varmaan Tonza-musa. :D :D :D <3 <3

Voisitko koskaan asua 19 kanssa samassa kämpässä?
- en oo muuttamassa kenenkään akkelin kaa ikinä saman katon alle. mutta ne hauskat hetket
ois varmasti ihan vitum pim... hauskoja!!! <3

Onko 15 vapaa vai varattu?
- vapailla markkinoilla. multa saa sen numban jos haluu vanhemman naikkosen. :p

Mitä 17 ajattelee sinusta?
- yksi tehokkaimmista, yksi iloisimmista, yksi parhaimmista. yksi tuottavimmista päälliköistä,
joita on koskaan nähnyt ja varmaan tulee näkemään. (kaikki toi on mulla todisteena
paperilla!! )

Mikä on 20 toinen nimi?
- Markus

Oletko koskaan halunnut vakavaa suhdetta 6 kanssa?
- vakava ystävyyssuhde on ja pysyy. on mun bestiksiä ja rakkaan kummipoikani äiti. ja ihana
rikoskumppanini.

Missä 3 asuu?
- rusalla.

Mitä mieltä olet 18?
- mun kämppis. :D saa aina nauraa vanhoille jutskille. <3

Mikä on parasta 14?
- selittää kivasti vittumaisia tapahtumia. :)

Voisitko kuvitella riiteleväsi verisesti numero 8 kanssa?
- valitettavasti, mutta todella paljon vasten tahtoani!

Miten tapasitte 11 kanssa viimeksi?
- meillä kotona.

Onko sinulla sisarellinen suhde 2 kanssa?
- ei oo ei. kipa on mun kamu jo kasilta. ois khyl kiva nähä useemmin ku mitä nähään.

Paras piirre 12?
- hassun hauska. :D

Luuletko pitäväsi yhteyttä 1 kanssa koko loppuelämäsi ajan?
- En vain luule, vaan todellakin pidän perkele! <3 <3

neljä four 4 fyra quatro neli Tiistai 23.05.2006 12:49

Tunne minut?

Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt:
1. mainostenjakaja perkele!
2. Carrolssin duunari
3. Seurakunnan näytelmäkerhon ohjaaja
4. ihanin, kaunein ja prinsessoin McVuoropäällikkö

Neljä paikkaa, joissa olen asunut:
1. nivala
2. jyväskylä
3. florida
4. vantaa

Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään katsella:
1. KAUNARIT <3 <3 <3
2. huippumalli haussa
3. frendit
4. diili

Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla:
1. kypros
2. gran canaria
3. rodos
4. oulu

Neljä internet-sivua, joilla käyn päivittäin:
1. www.irc.fi
2. www.luukku.com
3. www.aurinkomatkat.fi
4. www.nordea.fi

Neljä lemppariruokaani:
1. maksalaatikko <3 raejuusto
2. uudet potut, sikana voileviä
3. makaronilaatikko
4. perunat, kalapuikot ja valkonen kastike jossa on kananmuna kökköjä

Neljä paikkaa, joissa mieluummin olisin juuri nyt:
1. jenkeissä
2. nivalassa
3. kotona jos siellä ois siistiä siis puhasta
4. lentokoneessa

Neljä ystävää, jotka vastaavat tähän seuraavaksi:
1. Jemily
2. nea184
3. ^sanna^^
4. KoTiPiHaNKoLLi
« Uudemmat -